15 September, torsdag…

Klev upp direkt när klockan ringde vid 04.45 denna morgon, rörelse/träning i 30 minuter och sen borsta tänder och en ta en snabb dusch innan kläder skulle på och det var dags att åka. 

Jonna klev upp vid 05.30 och 05.47 gick vi ut genom dörren. Jag pussade på Göran innan jag åkte, det gör jag alltid ❤️

Jonna körde, jag halvsov på vägen in, det regnade konstant och vi var framme vid Jonnas lägenhet ca 07.20. Jonna skulle in och se till katten Sally en snabbis innan hon åkte till skolan, jag tog en promenad till salongen, nu regnade det inte längre. 

Första timman var reserverad för morgonmöte, jag och A-L åt vår frukost strax innan och sen bjöds det på gräddtårta, lite i efterskott för att två av kollegorna fyllde år rätt nyligen. 

(null)

Vi pratade igenom punkterna vi hade och var klara i bra tid tills kunderna började droppa in.  

Jag och A-L hade ingenting inbokat på förmiddagen så jag fick äran att sätta mig i frisörstolen och få håret fixat 🤗 , förstärka det annars naturligt koppriga tillsammans med ljusare och mörkare slingor, resultatet blev riktigt bra! Passade på att färga bryn och fransar på samma gång för ett extra bra helhetsintryck! 

(null)
Före…

(null)
Efter 😍

På eftermiddagen, när vi hade luckor mellan kundern så dekorerade vi våra skyltfönster och gjorde dem lite höstigare 🍁🍂

Det blev bestämt att jag skulle sova över hos Jonna i lägenheten och jag promenerade "hem", stannade efter vägen för att handla lite till Jonna. 

Jag hann kika på ett avsnitt av säsong 5 av "Gåsmamman", kanske är på tiden eftersom säsong 6 har kommit ut nu också 😅🙈. Sen kikade vi på en film tillsammans. 

Ännu en av kattungarna ska få flytta nästa vecka, ska bara boka tid hos veterinären och göra dem klara för flytt. Så är det någon av er som läser här som inte bort alltför långt bort och är intresserad så finns en liten kissekatt kvar, en tjej. 

Snart är det fredag igen, veckorna går så fort, skönt med helg. Ska försöka hinna med att gå igenom lite kläder, se till så att alla har vad som behövs innan det är dags för vinterkläderna.

Klockan var 22.47 när jag sade godnatt denna kväll, lika bra att försöka få lite extra sömn. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus