31 December, lördag…

Sista dagen på 2022!

Hade ställt klockan på 07.00 men ställde om den till 08.00 och klev då upp direkt, Göran var redan uppe och följde mig till köket. Jag  tog upp köttet ur källaren och hällde av lagen innan jag lade det i kylen. Jag fixade även äppelbitar till de små som var vakna. 

Jag packade lite grejer i en påse och åkte vid 08.40 mot Handsjön för träning med Jenny klockan 09.00, PE performance.

(null)Före träning! 

(null)Efter träning!

(Lånat bilderna av Jenny)

Efter träningen åkte vi hem till Sonja där vi tog oss ett bad i hennes isvak som hon håller öppen 🤗. Temperaturen i liften låg på strax under 0 grader.  

(null)

(null)

(null)

Hemma igen så ordnade jag frukost, barnen åt, Göran satt vid datorn, jag åt också 2 smörgåsar, hade druckit en proteinshake som jag hade med i bilen tidigare, en som Melvin fick med i sin "mix box" i julklapp. 

När alla ätit och jag hade röjt undan i köket så klädde jag på mig, Noah och Minnah och så gick vi en promenad, drog dem bakom mig på snowracer, tog ett bra band från garaget så jag kunde ha det runt axlarna och nacken sådär som när man lekte häst när jag var liten.       Vi gick fram och tillbaka på andra sidan byn, 4 km ca och eftersom det var några plusgrader och jag tog täckbyxor och min tjocka dunjacka så var jag rätt blöt när vi kom hem!  Jonna, Meja och Theo kom hem från farmor i samma veva som vi kom hem och de hade med sig skärmaskinen som vi fått låna till köttet. 

(null)

Jag epilerade benen och tog en stund senare en dusch, testade nya produkterna som jag fick av Casper och Emilia i julklapp från "Rituals". Fick sen håret lockat av Meja, blev jättefint! Bytte så småningom om till tight svart kjol och en svart tröja med rött mönster och knappar fram som jag köpte på secon hand för några veckor sen. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Sjukt svårt att ta en bild på sig själv och få med kläderna 😅

Vi hjälptes åt med maten, Hilma skar salladen till varmrätten och jag rödlöken som skulle vara till ishavsröran på toast till förrätt. Potatisgratängen lades i formen och Göran skar köket med skärmaskinen som vi lånat av Susanne.  

(null)
Dukade med servetter, inget annat utöver det "vanlig"

Vi åt och de små fick efterrätt ganska direkt, jag satt inne på toaletten med Noah som behövde bajsa. När de små en stund senare sett på "Grevinnan och Betjänten" så var det dags för dem att sova. 

Casper och Emilia åt sin nyårsmiddag i Handsjön och lite senare blev Jonna hämtad av Emilia och så åkte de för att hälsa på lite folk där nere. Jonna blev sen kvar över natten.

Resten av kvällen förflöt lugnt, jag åt lite efterrätt med de stora och vi pratade en stund innan alla gick tillbaka till att göra sitt. När klockan slog 00.00 ropade vi Gott Nytt År till varandra och sen tog de som ville sig lite kvällsfika innan de gick och lade sig.  Jagnattade om Minnah efter att själv ha borstat tänderna och sen gick jag och lade mig. 

(null)

(null)

(null)

(null)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus