21 september, onsdag…

Hade ställt klockan på 05.00 denna morgon men ställde om den sen till 05.45, kände mig extra trött och det var ju ändå min lediga dag. 

Klev upp, började med  mina rörelseövningar, ibland känns det lite motigt men efter bara några minuter så vill jag bara fortsätta. Hann med lite styrka också 🤗

Kokade gröt och dukade fram frukost, serverade barnen och sen tog jag en snabb dusch. 

Göran hade smugit från soffan och in till vår säng där Noah fortfarande låg och sov. 

Aldrig har någon av de andra barnen varit så svår att väcka på morgnarna som Noah (i den åldern), sen har han ju hela sitt liv hittills också varit en kvällsmänniska men det har faktiskt blivit så nu efter sommaren att han lägger sig samma tid som de andra "små" barnen. 

Han är också lite tjurig när det gäller att få i sig frukost, eller mat över lag, helst vill han bara gå omkring och småäta, kalla, kokta potatisar är väldigt gott tycker han. Men även majskakor, kex och frukt, vi fortsätter att jobba på att få honom att äta mer och bättre. 

Meja var hemma från skolan idag, likaså Towe, den första pga utflykt med klassen och den andra pga förkylningssymptom tidigare i veckan. 

Jag och Göran lämnade Minnah och Noah på dagis/förskolan strax efter 08.30 och sen åkte vi vidare mot Östersund. 

Vi lämnade in dammsugaren, hämtade Theos telefon som varit på lagning, kollade upp Louies telefon, köpte en gjutjärnspanna på Cervera, Göran hade presentkort från kommunen , åt lunch, chippade och vaccinerade kattungarna hos veterinären, köpte en surfplatta, lämnade tillbaka den, hämtade nyckeln hos Jonna på skolan för att släppa in katterna lägenheten så att de fick göra sina behov och dricka vatten (Jonna har kattlådan kvar där sen Sally var där). Vi handlade lite på Willys, köpte med sushi hem och sist, på vägen hem så lämnade vi av en av kattungarna som nu skulle få flytta till sitt nya hem 🥰. 

Ja och jo, Göran släppte ju av mig på skolan för att delta i föräldramöte som började i samma sekund som jag kom in i princip. 

Vad hände då här hemma under tiden som vi var borta!? 

Meja och Towe skötte sig själva, åt lunch och sen fick Meja skjuts av Emilia, som var ledig, till förskolan för att hämta Minnah och Noah + Louie från skolan. 

Meja gick till Tempo och köpte potatis till middagen. Resterande skolbarn kom hem vid 15.00, Hilma hade med sig kompis. Meja lagade middag och de åt och sen kom Göran hem. 

Jag promenerade hem från mötet och då sov redan de små, de stora kikade på film med pappan.

(null)


(null)

(null)

Sjön såg verkligen inbjudande ut på vägen hem, hade det inte varit för att jag redan frös och om jag hade haft min fleecejacka på mig också så hade jag nog tagit ett dopp 🤗. 
Så tacksam över att bo så nära vatten och få uppleva allt detta underbara och vackra 😍

Jag har gjort matlådor, samlat ihop mer eller mindre "trasiga"mobiler för att lämna in på "pant" följande dag, kanske på lunchen, se vad v i kan tänkas få för dem. Jag tvättat av mig och bytt om till pyjamas. 

De större gick och lade sig, vi dukade fram sushi och började hungrigt äta 🤗. Vi beställde på "Sea street sushi" och själva sushin är bättre där är på "Nordisk sushi" men Poke bowl var bättre på det sistnämnda stället, men då vet vi det! 

Kikat på idol och sen säsongsstarten av "Hela Sverige bakar", somnade dock till innan det var slut. Vi båda vaknade till strax efter det var slut. Vi kramades och höll om varandra en extra stund innan jag  gick för att borsta tänderna och när jag kom tillbaka hade han bäddat ner sig och somnat. Satt en liten stund med Noah också då han vaknade till, drömde något. Klockan var 23.57 när jag bäddade ner mig själv i sängen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus