23 September, fredag…

Hade ställt larmet på telefonen vid 05.45, hade glömt sänka volymen 🙈 ledsen för det Jonna. 

Kände mig fortfarande knepig i magen, sovit oroligt… gick på toaletten och det kändes mycket bättre. 

Jag gjorde lugnare rörelseövningar denna morgon, skippade att köra någon styrka. 

Bäddade ihop soffan, klädde mig och gjorde mig klar för att gå mot salongen strax innan 07.00

Vi började  morgonen med att ha ett telefonmötet med vår chef M, bara för att kolla av lite hur det gått i sommar osv. 

Jag hade en bottenfärg inbokad före lunch och eftersom det fanns tid så blev det även att vi klippte och gjorde en lyxigare inpackning som tillägg 🤗

Jonna kom in på salongen innan hon åkte hem till Rätan, då var klockan strax innan 12.00, hon  skulle hämta osten som jag köpte på Willys föregående dag. 

Hon ringde Göran och stämde av vad hon skulle handla innan hon lämnade stan.

Jag och A-L tog en promenad, det hände en olycka precis innan vi gick, före första hållplatsen mot Lidl, en lastbil som krockar med en person i en permobil!!! Fick reda på senare att det gått bra! Permobilens ens framhjul hade tydligen precis rullat av trottoarkanten när den körde för nära och ripor rakt ut i vägen! Lastbilen hann inte få helt stopp och armen ska ha blivit överkörd. 

Hade fullt i bokningslistan på eftermiddagen, fick in några extrabehandlingar på kunderna även här 🤗. Så glad över att inte ha sån tidspress som tidigare, för nu kan man och hinner man erbjuda kunderna en inpackning om de skulle vilja och behöva. 

(null)

Dagens före…

(null)

och efter 😍

Jag gick till bussen, det hade regnat mer eller mindre sen 13.00 tiden men inget ösregn som tur var och när jag gick så duggade det mest. 

Jag hade tänkt försöka sova på bussen för att slippa vara så trött på kvällen men tjejen som satt bakom mig skulle absolut ha mitt ryggstöd som stöd för sina uppdragna ben och pressade tillbaka ryggstödet när jag fällde det bakåt… Jag vände mig faktiskt om och frågade henne om jag inte fick lita bak ryggstödet och fick "nej helst inte" till svar… Jag tänker att med tanke på att det örnar lite som ryggstöden går att luta bak på de nya bussarna och att ryggstödet dessutom tillhör "mitt säte" så borde det vara jag som har förtur att bestämma, eller!? 🤔. Jag tog ingen diskussion om det i vilket fall, hon tyckte nog säkert ändå att jag var en surkärring 😅. 

Åkte bussen hela vägen till Rätan och promenerade hem från bussen i regnet. 

Det kom en tjej lite senare på kvällen, ca 30 minutet efter att jag kommit hem, för att hämta/köpa den sista kattungen. Så nu har alla 3 fått komma till sina nya hem och jag tror att det kommer att bli jättebra, de har varit så framåt och nyfikna, inte alls blyga eller rädda 🤗

De små barnen åt kvällsfika och vi åt middag innan vi nattade dem, de större barnen åt efter att de små var klara. 

Vi slöade en stund framför tv:n, lade oss faktiskt rätt så tidigt, alla de stora barnen också. Klockan var 22.16 när jag kröp ner i sängen 😃. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus