6 Januari, fredag…

Hipp Hurra för finaste Towe som fyller 12 år idag!!! 🎉🎁🎈🥳

(null)

(null)

(null)

Dagen firades med både smörgåstårta och vanlig tårta. Smörgåstårtan började jag med redan innan frukost, gjorde fyllningar och monterade. Garneringen åkte på precis innan den skulle ätas. 

(null)

Den vanliga tårtan fixade Towe helt själv när jag och Noah tog en promenad till Tempo för att köpa lite som jag missade igår. 
När vi kom hem igen så tog jag ännu en liten promenad fast då med Minnah och Tyra. 

(null)

När vi kom tillbaka hem så mötte vi Jonna och Meja vid infarten, de skulle till farmor för att gå ut med hundarna och Minnah förhöjde med. 

Tårtan var Towe helt klar med och den stod i kylen och väntade på att få bli uppäten. 

(null)

När vi ätit oss mätta på först smörgåstårta och sen Towes fina och goda tårta så såg de små lite på tv innan det var dags att sova. 
Göran duschade och jag rullade ut yogamattan i köket och började med lite välbehövliga rörelseövningar innan jag avslutade med kettlebellövningarns sen dagen innan, bara lite färre. 
Tog sen en härlig dusch, tvättade håret och gjorde en hårinpackning. Filade sen fötterna och satte på dem exfolierande fotmasker slm jag så länge tänkt göra. Smorde in både ansikte och kropp och tog på mig "pyjamas" innan vi satte oss i köket för att spela kort. Dukade fram lite ost och kex som blev kvar från kvällen med mamma och Tina och där satt vi tills det var dags att sova 🤗. Sköljde av fötterna och smorde dem sen när jag lagt mig i sängen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus