No time no see... as usual...

Ja då var vi här igen då... jag skäms ju! jag lovar och lovar att jag ska bli bättre på att skriva oftare men nu så har det ju dragit iväg igen, över 2 månader sen jag skrev!!! Jag har tänkt och tänkt att jag ska sätta mig en liten stund på kvällarna och skriva men så kommer det alltid något annat "viktigare" som tvätt eller barn som inte vill sova emellan samtidigt som jag vill hinna sitta i soffan och bara ta det lugnt och umgås med min andra hälft också... ja ni kanske möjigtvis förstår?
 
Men nu i alla fall så har jag lite tid över, har skjutsat skolbarn upp till Klövjsö där de ska besöka en bondgård och sen vidare till lite vandring nedför Fettjåfallet och sen ska jag åka upp och hämta dem igen vid 13.30.
Göran har lämnat barnen på dagis och sen åkt till Hälsocentralen för att kolla upp varför han har ont i bröstet, har varit en tid men blivit sämre sista veckorna och framför allt sista dagarna. Louie är med farmor för jag visste inte hur länge jag skulle bli kvar där uppe.
Nu fick jag ju åka hem ganska direkt och jag tar mig en liten chans att åka hem till ett tyst och tomt hus, dricka en kopp te, äta någon skorpa och bara sitta här i soffan under en filt och skriva lite. Bytt tvätt i tvättmaskinen har jag också gjort så det blir lite nytta utfört också.
 
Det är ju som ni kanske förstår svårt att göra en kort sammanfattning av vad som hänt sen sist, men i det stora hela så har barnen börjat skolan igen, vardagen har återkommit tillsammans med lite rutiner. 
Casper har påbörjat sitt första år på gymnasiet och det går bra förutom att han varit sjuk mycket (återkommer om det). Vi har varit på föräldramöte där vi fick se skolan och lokalerna där Casper håller hus om dagarna och även träffa hans lärare och jag känner mig både nöjd och trygg.
Han har valt att läsa VVS (tror det hanske heter VF) där han sen kan välja inriktning Rörmokare, Kyltekniker eller Fastighetsskötare.
Jo han hann vara på skolan ca 1,5 vecka innan han fick feber och lite hosta, febern var värst och höll i sig länge sen försvann den och kom tillbaka med en topp. Efter 1 vecka hemma så gick han till skolan men blev dålig igen så vi åkte till Hc där de tog blodprov och sänkan var hög, fick en tid hos läkaren dagen efter och det konstaterades lunginflammation!!! Så nu äter han penicillin och ska tillbaka till skolan i morgon.
Tur vi kollade upp varför det aldrig gav med sig!
 
Jag har också hunnit vara sjuk en kort sväng, första gången jag fick ringa och säga att jag inte kunde jobba... det var ca 2-3 veckor innan Casper blev sjuk.
De andra barnen har klarat sig med lite täppta näsor... Göran var fökyld och hade hosta och feber 2-3 veckor innan mig.
 
Jag jobbar som sagt fortfarande, ska jobba september ut så det är 3 arbetsdagar kvar och sen i oktober är det sagt att jag ska ta vecka för vecka och om det känns bra kommande tre dagar så tänkte jag jobba 3 dagar nästkommande vecka också till att börja med.
Jag är nu i vecka 35 (34+2) och det känns att magen blir tyngre men det går fortfarande ändå bra att stå och gå, lite trött i benen i slutet av dagen så klart men med stödstrumpor så blir det betydligt bättre.
 
Här hemma har vi återigen rumstrerat om lite, Casper har fått flytta in igen och delar nu rum med Meja, han kommer vara hemma så lite nu och sover ändå inne när det är skola så det är onödigt att värma hela rummet där ute.
Jonna delar rum med Melvin och Hilma och Towe har fått flytta ner. 
Känner såklart att några rum till och kanske en till toalett skulle underlätta men det funkar, vi får plats.
 
Lilly har nu fått börja dagis som hon så länge har längtat efter, vi körde på utan inskolning och andra veckan så blev det ett liiitet bakslag då hon sa att hon ville vara hemma istället och så var hon lite ledsen vid lämning men sen har det funkat toppen. Hon har väl insett att vi faktiskt kommer tillbaka och hämtar dem efter bara några timmar och det är roligt att leka med nya kompisar.
Så nu är det bara Louie hemma de dagar det är dagis men snart kommer ju bebisen så han får lite sällskap, annars tror jag att han tycker det är lite skönt med några timmars lugn och ro.
 
När jag har lite tid över då och då så håller jag på och färdigställer böjbyxor som jag stickat, garnet tog slut och igår blev jag klar med den sista så nu har jag 5 st, ska bli spännande att testa på bebis sen, ska bara tvätta och kura dem.
Är även i färd med att sticka en härlig filt, ganska krivt men mjukt garn så det går undan när man väl sitter.
För övrigt så har vi allt inför bebis ankomst, bara babyskyddet som inte finns hemma än men är fixat.
Ska bli sååå spännande att få se vem som bor därinne, extra spännande blir det ju då vi inte vet om det är en flicka eller pojke och sen tänker jag lite på hur förlossningen kommer att bli eftersom den blev en aning strulig med Louie... hoppas på bästa och lugnaste nu.
 
Nä men det får väl räcka för nu, ska fika klart och sen höra av mig till Svärmor så hon vet att jag är hemma och så kolla ifall hon kan hämta på dagis sen när jag ska hämta skolbarnen, då kan ju Louie följa med i bilen och passa på att sova lite.
Göran och casper skulle vidare till stan sen för att besikta en av Caspers bilar...
Jo men just ja, Casper har ju sålt moppe och annat + sommarjobbat så han fått ihop ganska mycket pengar + att han fick en bil som han fixat. Bytte den mot en epa + lite pengar emellan och sen köpte han några volvos och en husvagn!!! Nu ska han sälja allt igen... men han tycker det är skoj och han betalar ju själv.
Börjat övningsköra har han också och det går superbra!
 
Men nu, hej så länge, puss å kram på er <3
 
KLippt av mig mitt lååånga hår har jag förresten gjort också :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus