24 September, lördag…

Jag klev upp 05.45, vanliga rutinen fast 1 timma senare, rörelse och styrka + snabb dusch. Sen klä på mig och åka för denna lördag var det jobblördag. 

Jag var inne i stan strax innan 08.30, startade upp salongen, A-L kom strax efter mig och vi åt frukost tillsammans, också som vi brukar göra. 

Jag började med 2 klippningar innan tidig och kort lunch, vi har alltid bara 30 minuters lunch på lördagar, det räcker ju. 

Efter lunch hade jag en klipp och nyansering + form av bryn på en av mina stammisar, blev klar lite tidigare än jag satt ut tid för.   Avslutade arbetsdagen med ett väldigt långt och tjockt hår, 60 minuters klippning + en lyxinpackning.  

Efter jobbet var jag på Ica Maxi och handlade, skulle bara handla lite men det blev mer än jag trodde, blir det inte ganska ofta så? 🤔

Sen åkate jag hem, åt en banan och lite nötter i bilen när jag lämnade stan. S tannade i Svenstavik för att plocka upp Hilma som varit hos kompis sen dagen innan. 

Kommer hem, packar upp, barnen skulle strax äta middag, tacos! Casper och Emilia satt och åt precis när jag kom hem, de var snart klara. Jag och Göran åt den när alla barn ätit klart. 

När vi ätit klart så var det dags för att göra klart de små barnen för att sova, Jonna var snäll och nattade och jag röjde i köket efter middagen. 

När lugnet lagt sig så såg vi på film tillsammans med de större barnen och åt lite chips och choklad, jag avstod chokladen för att vara snäll mot min mage. 

Jag såg inte hela filmen, jag var för trött, lite tråkigt att ofta vara trött på kvällarna men det har ju sin naturliga förklaring. När filmen var slut så lade jag tillbaka Noah i sin säng och satt med honom en stund, han kom upp någon gång under filmens gång och somnade i Jonnas famn i soffan (tror jag det var). 

När jag sen gick och lade mig så var klockan 23.56

(null)

Hittade ett recept på dessa saffransbullar som jag sparade och är sugen på att baka någon dag 😍



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus