4 Januari, onsdag…

Jobbade idag trots att onsdagar egentligen är min lediga dag men eftersom vår chef kommer och hälsar på så bytte jag ledig dag tills i morgon, vilket i sin tur betyder att jag får långhelg! 
Vi började som vanligt vid 08.00 men mötte sen upp M och gänget från andra salongen för att äta på "Basta" vid 11.30. "Basta" är en nyöppnad Italiensk restaurang som jag hört mycket bra om och pizzorna var väldig goda! Jag valde en med getost, päron, valnötter och honung, "tre ostar" hette den nog men namnen i menyn var Italenska. 

(null)

När vi kom tillbaka på salongen så fick vi igenom lite punkter innan vi vid 15.00 var igång med våra kunder igen. 

Innan jag åkte till bussen denna morgon så hittade jag en kåsa under den vägghängda garderoben… den var fylld med något som såg ut som balsam men det lufktade av något annat också. Göran berättade senare att det sett ut som att det kanske var duschcreme i botten av den och ingen hade erkänt med som gjort det men jag har mina aningar på Minnsh … 🤔

Sov på bussen och promenerade hem. 
Röjde lite i köket efter att ha tagit för mig av maten, åt den efter jag röjt klart. 
Vi kikade på programmet "LOL" med de större barnen, Melvin var också med och vi såg förra veckans avsnitt igen innan dagens eftersom Melvin inte sett dem innan. 

Noah vaknade och var så arg stackaren, väckte tyvärr Minnah med sitt skrikande och de två fick vara uppe tills vi sett klart på tv, sen nattade jag dem. För Noah slutade det med att han fick sova med mig, klockan var 00.40 när vi kröp ner i sängen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus