5 Januari, torsdag…

Barnen vaknar lite senare på morgnarna nu när de får vara uppe lite längre på kvällarna och det är ju skönt stt inte behöva vakna klockan 05.00 när man är ledig 😅. 

Jag såg ett träningspass/upplägg med en kettlebell på Instagram härom dagen som jag testade direkt på morgonen. Lagom jobbigt och lite nya övningar men ganska basic. 

Lagade frukost till barnen, havregrynsgröt till de som ville och fil till övriga. 

Tog även en välbehövlig svöng med dammsugaren överallt på nedervåningen, där vi är mest. 

Strax innan 13.00 var jag påklädd (med kläder och ibte pyjamas) och jag och Meja åkte mot Svenstavik. Meja skulle vara med kompis och jag skulle träffa mamma och Tina, äta middag, umgås och bara mysa 🥰. 

Tiden gick snabbt, som den alltid gör när man har trevligt! Vi åt middagen på Sydjemten närmare 15.30. 

(null)


(null)

Sen gick vi på Ica och köpte lite ost och kex som fick passa bra som efterrätt och tilltugg. 

(null)

Hämtade Meja i Hoverberg vid 19.00 tiden och sen åkte vi till kyrkan och minneslunden för att tända ett ljus för My. Vi har inte träffats där tillsammans sen den 15 Maj 2020 då de satte ner hennes aska i jorden ❤️. 

När vi kom tillbaka till Svenstavik så passade vi på att handla istället för senare och så åkte vi tillbaka till mamma och umgicks lite till. Strax efter 21.00 började vi göra oss klara för att åka hem. 

Jag packade upp det som jag hade fått med mig från mamma, bland annat en julskinka, cookies till barnen och lite annat. Sen gjorde jag mig klar för sängen ganska direkt men satt och skrev lite innan jag lade mig tillrätta för att sova. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus