19 September, måndag…

Denna morgon kände jag bara för att få fortsätta sova, sovit oroligt, men det var bara att kliva upp. 

Rörelse + lite styrka, Noah vaknade och kom tassande strax efter 05.00, jag bäddade ner honom i vår säng. 

Jag tog en snabb dusch när jag var klar med morgonens rörelse, klädde mig och borstade tänderna, åt en banan och tog med mitt kollagen till bilen innan vi åkte. Jag tänkte att jag lika gärna kunde dricka det i bilen idag, Jonna satte sig för att köra. 

Jonna skulle in i lägenheten en snabbis för att byta om ochvlämns sin packning och jag tog en promenad till salongen. Jonna kom dit samtidigt som jag fast med bilen, hon skulle ha den parkerad utanför salongen under dagen. 

Jag startade upp salongen, var först på plats och sen när allt var klart så åt jag min frukost.  

 Jag hade  inget bokat direkt från morgonen men fick en drop in strax innan 09.00! Sen hade jag en lucka då Jennifer tvättade mitt hår och sen hade jag 2 till klippningar innan lunch varav en passade på att göra en ordentlig inpackning också 🤗

Gick ner på stan och satte in pengar på lunchen samt köpte kvarg till A-L så att hon skulle ha något att äta till frukost följande dag. Jsg glömde helt bort att jag skulle lämna ton Theos telefon så att de får limma skärmen 🙈. Tar det en annan dag. 

Efter lunch hade jag en av mina stammisarna som följt med mig till rut&karl från Nikita 😊. Sen hade jag tyvärr inget mer på resten av dagen men jag och J passade på att flytta efter tuber med färg i förghyllsn för att få in de nya färgerna som precis släppts av wella. När jag var klar med det så vek jag massor av handdukar som blivit tvättade under dagen.  Fick även tid över att lägga i ny toning i J:s botten då den blev lite för lila när hon färgade det förra vecka. Egentligen skulle jag bara tvätta hennes hår men insåg att vi hade tid för mer så det var lika bra att passa på. 

Det regnade när jag gick till bussen, jackan klarade av att hålla regnet på utsidan men jsg bev rätt nerkyld så det är nog dags att börja med att ha fleecen under och snart är det nog dags för mössa också, kanske fingervantar med. 

Åkte hela vägen till Rätan och gick sen en kall promenad hem, det regnade inte men blåste en del så jackan var i alla fall torr när jag kom hem 😅

Barnen var fortfarande vakna när jag kom innanför dörren, in och bytte om direkt, var kall och kände för en dusch men tänkte skippa det och bara tvätta av mig lite lätt, tills jag klev i lite kattbajs i "klädkammaren" så då blev det en dusch i alla fall 😅 skönt! 

Vi hjälptes åt att borta tänder på de små och få dem isäng, Meja var snäll och nattade. Jag och Göran fixade middag till oss samt att jag tog reda på sista disken i köket, de större barnen påbörjade projekt kvällsfika. 

När vi ätit vår middag och de större lagt sig så kikade vi på idol, märkte att vi missat flera avsnitt… så vi kollade ikapp, åt lite chips och dip… hade inte tänkte det men det blir inte alltid som man tänkt… 

Klockan hann bli strax efter midnatt innan jag kom isäng…

(null)
Fick denna bild i slutet av kvällen 😍 de är så fina tillsammans så att man blir slldeles varm och lycklig i hela kroppen ❤️ mina små gullisar 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus