Vänner med närvaro i frånvaron ❤️

Stötte på en kär gammal vän idag på vägen till jobbet, en sån härlig känsla samtidigt som det kändes ledsamt då jag vet att hon gått igenom minst 2 otroligt jobbiga saker inom den senaste 18 månaderna. 

Vi stod bara och pratade en liten stund, kramades och skildes åt igen för att fortsätta mot verkligheten med våra jobb och allt annat. Tänkte på henne mer eller mindre resten av dagen, skänker henne styrka och kraft i tankarna. 

Vi träffas alltför sällan men jag hoppas att hon vet att hon har en speciell liten plats i mitt hjärta och att jag tänker på henne ganska ofta. Hon är en av de starkaste människor jag träffat ❤️ fina Elin! 

Jag har flera vänner som jag så väldigt sällan träffar men vi har gjort klart för varandra att bara för att vi inte ses och hörs ofta så glömmer man inte varandra, finns där med och för varandra ändå, närvaro i frånvaron och det är väldigt fint i sig tycker jag 🥰

(null)


Morsdag 2019 ❤️

Jag jobbar hela helgen och då även idag men på söndagar jobbar vi bara 4 timmar så det är rätt okej ändå och till råga på det så har både gårdagen och idag flutit på väldigt bra, ingen stress och förseningar, glada kunder och lagom många 🌸

Dagen började som en vanlig dag, några extra kramar på morgonen och gratulationer på morsdag. 

Däremot strax innan vi skulle stänga salongen så överraskade Casper mig med ett stort chokladhjärta, massor av geléhallon, ett superstoet leende och en varm och go kram ❤️❤️❤️

När jag sen kom hem var middagen nästan klar, renskavsgryta med färsk pasta och sallad och efter det en stor och smarrig gräddtårta med jordgubbar på ❤️❤️❤️. 
De hade även tänkt köpa blommor men med tanke på hur min allergi mot pollen och annat varit sista dagarna så kände Göran att det kanske var lika så bra att låta bli och det tycker jag med. Tanken var i alla fall både god och fin ❤️. 

I morgon blir det jobb igen innan 2 dagars ledig, sen 2 dagars jobb ytterligare innan drygt 2 veckors ledighet!!!! Ska bli väldigt skönt! 

Nu lite mys i soffan innan sängen där jag förhoppningsvis sover extra bra efter en extra bra dag ❤️

(null)

(null)

(null)


Ultraljud med nr 12 ❤️

I måndags var jag på rutinultraljudsundersökning för att kika på bebis för första gången, alltid lika spännande! 

Det var som jag anat en bebis, min önskan om tvillingar får jag nog ge upp, men en är lagom det med och väldigt välkommen. 

Allt såg bra ut, moderkakan i bakkant så inget att oroa sig försatt den ev skulle ligga ivägen. Filmade en liten snutt i slutet av undersökningen för att visa barnen och så fick jag såklart med några bilder hem. 

(null)

(null)

(null)

Jag kollade även kön på bebisen och jag blev inte alls förvånad över att det är en liten pojke som gömmer sig därinne ❤️. 
Men berättade inte för barnen här hemma förrän några dagar senare, mer spännande så 😊

Har ju gjort mig av med alla pojkkläder upp till storlek 98/104 men det blir mysigt att få köpa lite nytt. 

Har även nu efter ultraljudet i princip skänkt bort alla flickkläder också till en behövande familj, rensade urboch behöll det som var lite mer neutralt. 

Jag skoja bara om våren... vintern återvände...

Ja sista April och första Maj kom och med det kom minusgraderna, snö och hagel tillbaka, perfekt att sommardäcken sitter på bilen! 

Vi har fått börja elda för värmen igen, var så skönt att tro att det inte skulle behövas igen förrän till senare på hösten.  

Vardagarna flyter på och magsjukan som besökte oss strax innan påsk håller sig fortfarande levande och betar av sina offer, snart har den tagit sig igenom oss allihopa, just nu är det Theos tur. 

Senaste veckan har det här mysts, bakats, lagats mat, ritats, pysslats, spelats spel och kort, vi har jobbat och Hilma och Meja fick vara modeller på en kurs som vi hade på salongen. 
Det bråkas och skriks en del också bland barnen och det jobbar vi med hela tiden för att minimera men det hör ju samtidigt till och det går inte att få bort helt, det är ju naturligt. 

Till veckan ska jag skriva in mig hos barnmorskan är det tänkt, behöver ju få en tid till rutinultraljudet så vi får se vem som bor där inne i magen ❤️

I morse skrev jag en liten lista över vad som behövdes göras och allt blev nog avprickat och lite till. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Nu är det hög tid att sova men ville vänta på tvätten och på att telefonen skulle laddas så den klarar sig under natten. 
Men jag ska ju jobba i morgon så sängen ska intas nu. Natti natt ❤️1 Maj 2019!!!

Idag är det 1 maj, våren är här på riktigt, var ner och kikade på brasan i nästan en timma igår, varmt och skönt. Väl hemma då somnade barnen nästan direkt, 

Alla har sovit bra hela natten, Louie dessutom utan blöja, skulle ha tagit tag i det tidigare men allt har sin tid. 

Göran jobbar, jag och de små har myst hela morgonen i sängen, kikat på "Alla vi barn i Bullerbyn" men nu är det verkligen dags att kliva upp. 


Ha en bra dag alla där ute ❤️


(null)


(null)

(null)

(null)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus