18 September, söndag…

Denna morgon var det Minnah som väckte mig strax innan 06.30!! De ville de på tv och det fick vara okej. 

Jag låg kvar och försökte få lite mer sömn, men det gick ju lite sådär. 

Klev så småningom upp och kokade mannagrynsgröt och under tiden som den kokade så fick alla dig ett smakprov av rågbrödet som jag bakade dagen innan och hade låtit stå kvar i ugnen över natten. 

Vi åt och stökade undan i köket och sen åkte jag Göran och Theo till Svenstavik för att hälsa på Robert och Annica. Liam blev jätteglad över att få leka med Theo, de hade inte sagt att Theo skulle komma så det fick bli en överraskning. Theo och Liam är lite som tvillingar på låtsas då de föddes samma dag med bara 1 timme och 18 minuter imellan. Jag och Liams mamma Angelica delade till och med rum på BB efteråt. 

Vi var kvar ca 3 timmar och tackade sedan för oss. Åkte först på Ica och köpte mjölk + lite annat, sen ett stopp på Dollar för lite tvål, plastpåsar och sånt som går åt och är behövligt. 

Väl hemma så började jag så småningom med middagen, ugnskorv med potatis, lyssnade på ljudbok under tiden som jag stökade i köket. 

(null)


Efter middag klippte jag D och sen dammsög jag i väntan på att Caspers och Emilia skulle duscha klart så att de små barnen kunde göra sig klar för att gå och sova. De kom i säng när klockan var närmare 20.00

(null)

Det blommar fint i fönstret 😍

Jonna nattade och jag tog en promenad med Ninni, passade även på stt ta ett dopp i sjön, det ville Ninni också göra så det fick hon. Men jag tror att hon tyckte att det var rätt kallt 😅

(null)

(null)

Sen gick vi raka vägen hem, jag gjord lite rörelseövningar för att få upp lite lagom värme i kroppen. De större barnen fixade kvällsfika som vi sen åt tillsammans framför tv:n, vi kikade på mer Fångarna på fortet. 

Noah kom tassande upp när vi alla satt i soffan, han fick sitta kvar tills vi tittat klart och de stora gick och lade sig sen nattade jag honom i hans säng innan det var dags för mig att sova! 

Jonna och de större tjejerna var en sväng till Åsarna tidigare för att köpa lite läsk, chips och choklad som vi egentligen skulle äta när vi såg på tv, men det får vara kvar till en annan dag, det blev så sent snabbt och var skola följande dag. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus