Lussebullar...

...har vi bakat idag :), fick hjälp av både Meja, Melvin och Hilma, Towe sov och de två andra var inte hemma.

Nu efter middagen har jag och Melvin bakat en choklad och banan sockerkaka, bananerna började se lite vissna ut :).

Nu ska jag kolla med Casper om han har rutigt papper, ska försöka mig på att rita mallar till ett pepparkakshus :)


Dela kudde...

...det får jag göra varje natt med Aramis! Han ska ABSOLUT ligga på MIN kudde, spelar ingen roll hur jag gör...

Tur är väl att han är rätt så liten ändå och blir det för trångt så får han väl flytta på sig ;)

Nu blir det till att sova... natti natt alla där ute!

Ps. gjorde pepparkaksdeg idag så i helgen har jag tänkt att vi ska baka och bygga ett litet hus :)...


En längtan till December!

Känner egentligen inte att jag har så mycket att skriva om... Händer inte så mycket mer än det vanliga och har som ingen större lust för någonting :(...

Men något jag vet är att jag ser fram emot den kommande julmånaden och hoppas verkligen att den blir så underbar som jag föreställer mig :).

Snön har ju lyst med sin frånvaro men natten till söndag så lade sig ett tunt men vackert litet täcke över landskapet och faktiskt så har det fått ligga kvar! Trots att det knappt varit några minusgrader :).
Till helgen ska det tydligen bli ner mot -15 grader så då får vi hålla tummarna för att vintern kommer på riktigt!

Jo denna julmånad, det jag ser fram emot är att utan någon större stress pynta, städa, planera, baka, mysa och allt som hör till. Julklappar är fixade så det behöver vi inte tänka på mer än att längta efter dem :) till och med jag ska få en julklapp av älsklingen i år!!! Vi tog oss råd för en gångs skull och köpte något till varandra, han på sitt håll och jag på mitt :) så jag har ingen aning vad det är :o... Han köpte även en till sig själv så då gjorde jag lika till mig, jag vet inte var han köpt och han vet inte vad jag köpt :) så spännande!!!

Ska sätta mig och knåpa ihop en liten lista på vad som ska göras innan jul och i ungefärlig ordning, alltid roligt med något att se fram emot!

Nu ska jag strax sova, har försökt komma isäng runt 23.00 om kvällarna nu och det är i alla fall en förbättring! Men tidigare ändå skulle inte skada med tanke på hur trött jag är om morgnarna... Somnade nästan sittande i morse när jag väntade på Hilma som segade med sin gröt... Inget gnäll utan bara allmänt långsam :).

Puss å god natt <3

Ps. Idag åt vi lunch hos svärmor och då passade Towe på att mysa med Mollys valp... Så söta <3


Lördagen blev...

...en rätt så bra dag :).
Hilma och Towe badade efter en något sen frukost och jag och Göran roade oss med att laga några av hans byxor... 
 
Vi har tyckt länge att det bara blivit en enda röra i vår lilla skrubb intill köket och idag åkte varenda pinal ut därifrån! Vi gjorde en storrensning, lite ombyggnation och nu är det fint och ordning och reda igen :).
 
Timmarna gick och det blev dags för middag, rester sen i torsdags, uppstekta mjölkmakaroner och korv och efter det fick barnen varsin liten skål med godis :) klockan var då 17.00, tidigt för ovanlighetens skull!
 
Under tiden som barnen åt godis, Göran datade lite och Ninni hoppade i hoppgungan så fick jag för mig att träna en sväng :) skulle ju ändå duscha så då gjorde det ju inget om jag svettade ner mig ordentligt innan :D.
 
Tränade ben och rumpa och avslutade med plankor... kanske inte världens upplägg på träningen, improviserade lite och fick upp både puls och värme i kroppen! Får se om träningsvärken kommer smygande i morgon eller om jag tog död på den som jag fick i onsdags då jag gjorde ett antal "benböj" lite spontant...
 
Barnen blev uppe till 20.00, de fick lov att vara uppe och se lilla melodifestivalen som började vid 19.00 och då hade jag hunnit duscha och krypit i min "one piece" och barnen hade tagit på pyjamas och borstat tänderna.
 
Nattade barnen vid 20.00, Ninni fick vara uppe lite längre då hon somnade en stund efter 17.00... Vi kröp upp i soffan och kikade på Så mycket bätre och åt godis... försökte att inte överäta men mår ändå lite illa... har i alla fall varit duktig och inte ätit något godis sen i söndags!
 
Casper följde med farmor & co. på världshuset och åt tacobuffé, sen fick han hänga med på bowling i Vemdalen! Han kom hem för en stund sen och nu smaskar han på godiset som blev över, tur att någon äter upp det så slipper jag ;P...
 
Göran snarkar lite lätt på soffan så jag antar att det snart är dags att sova... tyvärr så får vi ju ganska sällan några speciellt långa sovmorgnar här på helgerna ;) men det lär väl komma om si sådär 10 år kanske!?
 
Det får räcka för idag... sov gott och vi håller tummarna för att det blir sen fin söndag :)
 
Puss puss

Nyvaken Hilma...

Hilma har alltid sitt hår halvt hängande över ansiktet som ett flur :)


Morgonfrillor!!!

Jonna kommer och säger; "Mamma! Vad har du gjort med håret!? Det står rakt upp!"


Syskonmys igen :)

Men nu med Meja och Ninni :)


Syskonmys!

Casper och Ninni myser lite :)


God morgon lördag!

Idag är det som sagt lördag och den startade med att Casper smög ner strax innan 07.00 och berättade att han inte kunde somna om... Jag bad honom ta med sig en film upp till rummet och lägga sig igen.

Towe vaknade precis när han gått upp, hon ville se på Lotta i soffan och jag kunde krypa ner i sängen igen :).

Sen har barnen vaknat en efter en, Ninni har tuttat och gymnastiserar nu hör i sängen bredvid mig, hon försöker nog komma på set där med att krypa :)... Just nu går det leda baklänges ;P

Klockan är nu 08.45 och det börjar bli dags att kliva upp och börja dagen med frukost, sen är det väl tänkt att barnen ska bada. Sen får vi se hur resten av dagen blir!? Förhoppningsvis bra nog mycket bättre än igår!!!

Igår var en sån dag som man kan stryka och glömma...


Kvällshimlen!

Var ut med vovven och såg en fantastiskt fin himmel ovanför mig! Den måste jag fota tänkte jag och sprang in och hämtade kameran...

men när jag kom ut igen några sekunder senare så var hälften av det fina redan borta...

Nåja, några bilder fick jag till ändå men attans att det kan förvandlas, ändras och försvinna så fort!

Ska välja ut de tre finaste bilderna och visa för er i morgon :) nu ska här strax sovas!

Puss puss


Dagarna går...

I måndags så bakade jag lite, det kanske ingen har missat då jag var ganska aktiv  både på instagram, facebook och bloggen om detta :)... kände bara för att dela med mig lite när jag ändå var i de kreativa tagen!
Det blev i alla fall 8 limpor delat i tre olika varianter, grovt filbröd, havrelimpor och ett surdegsbröd med frukt, nötter och kanel och så blev det även  dryga 80 bullar. Allt detta ligger nu i frysen och väntar på att bli uppätet :) skönt när det finns lite på lager.
 
Igår tisdag så var vi till staden och storhandlade, ca 5 tusenlappar fattigare och en en  massa mat i både kyl och frys, nu klarar vi oss ända fram till jul :).
Hann svänga in hos Tina och Märta med en påse kläder också innan vi begav oss hemåt... blev typ hej och hej då men det är ju alltid något. Märtis växer och blir stor, så härligt ♥
 
Idag blev det en spontantripp till stan igen, på eftermiddagen och målet var att handla en väldans billig bilstol som lite av frigoliten är trasig på, ringde Barnens Hus innan och jag fick reda på att denna bit kan man byta ut för ca 150 kr så är stolen klar att användas igen!
Vi passade även på att leverera Caspers Psp som han nu sålt och när vi kom hem så sålde vi även Jonnas :) alla extra pengar är välkomna så här inför jul!
 
I morgon är det inget kyrkis, Karin är borta... så vad jag ska hitta på vet jag inte!? Göran ska mest troligt till Robert en sväng och jag kanske tar mig en promenad med Towe och Ninni i vagnen :)... kanske någon vill komma på besök eller ha besök? Ja det lär väl visa sig, något hittar vi väl på...
 
Nä kanske man ska ta och lägga sig i tid, Göran snarkar redan på soffan, vi är trötta båda två så tidig sänggång borde ju vara på sin plats... men man vet ju aldrig... jag skulle ju kanske ha duschat också... fast det gör jag nog i morgon efter frukost :).
 
Puss å godnatt på er alla där ute... sov sött :)

Deg nr 3

Står på jäsning, det ska bli bullar!


Bröd nr 2

Har jag nyss skjutsat in i ugnen :)


Dagens bröd nr 1

Bakar idag! :) får se hur många degar som hinns med innan dagen är slut!?


Våra älskade ungar <3

Claus Casper, 11år; är en väldigt snäll, charmig, hjälpsam, på gränsen till översocial och ärlig kille som lätt blir ganska rastlös (som de flesta barn). Han leker gärna ute men helst på sommaren och vintern, annan tid är tråkig... På sommaren älskar han att cykla och på vintern är det roligast att leka med skortat och annat i snön! Bygga banor och hopp som helst ingen får förstöra :)
Att vara i garaget med pappa är toppen och att köra fyrhjuling är en stor frihet! Han sköter skolan och läxorna galant och om han får välja så spelar han gärna dator.
Han älskar sina syskon och talar gärna om det för dem samt låter dem oftast få vara med honom på hans rum eller sitter och myser med dem i soffan en stund.
Älskar att vara i focus (men förstår att han inte alltid kan få vara det...) och spexar gärna till det.
 
 
Jonna Hermine, 8år; är en liten tjej med STOR personlighet och har lite för mycket skinn på näsan :). Hon vill gärna vara i focus och vill helst hjälpa till lite för mycket och helst bara på hennes egna villkor!
Hon är så duktig på det mesta bara hon själv vill och lägger manken till, hon kommer bli något stort när hon växer upp!
Kompisar betyder mycket och när hon har kompisa så ska hon gärna ha dem helt för sig själv, syskonen ska då hålla sig så långt ifrån som möjligt! kanske att de får vara med om det finns ett vinnande syfte i själva leken :).
Hon har lite svårt att hålla sig till de saker hon får göra, vill gärna testa sånt som hon vet att hon inte får... så som att klättra på taket till lekstugan som resulterade i en bruten arm t.ex... hon är vår lilla otursfågel...
 
 
Emmy Meja, 5år;  är en väldigt lugn och en aning försiktig och lite blyg tjej, men kan stundvis också vara helt galen och näst intill ohejdbar! Älskar att rita, måla och pyssla, kan sysselsätta sig själv i timmar! Hon hjälper gärna till om hon inte har annat för sig och hon kräver inte alls lika mycket uppmärksamhet som sin äldre syster, hon är nöjd över att bara vara i samma rum som någon :)
När hon väl blir arg så visar hon det genom att vara en riktigt envis tjurskalle! Hon blir ofta arg om hon inte får vara med när Jonna har kompis och hon själv samtidigt inte har något att göra, men det har livit bättre sen hon själv börjat vara med kompisar på riktigt.
Just nu är hon i en period då hon ägnar mycket av sin tid till Ninni, sitter härna och leker med henne och passar henne gärna om jag måste göra något på annat håll :).
 
 
Hans Melvin, 4år; är också en rastlös liten själ som älskar att kika på film, klä ut sig och leka mamma, pappa, barn. Spela Super Mario är också en jätte favorit!
Han klär helst ut sig till tjej, men även pirat och mörka figurer med mantlar och svärd! Hans favoritfilmer just nu är "Svanprinsessan", "Tingeling", "Peter pan", "Rapunsel/trassel" och Bamse.
Här är en kille med rejäla humörsvängningar och blir han arg så är det inte lite utan allt på en gång! Lika mycket som han kan vara världens gladaste, charmigaste och goaste kille som alla smälter för kan han även bli AGR så det står härliga till och då är han inte alls sen med att uttrycka detta! Gärna med att skrika så man tror att han ska spricka! Speciellt om han blir missförstådd eller inte får vara med...
 
 
Hilma Karolina, 3år; är en bestämd ung dam som vill vara med och göra allt som alla andra gör även om hon inte riktigt klarar av det egentligen...
Hon är gärna ute och älskar likt Casper att vara med pappa i garaget och när hon får åka fyrkjuling med Casper är hon ju nästan i himlen!
Tycker som sagt om att vara med överallt, hjälper gärna till och smakar gärna i köket. har faktiskt ett ganska så bra tålamod och ger sig inte i första taget.
Vill gärna vara med och bestämma i leken och om hon tröttnar så kan hon pyssla på rätt bra för sig själv också.
Klarar det mesta själv, klä på, toabesök och annat som hon "KAN SJÄLV"!!! 
Hon har längtat tills att få börja dagis och nu när hon äntligen börjat så trivs hon som fisken i vattnet :).
 
 
Towe Elise, 22 månader; är en jätte gosig tjej som faktiskt kan vara rätt mammig om man jämför med syskonen. Ska vara med överallt och hjälper gära till men är ganska ofta nöjd över att bara få titta och smaka på det man gör i köket!
Hon tar hand om sina dockor väldigt mycket så som jag tar hand om Ninni, man kan säga att dockorna följer Ninni i utvecklingen :), hon ammar och matar, byter blöja/kläder, sover er i dockvagnen osv...
Älskar att leka med "dockservisen", dukar och lagar mat med böcker som kokplattor :), hon ska få ett eget litet kök i julklapp har vi tänkt :D.
Är ganska bestämd men ändå lätt att övertala henna till att t.ex. sova middag ifall man förklarar saker och ting för henne.
Hon är över lag väldigt lättsam men har sista tiden börjat visa på lite kommande trots ;)
Älskar att springa naken gör hon också! Det gör alla syskon men Towe gör det med sån glädje och frihet i kroppen, fick hon bestämma skrulle hon vara naken jämt!
 
 
Ninni Marie, snart 8 månader; är nog dem snällaste och gladaste bebis jag varit med om och ändå har alla mina bebisar varit snälla och glada! Det är bara när hon är trött och hungrig som hon kan vara lite gnällig men det är inte ofta som det inte går att avleda...
Hon är inte jätte snabb i sin utveckling utan tar det ganska lugnt om man jämför med syskonen men är ändå steget före enligt BVC... en normal bebis med lagom hull, bra aptit, både på livet och mat :).
Älskar sina syskon, blir så glad när de kommer och busar och tar hand om henne! Skrattar och ler mest jämt!
Sover bra både på nätterna och dagarna, på dagarna sover hon bäst ute i vagnen, inga syskon som stör, frisk luft och härligt inbäddad, sover ofta många långa timmar och vaknar som en strålande sol!
 
 
 
Jag/vi är så extremt glada och tacksamma för våra underbara och fina barn! Vad gjorde vi utan dem!? Ni gör våra liv värda att leva!
Älskar er mest av allt i hela världen och universum för den delen!
♥♥♥♥♥♥♥
 
 

Budapeststubbe!

Idag hade vi Robert och Angelica hör på middag! Jag passade på att baka Budapeststubbe för andra gången i mitt liv, lite smått inspirerad av "Hela Sverige bakar" :).
Tycker jag lyckades ganska bra!

Till middag blev det rotmos och fläsklägg som jag gjorde för första gången i mitt liv!
Det blev super gott men jag är sur på att vaccumet hade släpp på den ena, den var sur och bara att slänga :(...

Vi hade även lite godis och chipsmys framför solsidan!

Gästerna åkte för någonting sen och vi har fortsatt slappa framför tv:n och nu börjar det bli dags att sova snart...

Natti natt!


Pärlor i öronen...

Ja i onsdags (14/11) så fick även Ninni små fina pärlor i öronen :). Jag vet att många är emot det men jag/vi har valt att ta hål i öronen på alla våra barn då de varit 6-7 månader.

Det gick jätte bra och blev så fint!


Kusinerna!

Idag den 16 November 2012 har jag den äran att gratulera
 
Freddie, 10 månader

och
 
Märta, 9 månader

Tiden går så fort och i takt med att dessa underbara kusiner växer, utväcklas och blir äldre så blir ju så klart Ninni också det, men det är svårt att förstå!
 
 

Pappsen 49 år!!!

Min och mina syskons älskade pappa och mina barns älskade moffa!
Stort grattis till dig! 
15 November 2012
 
Här en bild på dig och Meja då hon endast var några dagar gammal 
 
Denna bild är också tagen hemma hos oss, tror det är från samma sommar
Vacker!!!
 
 
En klockren bild på dig och din skinnjacka som så gott som alltid får hänga med dig vart du än går!
 
VI ÄLSKAR DIG!
 
 
 (gratulerar i efterskott då jag inte riktigt hunnit innan, men ringde ju samma dag du fyllde så klart!)

Så här bor vi...

När jag lade ut bilder på barnens rum så fick jag en förfrågan om jag inte kunde ta mer bilder och visa hur vi bor och får plats. Så i tisdags efter frukosten och lite annat morgonstök så tog jag mig en rundtur med kameran.
 
Vi Börjar utomhus;
 
 
 
 
 
 
Hallen;
Den fula garderoben ska ut och ersättas med en fin byrå när jag hittat en :)
 
 
 
Badrummet;
 
 
"klädkammaren" i badrummet, här förvarar alla utom Casper sina kläder.
 
 
 
Inte alls speciellt snyggt och ganska så slitet men det fungerar!
 
Så har vi den längre och smalare hallen;
 
 
Trappan upp;
 
Hallen på övervåningen;
 
Jonnas rum;
Tapeterna har hon rivit för några år sen när hon vara arg... vi ska tapetsera om så småningom :)
 
 
 
Caspers och Melvins rum;
Melvin sover under Casper. De rosa sängkläderna är Mejas men han lånar dem :)
 
 
I skrubben brevid fåtöljen förvarar Casper sina kläder, lego och annat smått och gott. Finns en till skrubb i hörnet till höger om den första skrubben och där förvarar vi lite av varje, den måste snart rensas!!!
 
 
Så går vi ner igen;
 
Köket;
 
 
 
 
De mindre barnens rum/lekrummet (igen);
Meja sover i överslafen och Hilma under henne.
 
 
Towe sover i spjälsängen.
 
 
Tv/vardagsrummet;
 
Barnen kikar på Lotta :)
 
Hänga tvätt hörnan.
 
Datorhörnan och man skymtar vårt sovrum.
 
Vårt sovrum;
 
 
Trångt men mysigt och det fungerar fakiskt förvånansvärt bra även praktiskt!
Först hade vi lekrummet som vårt rum och det här lilla var då lekrummet!!! Varför!?!?!? Jo jag trodde inte att sängen skulle få plats här inne... men det fick den och nu slipper vi ha ett onödigt stort sovrum och barnen får massor av utrymme att leka på!
 
Ja så hår bor alltså vi och det funkar bra. Hade kanske önskat mig en tvättstuga och ett stort lantligt kök :).
 

Barnens rum före & efter det nya golvet!

Golvet är ju lagt och listerna är på plats sen någon vecka tillbaka och jag har lovat bilder :).
Jag hittade några bilder sen tidigare då de nyss fått det stora rummet:
 
 
 
 
 
Och här kommer bilder som jag tog i söndags, passade på när alla leksaker var upplockade och golvet var nystädat!
 
 
 
 
 
Möblerat om lite också då Melvin flyttat upp till Casper och Jonna flyttat ner och sover i överslafen på våningssängen.
 
Jag tycker i alla fall att det är SÅÅÅ skönt att golvet äntligen är lagt, det blev så fint och så stor skillnad mot det slitna trägolvet som man fick stickor i fötterna av!
 
Vad tycker ni?
 
 
 

Fars dag! (+ lite måndag)

Igår var det fars dag! Men det var visst mamman som fick sig lite sovmorgon ;P... egentligen inte alls meningen...
 
Det blev enligt mig inte en helt lyckat fars dag från början till slut... vi hade för många måsten kvar på listan... eller egentligen bara en stor; STÄDA!!!
Så vi klev upp, mamman sist, i åt frukost och sen så plockade vi och städade i någon timma framåt.
 
Pappa & co. kom i sluttampen på städningen, bara badrummet, lite tvätt och plock på bänken kvar så det gick ganska snabbt, det är tur att gästerna finner sig till rätta själva :). Jacob dök i billådan direkt :D.
 
När städningan var klar så satte jag igång att baka, då kunde jag i alla fall vara social samtidigt som jag gjorde det jag skulle ha gjort dagen innan ;).
Det blev falsk tosca och lingonkaka, lite senare slängde jag ihop en enkal tårta med marsan och chokladpudding.
Jag hade både Hilma och Towe som hjälpredor mest hela tiden :), de skötte sig bättre än vanligt faktiskt!
 
När kakorna var klara och innan tårtan gjordes så satte jag igång med middagen som idag fick bli lite tidigare, dels för att vi skippade lunchen pga sn frukost och dels för att vi skulle hinna fika i lagom tide efter middagen.
 
I alla fal så flöt dagen på, jag piffade till och med upp mig med en kjol och lita mascara, lite vax och spray i håret och örhängen :).
Jag var i köket mest hela tiden och gästerna lika så.
Göran spelade lite dator med Casper innan han gick ut och hjälpte pappa att byta däck på bilen, däremellan var han också i köket och var lite social.
 
Det blev helt enkelt en lugn dag utan stress och jag hann med det jag skulle göra utan större problem, så en så dum fars dag blev det ju inte i alla fall.
 
När vi skulle fika hade jag tänkt att vi skulle sjunga för pappa (moffa) eftersom han även fyller år på torsdag men han skulle så klart ut och röka precis då innan jag hann säga något och sen glömdes det bort...
 
Tårtan var tydligen god i alla fall för hela gick åt!
Försökte mig på att skriva "far" på tårtan med grädde och sen strössla lite fint... ett hjärta spritsade jag dit också... men ja... fint blev det ju inte ;P men det är väl tanken som räknas :)
 
Kvällen kom, gästerna åkte hem, barnen städade/plockade på rummet för 3:e gången för dagen, barnen nattades och sen var det bara disken och tvätten kvar... eller det skulle eldas också, men det görs ju varje kväll och det tar ju inte så jätte långt tid.
 
Göran duschade, han har en "fettknöl" på ryggen som jag brukar klämma ur med jämna mellanrum (ganska äckligt) och nu var det dags. Bestämde mig för att klämma ur den rejält och en av gångerna jag tryckte till så sprutade det över allt!!! På handen, armen, på Görans arm och i min lugg! jag bestämde mig ganska snabbt för att jag också behövde ta en dusch.
 
Till slut så fick vi i alla fall sätta oss i soffan och mysa lite, vi kikade på solsidan på programbiblioteket och senare första avsnittet av uppfinnarna med Martin Timell.
 
Kvällen blev rätt sen innan i kom isäng, närmare 02,00 var klockan...
I morse när jag vaknade så låg Casper brevid mig! han hade tydligen drömt om köttätande jätte blommor :)...
 
Både Casper och Jonna kände sig lite tussiga idag och med tanke på att alla de 4 yngsta är snoriga och har haft lite feber de senaste dagarna så fick de faktiskt vara hemma idag och vila en dag extra, för att se vilket håll det vänder åt.
 
Vi åt frukost vid 07.00 i alla fall, lade oss och mös på sängen en stund medan barnen kikad på bompa men ganska snart så gick Göran in i köket och började baka.
Han bakade franska och jag kokade lite lingonsylt innan jag satte en rågsiktsdeg och sen var det dags att äta lunch.
 
Här är rågsiktsbröden, gjorde två limpr och två "kakor" av samma deg...
Görans sesam franska syns inte på bilden då de limporna låg inlindade i handdukar... men fina och goda blev dem!
 
Susanne kom förbi mitt i baket, hon skulle till Svensta och undrade ifall Casper ville följa med, på så vis kunde han ta med sig sin jacka in på Tyg och Garn själv och be dem fixa en ny löpare, sen skadar det ju inte med lite egen farmortid heller.
 
Meja gick till Ottilia före lunch och lär bli där tills middag skulle jag tro, de leker på bra de där två damerna :).
 
Just nu sover Towe sen efter vi ätit lunch (typ 11.45) och jag har ganska nyligen lagt ut Ninni i vagnen för att sova en andra gång. resterande (utom Casper) slappar framför en film.
 
Melvin är för övrigt bättre, han har knappt någon feber och det låter lite lättare att andas, har som sagt inte varit med om att det låller i sig dygnet runt förut, det där med kruppen...
 
Nä nu ska jag antingen tömma diskmaskinen eller vika och hänga tvätt...
 
puss puss
 
ps... bilder kommer jag att komplettera med ikväll :)
 
Fortsättning av dagen :
 
Jag hängde både tvätt och tömde disken innan jag ringde Team Sportia och kollade ifall de gerjer jag behöver fanns inne och ja allt som jag sökte fanns faktiskt för en gångs skull! 
De var snälla och lade undan allt tills på onsdag då vi troligtvis ska in till stan.
 
Sen var det dags för middag och med tanke på det nybakta brödet så passade ju soppa bra!
 
Satte Jonna på att hjälpa mig att tillreda linssoppan :D
 
 
 
Hon var jätte duktig och kan som sagt när hon vill den damen. Men att vänta på att soppan skulle koka upp ordentligt hade hon inte tid med, så skulle vi absolut spela kort :). Det passade ju bra under tiden vi väntade på både uppkoket och koktiden.
 
Efter middagen blev vi kvar i köket en stund och Towe hon tog en bok och satte sig i sin nya läshörna (tydligen!!!).
 
På diskbänken!
Alla sätta är ju bra :D
 
Nu ikväll nattade vi barnen innan 19.30, fast de somnade lite senare... men i alla fall så passa att jag och Göran fått lite mer tid utan barnen än vanligt.
 
Vi har börjat klura på julklappar och vi satte oss för att kika på kläder på H&M och Ellos, vi brukar beställa där lite då och då men idag blev vi bara besvikna :( jätte dåligt utbud!
 
Jag kollade in Lindex och där fanns det mer som tilltalade... dock har jag inte var mitt konto där så jag kunde tyvärr inte beställa nu... 
Och ja, jag vet att man inte ska köpa på "kredit" men vi har inte råd att lägga ca 6000 kr på kläder till barnen precis nu, allt på en gång och då är det värt de där etra kronorna i ränta. Man kan köpa allt på en gång i stället för att småköpa lite då och då och man slipper gå med alla barnen inne i butikerna i stan och pröva kläder!
 
Opfs. så hade vi inte valt att göra det nu då det ska vara julklappar men ni förstår taken!? Lättare att sitta i lugn och ro och klick här vid datorn :).
 
Nej nu är klocna på tok för mycket, Göran har somnat på soffan, Melvin lika så, han kom ner för en stund sen... han var så tjurig så jag tänkte det var bättre att låta honom somna på sofan och skippa en onödig konflikt så här sent på kvällen, han var nog inte ens helt vaken...
 
Så nu ska jag ta och bära upp honom, borsta tänderna, dricka vatten, ta nässpray, gå ut med hunden och sist försöka äcka min älskade man och få med honom till sängen innan jag själv ska krypa ner och försöka få några timmars sömn innan klockan ringer 06.00 i morgon bitti!
 
Puss å god natt!

Bild på justeringen av håret...

Nu ligger jag här i sängen och blippar på mobilen så då kan ja ju lika gärna försöka slänga in 2 bilder, om det hår???


Krupp!

Melvin kom till oss i natt och jag hörde på en gång att "kruppen" satt sig i halsen på honom, ja för det heter ju egentligen falsk krupp men eftersom riktig krupp inte finns längre så kallas det krupp :).
 
Jaja, han somnade rätt snabbt, inte särskillt besvärad över sitt tillstånd, het som en kamin och "skällig" i rösten...
 
För det mesta så brukar det ju släppa fram på dagen men han har haft både feber och varit ansträngd i andningen hela dagen.
Vi har frågat massor av gånger om han tycker att det är jobbigt men svaret har hela tiden varit nej.
 
Nu ikväll ringde jag ändå 1177 då han blev anfådd och lät som han gett allt på ett 400 m lopp vara av att sitta och äta lördagsgodis!
Vi fick rådet att avvakta, ge alvedon, ha svalt i sovrummet, sova högt med huvudet ocg såklart höra av oss igen om det blev värre.
Just nu ligger han och sover i vår säng :)
 
För övrigt idag så har vi pysslat med att bocka av en massa småsaker som ska göras, Casper var rastlös och tog sig en titt på listan han också för att se om det var något som han kunde hjälpa till med och han bockade av 2-3 punkter helt själv :).
 
Vi hann med det mesta och i morgon är det bara *Röja av bänken i köket ocg *STÄDA!!! kvar innan vi ska hinna med att mysa, baka och laga mat :).
 
Det är ju fars dag i morgon och då har vi bjudit hit pappa & co. pappa fyller ju också år på torsdag så då ska vi passa på att fira det också i samma veva, två pappor och en födelsedag i en smäll :).
 
Vi hade ett rätt så lyckat lördagsmys nu ikväll, Towe hann somna innan och Ninni hann jag också att natta innan det dukades fram.
Vi kikade på "Så mycket bättre" och jag konstaterade att musikprogram oftast går hem hos barnen :).
 
Vid 21.30 tassade alla i säng, eller ja nästan, Casper och Jonna fick vara uppe lite till, Casper fick lov att spela lite dator på sitt rum och Jonna ville titta på.
Meja och Hilma sällskapar i Hilmas säng och Melvin fick lov att spela lite Ds i vår säng innan han somnade, vi hade lovat honom att spela tidigare idag men det hanns inte med...
 
När barnen lagt sig så vek vi och plockade undan det mesta av tvätten innan jag tog en dusch, när jag skulle till att blåsa håret så skulle jag bara justera lite vid örat och plockade fram saxen... kniven och kammen kom också fram och vips hade jag justerat hela sidan och luggen ;P
Kanske orkar fixa bild i morgon...!?
 
Nä nu är det dags att krypa ner i sängen, ska försöka få med karln också så han inte blir kvar på soffan :), vovven ska väl kanske också ut igen men sen blir det till att försöka sova innan jag kommer på fler saker att göra!
 
Puss å natti natt
 
 

Tand nr 2

Upptäckte nyss tand nr 2 på Ninni :), inte konstigt att det gjorde ont nyss när hon bet mig i bröstvårtan!

Så här glad är hon nu när det snart är dags att sova :D


Morgonmys <3

Mamman och Ninni ligger kvar i sängen och myser lite innan det är dags att kliva upp och starta dagen med frukost


Sovmorgon!...

...eller INTE!
Som många fredagar så har Casper sovit hos Tony och vi har därmed chans till sovmorgon här hemma :).
Vi brukar tala om det för barnen ( kanske vi inte borde göra ;P) dagen innan och ibland funkar det.
Men just denna morgon så klev Hilma upp strax efter 06.00 och sen vaknade de en efter en och redan vid 07.30 så är alla barnen vakna, de leker och kikar på tv, Ninni har fått tutta och hunden har fått vara ut... Barnen är lite smått speedade redan från start så det här blir en lång dag med en mamma och pappa som känner sig lite smått trötta och tussiga... Hoppas det bara är tillfälligt så att det inte är någon förkylning på gång...

Konstaterar i alla fall att idag blev ingen dag med sovmorgon, så får vi se vad mer dagen bjuder på eller intet bjuder på innan den är slut :)

Trevlig helg på er!


Rätt eller fel att slänga tappade ting!?

Blev lite smått frustrerad och arg idag och tänker nu berätta varför;
 
Vi fick åka till Sveg idag för att träffa veterinären då Aramis "hostat" konstigt i någon dag och han har troligtvis halsfluss stackarn... 
 
Jo i alla fall så passade vi på att ombesikta båda bilarna också, vi fick komma in på samma tid ;)
 
Men till saken nu då :).
Vi blev hungriga i magarna och åt på Sibylla, vi hade med oss de 5 minsta och de skötte sig fint :D.
 
När vi går ut därifrån för att sätta oss i bilarna igen så tappade jag Ninnis lilla handduk som jag alltid har med ifall hon skulle kräkas, dreggla eller kanske behöver torka näsan...
Jag ser inte att jag tappat den på en gång...
 
Göran tog med sig Hilma i Saaben och åkte i förväg för att rasta vovven under tiden som jag tuttade Ninni i bilen innan vi också skulle åka, Towe, Melvin och Meja sitter snällt och kikar på film.
 
När jag väl sitter där och ammar så ser jag något vitt ligga ca 2 meter utanför ingången till själva Sibylla, jag kikar i bilstolen men hittar ingen handduk och förstår att det är den som ligger där ute... jag kan ju såklart inte springa ut och hämta den på en gång utan tänker att jag tuttar klart först...
 
Plötsligt så kommer en man ut från Silbyllan för att kolla läget, troligtvis ägaren... En lastbil hade läckt olja och de hade markerat runt omkring med stora hinkar så att ingen skulle behöva kladda ner sig... han kollade helt enkelt läget, justerade hinkarna och när han ska gå in ser han hannduken... 
Han tar upp den och går med den raka vägen till sopkorgen! Det är här som jag blir lite arg och frustrerad...
 
Hade det varit jag (och troligtvis många andra) så hade jag tagit upp den och hängt den på räcket så att den som tappat den lättare ska kunna hitta om och när personen kommer tillbaka för att leta efter den... 
Nu var det ju bara en liten handduk men det hade lika gärna kunnat vara ett barns favorit snuttis eller gosadjur och alla vet ju vad en sån grej kan ha STOR betydelse för ett litet barn!!!
 
Jag tittar klart och sätter Ninni i bilstolen igen innan jag går ut och hämtar handduken i soporna  för att sen gå in på själva Sibylla och frågar efter den "skyldige mannen"...
När han kommer till kassan så frågar jag om han brukar slänga allt som han hittar på backen i soporna???
 
Han försvarar sig med att utanför är inte hans ansvar och han slänger allt han hittar på backen! hade det varit någon som tappat något inne i restaurangen ( om man kan kalla det för det!?) så hade jag sparat det...
 
Jag talar om att jag tycker det är fel, det kan ju som jag tidigare skrev vara någonting som har stor betydelse för ett barn, även om det bara är en liten handduk (vet några som haft såna som snuttisar!).
Han struntar i det, man får sylla sig själv om man tappar menar han och säger sen att det var ju ändå ingen "barn grej" och jag ställer en motfråga om han brukar se många vuxna som har små handdukar med sig !?
 
Han blir förbannad och vi diskuterar ganska så högt inne på Sibylla och under tiden kommer fler kunder som såklart tittar på... han blir nog obekväm i sammanhanget och avbryter samtalet med att vänta och gå in bakom disken igen varpå han svär på mig eller åt mig!? han ingen aning då han svor på typ arabiska eller liknande...
 
Jag blir ännu lite mer irriterad och säger åt honom att han åtminstonde kan svära på svenska så att alla förstår! varpå han halvt skrikek JA A!!! Och jag går ut till barnen i bilen igen... var bara där inne någon minut och kanske var det helt meningslöst men jag känner att om jag inte säger att jag tycker det var fel så får han ju inte reda på det och kan då inte heller göra någon "förbättring"...
 
Så vad tycker ni? Ska man slänga tappade saker/ting hur som helst eller ska man ge ägaren chans att hitta/återfå det som är sitt genom att hänga upp det synligt i alla fall under några timmar eller rent av ta med det in??? Man kan ju lika gärna ha tappat det innan man kom utanför dörren.
 
Jag blir bara så frustrerad på hans resonemang om hans ansvar... han tog ju tydligen ansvar för den stor pölen av olja utanför! Och av slängandet att tyda så är han tydligen angelägen om att det ska vara skräpfritt utanför också!
 
Sen att han menar på att han slänger ALLT, det tror jag inte på, speciellt inte om det skulle vara något som han själv kan ha nytta av.
 
Många märker ju också barnens grejer idag och han kikade inte ens efter ett namn på den... iofs, åter igen så var det bara en handduk denna gång men det kunde lika gärna ha varit Towes snutte som låg där eller något annat barns käraste ägodel!
 
GRRR!!! 
Nu vet ni och nu är jag i alla fall lite avreagerad :)
 
 

Första tanden och vällingpremiär!

Igår (tisdag) så upptäckte jag att Ninnis första tand kommit fram! Skulle låta henne suga lite på mitt finger när vi satt i bilen (hon var lite kinkig och hade inte händerna framme så hon kom åt tummen), och då var det något vasst där :).
 
Vi var till Svensta, Melvin skulle till tandläkaren och Göran hade träff med jobbcoachen så vi mellanlandadde hos Robert och Angelica några timmar. Vi köpte med oss lunch i form av panpizza, pannkakor och piroger ...
 
Skulle köpa välling till Ninni också, känns som att hon inte riktigt blir nöjd på bara bröstet om kvällarna så det är väl dags att börja.
Men de hade dåligt utbud av Nestles välling... bara 12 månaders och av Semper hade de minst 7 olika sorter!!! Så det fick bli semper i alla fall, får väl byta till nestle sen och hoppas att hon godkänner! Men jag skulle inte tro att det är några problem eftersom hon glufsar i sig allt man ger henne med stor aptit :).
 
Kvällen kom och det blev dags att provsmaka vällingen, hade köpt en nappflaska också och Towe blev lite avis på den rosa flaskan ;) hon har en likadan fast blå, MAMs anti colik...
I alla fall så tuttade jag henne först och gav henne sen flaskan. Hon sög några tag, stannade upp och funderade/smakade och sen åt hon oavbrutet tills den var slut! Gjorde på 100 ml vatten, det räcker till att börja med :).
 
Eftersom hon börjat få smaka lite puré och smörgåsrån samt välling nu då så är inte magen rktigt sig lik, lite hårdare i magen och efter att hon bara bajsat lite och lite i omgånger de senaste dagarna så masserade jag magen med olja idag och sen bajsade hon säkert 1 dl!!! (onödig info kanske men det bjuder jag på ;P)... 
 
Nu ska vi fortsätta rensa kläder!!!
 
Puss å hej

Uppdaterat!

Har nyss uppdaterat föregående inlägg med bilder, idag fungerade det!
 
Vad beträffar denna dag så har vi sen efter lunch laggt golv i barnens rum, det gick inte helt som på räls, stötte på några små hinder så listerna hann vi inte sätta tillbaka idag... Återkommer med bilder när det är het klart :).
 
Förmiddagen gick fort och jag ägnade mig åt att mäta och ta fram vinterskor till barnen som passade op respektives fötter... Casper behöver nya, men det visste jag redan... återstår att se i morgon om Jonnas fortfarande passar!?
 
I morgon blir det troligtvis en sväng till Svenstavik... men vi får se, jag kanske känner för att stanna hemma...
 
Nä det får räcka för idag...
 
Puss å godnatt (om en stund) :)

Helgen...

Helgen har gått jätte fort, dagarna ocg timmarna bara svissar förbi och man hinner knappt med någonting utöver alla måsten...
 
Igår lördag minns jag knappt... tycker mif minnas att vi åt en ganska sen frukost, eller kanske en ganska normal frukost i normal tid om jag tänker efter!? Jaja, minns i alla fall att Göran, Casper och Tony gick ut och lastade lite ved innan frukosten, från carporten och in i rummet i källaren.
 
Efter frukost så lagade jag lite gummibanad på overaller samt kängare på en jacka, passade även på att märka lite ytterkläder som fortfarande saknade namn och telefonnummer...
 
Sen var det lunch, Göran lagade innan han skjutsade Jonna, Casper och Meja till Ida och Jasmine. Det blev bestämt att de skulle komma vid 13.00 tiden och äta lunch där så när Göran skjutsat dem så åt vi andra vår lunch.
 
Efter lunchen skulle både Towe och Ninni sova så jag tog dem med mig i vagnen och knatade ner på Grindes för att handla lite som fattades till middagen. 
Det blev bestämt att vi skulle till svärmor och äta äppelpajen som vi inte åt till efterrätt igår eftersom alla var så mätta :), så Tony tog med sig Aramis (vovven), Hilma och Melvin dit när jag var på Grindes och Göran var i garaget och började skruva med Saaben... fick ju några 2:or på besiktningen...
 
Göran kom och åt lite paj när jag kommit från affären innan han sen åkte hem och skrivade lite till... vi andra blev kvar till 17.00 tiden då vi promenerade hem i mörkret.
 
Barnen vill gärna stanna ute och leka i sndlådan trots att de nästan inte såg någonting men efter 10 minuter fick jag med mig dem in med ett bad som muta, leka kunde de ju få göra i morgon då det var ljust ute :).
 
Vi kom in, barnen badade och jag lagade mat, sprang skytteltrafik emellan för att kolla läget...
 
Några timmar senare var middagen i form av köttgryta och potatis klar, barnen var badade och duschadem Jonna, Casper och Meja hade blivit hemskjutsade och Göran var klar i garaget.
 
Barnen ville inte ha någon middag utan önskade kvällsfika i stället och med tanke på tiden (typ 19.00) så passade det rätt bra!
Jag och Göran åt dock av grytan som jag tydligen lyckats riktigt bra med! Lyckades sätta smak på maten för en gångs skull :D.
 
Barnen nattades och vi sjönk så småningom ner i soffan och åt choklad så vi mådde illa... blä, varför lär jag mig aldrig!?
 
 
Idag då!? Jo vi hoppade frukosten, jag tog två thin crisp med ost direkt när jag vaknade, åt inget riktigt kvällsfika igår och då blir jag vrålhungrig på morgonen!
Var ut med hunden och tuttade Ninni...
 
Casper vaknade och jag bad honom duscha innan han klädde på sig... efter lite protester tog han ett bad och fick sällskap av Towe, Hilma, Melvin och Meja!
 
Jag duschade barn, klippte naglar och topzade öron medan Göran fixade lunchen :).
 
Efter lunch var det änkt att vi skulle baka choklad/neger bollar men Nikita ringde och undrade ifall jag kunde färga hennes hår så då blev planen utgång för alla barn utom Towe som skulle sova, Ninni sov redan ute i vagnen men vaknade precis när Nikita kom.
Ninni fick sitta i en av matstolarna och kika när mamman kladdade med färg :)
 
Barnen kom in ene fter en, färg sköljdes ur och lugg klipptes. Jonna tog ett bad, maten lagades, resterande barn lekte eller satt i köket och ritade, Göran och Casper var sist in och vi åt middag.
Efter middag bakades det negerbollar, Hilma, Melvin och Meja hjälptes åt och på slutet gjorde även Towe oss sällskap men hon ville mest baka kika och hittade så småningom slickepotten som hon gjorde ren ;).
 
Bollarna är klara och fingrarna kladdiga :)
 
Hilma är sugen på att hjälpa sin syster att rengöra slickepotten ;P
 
Melvin föreslog en gruppkram :)
 
Vid 18.00 dukade vi fram lite mys med chips, negerbollar och godis som jag delat upp i skålar till barnen och så kikade vi på film... efter 45 minuter var det färdigmyst, då hade ingen av barnen ro att sitta lugna och stilla längre så då blev det operation nattning :).
 
Det är ganska sjukt egentligen... barnen kan ibland sitta som ljus i flera timmar och kika på film eller barnprogram men så fort man lyxar till det med något ätbart till så GÅR DET INTE! Spelar ingen roll vad för film man visar så... nej det går inte! tråkigt kan jag tycka :(
 
Ninni som sov ute i vagnen ända till 18.30 var vaken lite extra länge ikcäll, hon satt på golvet och lekte under tiden som Göran datade en stund och jag rensade ur garderoben på barnens sommarkläder...
 
20.00 kikade vi på solsidan samtidigt som jag vek och hängde tvätt... Meja som var lite tjurig ikväll lyckades väcka både Hilma och Towe (lite smått arg mamma), var upp och kikade till Melvin som hade knutit fast sig i sängen innan han somnade ;P... sova säkert!?
 
Vår lille Melvin... han har sina ideér!
 
Undrar vad för tankar som snurrar i det lilla underbara huvud!?
 
Sov gott gjorde han i alla fal och jag knöt så klart lös honom...
Han kom själv ihåg i morse att han knutit fast sig innan han somnade ;)
 
Just nu i skrivandets stund är Hilma vaken... sa åt henne att lägga sig i soffan en stund men hon sitter och leker... Göran somver på soffan och jag ska strax försöka natta Hilma, borsta tänder och sen lägga mig och sova... i morgon ska vi upp tidigt igen!!!
 
 
Försökte ladda upp bilder men det gick inte av någon underlig anledning... så jag får uppdatera med dem i morgon...  Uppdaterat!
 
Natt i natt...
 
 
 
 
 

Lovet så här långt...

I tisdags var vi ju ute större delen av dagen, Nikita blev kvar över natten och Meja hon sov hos farmor.
Resterande skulle ju ha sovit i sina sängar men så blev det inte riktigt... eftersom de fick gå och lägga sig relativt tidigt så fick Casper se film och då även Melvin eftersom de numera delar rum. Hilma fick också nys om detta och det slutade så här;
 
De hann inte se speciellt mycket alls av Djungel George förrän de somnade... Även casper som inte alls var trött ;)
 
Lite trångt blev det juu och efter någon timma så var det också varmt och alla tre hade sparkat av sig täcket... men sov fortfarande :)
 
)detta hade jag redan skrivit om tidigare men nu fick ni läsa om det igen ;P)
 
I onsdags efter frukosten så drog jag och barnen till Klövsjö för en heldag med familejn Kristensen-Olsson! Det var så mysigt och trevligt, barnen lekte bra och trots att det var lite livat på övervåningen så var det ganska lite oljud ändå med tanke på att det var 8 ungar där uppe!
 
Theresa bjöd på både pannkaka till lunch och nåon form att köttfärsgryta med mandelpotatis till middag!
Jag fick snusa ännu lite till på Molly och ja blir inte alls bebissjuk...!!! Bara massor!!!
 
Natten till denna dag hade det varit rätt kallt, -18 grader hade termometern visat på morgonkvisten men på eftermiddagen var det nästan så det töade...
 
Timmarna flög iäg och ganska precis 20.00 satte vi oss i bilen och åkte hem, barnen ville så klart stanna mera och sova över och det ena med det andra men hem skulle vi och så blev det.
 
Tack så hemskt mycket Theresa för att vi får komma och hälsa på och att ni står ut med oss! ;)
 
I torsdags var det kyrkis som vanligt fast eftersom det är lov så fick hela barnaskaran följa med och ingen blev gladare än Karin och barnen!
 
Det var jag och Jenny med sina två barn som var där, resterande mammaor jobbade väl eller så hade de annat för sig? Det var ju förställning på biblioteket kl 11.00 med Clownen "Daff Daff" som jag antar att många kikade på men den struntade vi i och lekte som sagt på kyrkis i stället :)
 
Casper byggde med kuddarna! Om jag hade ett riktigt stort hus så skulle jag vilja ha ett stort lekrum och då skulle där finnas såna här kuddar!
 
Fantasin kan flöda och alla tycker att det är kul!
Towe testar en av alla Caspers kojor :)
 
Barnen älskar även rutchkanan som finns där och ser ni den fina fondtapeten i bakgrunden, den är sååå fin!
 
Jonna och meja lekte mest kontor och Casper han testade lite ev varje, här en gungande val (tror jag det är!?)
 
Men kuddarna var helt klart roligast!
 
Efetr en stund var det dags för lunch och Karin bjöd på en jätte god köttgryta liknan de kalops och efter den blev det fruktsallad och glass/grädde samt chokladsås! Karin hon kan hon! :)
 
Jenny åkte ganska direkt efter lunchen då hennes pojkar skulle hem och få sin middagslur. Vi stannade en dryg timma till, barnen lete och jag och Karin försökte oss på att sitta och samtala en stund i olivet...
 
Casper och Melvin låg under kuddarna medan syskonen tog sats och hoppade på dem... leken blev inte så långvarig då Jonna "råkade" sätta sitt ena knä på Caspers hals...
Ibland är det bra att låta dem upptäcka själva varför alla lekar inte är bra lekar...
 
Nikita kom förbi, hon hade varit hem till oss för att leka men Göran hade sagt att vi var på kyrkis så hon fick gå hela vägen tillbaka, hon bor bara några hundra meter från kyrkan ;).
I alla fall så följde hon med oss hem och blev kvar tills idag fredag.
 
Idag fradag har jag och Göran lagat och märkt kläder hela förmiddagen, jag stod och strök på namnlappar och Göran satt vid symaskinen. Skönt när man äntligen frå såna tråkiga saker gjorda!
 
Melvin hade lite svårt att hålla sig i styr så han fick sitta på diskbänken och ha "Time Out!"
 
Sen blev det sen lunch och lite lek och stök innan vi begav oss till svärmor för att äta middag. Göran hade frågat en dag om hon inte kunde göra "Corned beef grytan" som de brukar göra, till honom någon dag och då bestämde de att vi skulle äta det hos dem idag :).
 
När vi kom hem så var det sovdags så barnen nattades och jag gick ner i källaren och eldade.
Även dessa kvällstimmar har gått i rasande fart och klockan är redan 22.40!!!
 
Innan middagen så skjutsade Göran hem Jonna och Nikita hem till Nikita då Jonna ska sova där inatt. 
I morgon ska Casper, Jonna och Meja hem till Ida och Jasmine och leka och då ska vi väl försöka få lite mer gjort här hemma!
 
Jo just ja, i torsdags så ägnade vi delar av eftermiddagen till att sätta mer panel i trappan, eller det var väl Göran som gjorde jobbet och jag assisterade och höll barnen i schack runt om.
 
Nu börjar det likna någonting!
 
Större delen är nu klar och det är så skönt att få ha det lite fint :)
 
Jaha, nehe, det var väl lite av det som hänt denna vecka och den är ju inte slut än så mer lär det bli, men nu ska  vi nog fika lite innan det är dags att sova... egentligen är det redan dags men jag orkar inte lägga mig ännu ;)..
 
Trevlig helg och god natt!
 
Avsluter med Melvin och Hilma snöänglar som de gjorde i tisdags, så fina!
Men nu har det töat i två dagar så nu finns det nästan ingen snö kvar :(...
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus