13 September, tisdag…

Upp 04.45, vankade med ett ryck, hade glömt att sänka volymen på alarmet på telefonen och blev förvirrad…😅

Rörelseövningar, blev styrketräning för överkropp med hantlar men även underkropp och mage, 40 min, svettigt!

Tog en snabbdusch i svalt vatten och sen iväg, körde Jonnas bil in till stan, hon ville att jag skulle ta med den in till henne. 

Jag sov bara 3,5 timmar under natten så var lite trött, blev lite jobbigt att köra men tog mig in. 

Åkte och skulle lämna bilen vid lägenheten, men Jonna skulle iväg direkt så hon körde mig till salongen och följde med in en stund. 

Ganska lugn förmiddag med bara 2 klippningar, sen hade vi lunchmöte med wella, vi hade beställt sushi med henne och hon hämtade upp innan mötet 🤗. Vi åt och hade trevligt, Anette berättade om lite nyheter inför hösten och annat spännande. 

Efter lunch hade jag klipp och sling på en stamkund, resultatet blev bra men jag höll på att bli sen till bussen… men jag hann 😅

Åkte hela vägen till Rätan, försökte passa på att sova/vila så gott det gick och sen en uppfriskande promenad hem. 

Hjälpte Göran att få barnen i säng och sen gick jag iväg på ett litet ärende. När jag kom tillbaka hem så bytte jag om och tvättade av mig, värmde lite middag och sen satte jag mig i soffan med de andra, Meja, Hilma, Towe och Göran, de hade väntat på mig så vi kunde se på Idol. Ninni var hos farmor och skulle bli kvar över natten. 

Tjejerna gick och lade sig, sade till Melvin att stänga av och göra sig klar, jag röjde klart i köket, ville diska undan det som inte fick plats i diskmaskinen så jag inte skulle behöva göra det följande morgon…

Kikade på 1,5 avsnitt av "Lyckoviken" och sen fick jag bära tillbaka Minnah till sin säng, Lilly som också hade tassat in till vår säng fick gå själv tillbaka till rummet. Satt där en stund tills de båda somnat om. 

Melvin hade inte hört att tjejerna sagt åt honom att det var dags att sova innan de lade sig så han satt fortfarande vaken… han måste börja hålla koll på tiden lite bättre 🙈. 

Göran somnade på soffan när jag fixade i köket, han sov som en stock och fick bli kvar där. Själv kom jag inte isäng förrän klockan var 00.44…

(null)     
Före…

(null)     
Efter 🤗
Kunden eftersträvar en ljusare från nyans på sitt redan delvis gråa hår, förra gången gjord Eva slingor i hätta och denna gång med folie för att bygga på från botten men även jämna ut i längderna. 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus