7 Januari, lördag…

Vi hade sällskap av Minnah i vår sänge hela natten, det går öndp rätt bra eftersom hon oftast ligger på min yttre kant. 

Klev upp ganska tidigt för att vara en ledig dag, de små började vakna vid 07.00 och runt 08.00 var vi uppe. Jag började med att blanda ingredienserna till brödpuddingen som jag planerat att göra av alla kanter som blev kvar efter att jag gjorde Towes smörgåstårta  

När puddingen var klar så var klockan närmare 09.00, jag gjorde mig klar försatt gå över till grannen för att fixa lite med hennes hår. Folieslingor tar ju sin lilla tid och 5 timmar senare var jag hemma igen. 

Jag började med middagen, pizza skulle det bli och Göran önskade om jag ev kunde göra en inbakad calzone också. Jag hade aldrig gjort någon innan man jag vet hur man gör och med tanke på att jag kunde baka pizza på pizzerian när jag var 10-12 år så borde det inte vara några större problem… eller? Jag gjorde degen lite större än vanligt, bakade ut 4 vanliga på plåt som jag brukar men sparade undan 2 lite mindre degbitat. Dessa två bitar bakade jag ut alldra sist och utan kavel, bara med händerna på samma vis somnat lärt mig många år tidigare, tror faktiskt att de blev riktigt bra för att vara "hemmagjorda". 

I väntan på middagen fick barnen smaka på brödpuddingen och de tyckte den var god, var tur att jag bara tog i hälften av sockret som stod i receptet!

Efter middagen borstades det ränder på de små innan de såg en stund på tv och sen nattade jag dem. När de väl somnat gjorde jag lite rörelseövningar i 15 minuter innan jag tvättade av mig och bytte om. 

Det hade snöat i stort sett hela natten och eftersom det blåst hade snön drivit rätt bra och Göran var ute och skottade med traktorn när jag var borta. 

Kikade sen på tv, hittade "LOL" Canada slm vi började lika på. 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus