20 September, tisdag…

Klev upp 04.45 som vanligt, vaknade redan strax efter 04.00 men lyckades somna om, Noah kom till vår säng en liten stund innan, han låg och strök mig i ansiktet under tiden som han somnade om 🥰

Nästan 40 minuter rörelse och träning, blev en snabb dusch innan kläderna åkte på och sen ut i bilen för att hinna köra så jag hann i tid till bussen. Pussade på Göran och sade hej då och fick med mig en påse med kläder som var till A-L:s dotter. 

Kattungarna är snabba på att smita ut så jag fick passa vid dörren samtidigt som jag också skulle släcka lampan och få med mig ryggsäcken…  var tvungen att göra om proceduren 2 gånger då jag först glömde bilnyckeln och sen påsen med kläder 😅🙈

Kunde sova på bussen större delen av vägen in till stan, skönt! 

Framme vid 07.38 tiden, J var redan på plats, ovanligt tidigt för att vara henne. 

A-L kom strax efter mig och vi åt frukost tillsammans som vanligt, ingen av oss hade någon bokning direkt från morgonen, vi hade faktiskt bara en enda bokning var på hela dagen 🙈

A-L övade på uppsättningen inför gesällen, J ska vara hennes modell och han hade inte heller någon kund kund inbokad just då. 

I samband med lunchen tog vi ut lite extra tid för att gå och handla ost, smör och hårdbröd som vi alla bidrar till på salongen, bra att alltid ha att tillgå när magen knorrar. Träffade på K (från Nikita) på Willys och pratade en stund, hon är fortfarande sjukskriven pga utbrändhet och spänningen i rygg, axlar och käke just pga utbrändhet, en ond cirkel… hoppas verkligen att hon blir bättre snart!

Jag ringde Electrolux angående dammsugaren och ska ta med den till stan någon dag och lämna in den. Ringde även Stefan (Röris) för att fråga angående när bergvärmen kommer att installeras ungefär. Han trodde att det kommer att ske i slutet på nästa vecka. 

Sedan tvättade och lockade jag håret på A-L innan jag målade mina naglar med lager nummer 2, bara sån stärkande lack. Mina naglar var ju jättebra i somras men precis som förra året så blir de väldigt sköra direkt när hösten börjar…

Lyssnade på ljudbok en stund när jag sagt på bussen påväg hem och sen försöka jag sova lite. Klev av i Åsarna och tog bilen hem. 

Alla var vakna när jag kom hem, tvättade av mig och bytte om, Casper och Emilia hade precis ätit klart middag och Meja och Melvin hjälptes åt med att göra disken. Jag gjorde en matlåda till Casper i samma veva som jag tog mat själv, satt sen och höll Meja och Melvin sällskap i köket när jag åt. Sen hjälpte jag dem lite på slutet när jag ätit upp. 

(null)

Jag gjorde välling och skrev ut kvitto på dammsugaren som ska tas med till stan kommande dag. Jag öste även upp kattmat i 2 påsar tills i morgon, en av dem ska flytta direkt efter att vi varit hos veterinären och eventuellt den andra också. Passade på att avmaska katterna också. 

Jag nattade de små och sen åt de större kvällsfika. Jag och Göran åt upp det sista av äppel pajen som var kvar sen helgen, tillsammans med lite kvarg och till det drack vi te och kikade på Idol.

Noah vaknade men somnade om direkt när jag letat reda på nappen och stoppat om honom. När klockan var 23.36 var det dags att sova. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus