14 Januari, lördag…

Barnen vaknade 06.00, försökte sova vidare, gav upp strax efter 08.00 efter att ha haft Noah liggande bredvid mig till och från, fått en telefon i ansiktet flertal gånger när han behövde hjälp, fötter i ansiktet osv… han vill alltid ha närkontakt med sina fötter och tycker att det är mysigt men jag kan tycka att det gör lite ont 😉🥰

Röjde i köket och kikade mannagrynsgröt till frukost och när alla väl klivit upp och ätit så tog vi det bara lugnt. Jag satt och skrev lite, avslutade reflektionerna för December och året som gått i min Bullet Journal. Jag saknar att inte ha en i år men nu testar jag en färdig kalender så får vi se tills nästa år. Kanske jag köper en bok som jag nu under året kan pyssla med och dekorera så använder jag den till 2024 🤔. 

När jag skrivit klart så åt jag frukost, kvarg med granola, valnötter och chokladknappar. Gröten räckte inte till mig och jag var inte så jätte hungrig då. Jag tog en p romenad med Noah och Jonna, drog dem båda på snowracer i 2 km. Vi stannade på Tempo och handlade oboy och fanta exotic. 

(null)

Väl hemma så såg jag på serien "The Foster" i sängen på min dator. Lagade sen middag, korv, stuvade makaroner, broccoli och stekt potatis för den som ville ha. 

Jag röjde i köket, Hilma nattade de små, de större ordnade tvätt. Jag skulle göra lite rörelseövningar, blev med lite styrka på slutet, blev ca 30 minuter istället för 10 eftersom Jonna gick och duschade före vi skulle se film och då passade jag på 🤗. Jag tog en snabb dusch, de andra plockade fram godis och chips, Towe blandade dipp. Jag plockade 4 sorter godis, 3 av vardera + någon extra. Åt bara lite lite chips. Vi såg "Fångarna på fortet" istället för film. När alla stora lagt sig så kikade Göran på program som han ville se på tv och jag satt bredvid honom och kikade serie på min dator.  

Minnah kom tassande, somnade om i vår säng. Noah kom upp senare, ville ha en ny blöja då han kissat i den han hade på sig. Idag har han varit utan blöja hela dagen! På eget initiativ förutom när vi var på promenad men den han hade på då var torr när vi kom hem och jag tog av honom den.  Det har gått så fort för honom att vilja vara utan blöja och han är så duktig på att gå på toaletten när han behöver 🥰



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus