9 Januari, måndag…

Trångt i sängen denna morgon med både Lilly, Louie, Minnah och Noah i sängen…

Tog bilen själv till Åsarna och kunde slumra på bussen. 

Hade fullbokat på förmiddagen och någon lucka på eftermiddagen. På lunchen var jag ner på stan för att köpa nässpray åt Casper som fortfarand har problem med lock för ena örat. 

Åt frukt på bussen hem och missade sen att kliva av i Åsarna 🙈. Busschauffören var snäll och stannade i korsningen upp till Klövsjö och jag tänkte gå tillbaka för att ta bilen hem. Hann dock bara gå max 10 meter innan en bil saktade ner och frågade om jag behövde skjuts. Man ska ju Inge lifta med främlingar men det var en yngre kille och tjej som lät väldigt trevliga, tackade snabbt ja till skjuts och slängde mig in i baksätet som var full med packning 😅. 

Tillbaka i Åsarna handlade jag smör på Tempo och sen åkte jag hem. När jag tvättat av mig och bytt om låg vi, jag och Göran och flera av de större barnen på vår säng och pratade. Noah kom upp och somnade inte om… han somnade inte förrän 23.15 ca… efter att vi sett på konserten med Benjamin Ingrosso och Filharmonikerna på min dator i vår säng och sen sist lagt oss i Noahs säng igen… sen var det bara att gå och lägga sig och sova… 

(null)

inte så kul kväll men så blir det ibland. Jonns åkte iväg en sväng och stannade över natten. 

(null)
Hemma hade de under dagen varit ute och lekt i snön och skapat konstverk 😊 
Sista dagen på jullovet, i morgon börjar skolan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus