Louies inskolning på förskolan...

Denna vecka var det dags, dags för Louie att få börja på dagis som vi fortfarande säger. 
Han hade sin första dag igår och då var jag där med honom 2 timmar, ingen direkt plan för om jag skulle gå ifrån eller inte men allt fungerade bra, i alla fall tills vi skulle hem. 
Som jag redan förutspått så skulle han bli arg över att behöva åka därifrån innan Theo och Lilly, trodde också att Lilly skulle bli ledsen eftersom hon suttit som ett plåster på mig ( i alla fall nära på) under timmarna jag var där men den biten funkade fint. Louie skrek och var förbannad ända tills vi kom hem och lite till. 

Idag skulle han få vara där 3 timmar så jag skulle hämta honom efter de ätit vid 12.00. 
Vi gick hemifrån i god tid för att vara där vid 09.00, ofta blir vi sen. 
Jag hade tänkt gå ganska omgående efter lämning då det gick så bra igår och eftersom jag inte kunde ta in Minnah då hon hade feber, men hon somnade snällt i vagnen ute på skolgården efter en stund och sov sig igenom skolbarnens rast 😅. 
Personalen frågade först om jag tänkte gå direkt och när jag svarade sa de att jag fick lov att stanna. Jag satte mig längs en vägg i lekrummet och observerade, lekte lite med några av barnen, däribland Lilly och Theo som inte ville vara med sin grupp som bestod av de lite äldre barnen. Louie lekte på med de mindre och jag fick förklara för Lilly och Theo att låta honom vara så han kan lära känna de andra, han känner ju redan er sa jag. 
Efter samlingen och påklädning fick jag lov att gå för att hinna komma tillbaka, var hemma ca 10.45 och då skulle jag hinna göra lunch till mig och Minnah, vi åt och bytte blöja samt att jag hann slänga in en maskin med tvätta innan det var dags att åka tillbaka till dagis. 
12.30 var vi hemma igen och då var Minnah så trött att det bara var att byta blöja och byxor ( han sprang i vattenpölarna på skolgården) Louie för att sen gå en promenad innan vi ändå skulle promenader tillbaka till dagis för att hämta Theo och Lilly, köpa mjölk på affären han vi också. 
Det är 2km enkel väg till förskolan så det blev några km idag och ändå tog jag ju bilen för att hämta Louie för jag hann inte gå. 

I morgon blir det lite mindre flängande förhoppningsvis för då ska Louie vara där samma tid som Lilly och Theo och jag ska säga hej då ganska direkt + att Göran åter är hemma så jag tror kanske till och med att han ska lämna dem. 

Vi blev kvar en stund på skolgården så barnen fick leka tillsammans med de skolbarn som slutat, de brukar oftast bli så på onsdagar, att vi inväntar bussen. 
Theo och Lilly åkte bussen hem med syskonen och de andra skolbarnen och jag gick med Minnah och Louie i vagnen. 

När vi kom hem satte jag igång att laga middag direkt, lasagne fick det blir och när den var i ugnen så vek jag undan en del tvätt som jag tvättade igår, mest sängkläder och handdukar. 

Göran som varit på planeringsdagar i Sundsvall med jobbet i 2 dagar var tillbaka i stan vid 17.00 och åkte då hem. Egentligen var det föräldramöte på Caspers skola men jag ringde till en av lärarna och undrade ifall det var något speciellt på mötet eller det vanliga. Inget utöver var planerat så Göran kinde med gott samvete skippa mötet och åka hem. 

Jonna har skrivit in sig för att läsa och konfirmera sig ikväll och fick skjuts med en annan mamma här i byn, hon kom precis hem men gjorde sig klar för sängen direkt och har nu sagt god natt och lagt sig. 

Middagen åt vi lite i senaste laget men lasagnen blir ju som godast när den får stå och sätta sig en stund efter den varit i ugnen. Alla tyckte den var godare ön vanligt! 
Jag fixade sen köket och disken i väntan på pappan i huset, tänkte att det inte var någon idé att natta innan då de inte skulle ha hunnit somna innan han kom hem ändå. 

Ja det får vara allt för idag 😊 bjuder på höst i bildformat nedan 😍

(null)
Påväg till dagis...

(null)
Promenad innan hämtning... magiskt väder!

Veckorna rullar på...

Nu är jag inne på min 4:e jobbvecka och det känns fortfarande som att jag nyss började, men det går bra och det är roligt att vara tillbaka, igår hade jag nog en av mina bästa dagar men supergod kunder och allt flöt på sååå bra. 

Idag är jag ledig efter 4 dagars jobb och jag har tagit det ganska lugnt, promenad efter lunch med Minnah och Louie i vagnen och sen hämta barnen på dagis som för övrigt åkte skolbussen hem. 
Sen har vi ätit mellis, diskuterat högt och lågt om skola, vänner och annat som kommer emellan i livet och såklart en del gnabb syskonen emellan. 

Middag blev det tillslut och sen var det läggdags och så småningom somnade de alla och lugnet lade sig. 

Jag har börjat fundera rejält mycket på hur, när och var vi skulle kunna flytta oss närmare staden, känns ju lite dumt att bo här (10 mil bort) när vi båda jobbar i stan och Casper går skola där. 
Jag har stora drömmar men vi får väl se vad det kan räcka till i slutändan och villa knep och råd vi han använda oss av. 

Göran jobbade eftermiddag/kväll idag och börjar tidigt i morgon bitti så han stannade och ska sova på soffan i lägenheten i natt. I morgon har han p-möte och sen jobb, jobbar även natten så på torsdag ska jag och barnen åka och möta upp honom på vägen till jobbet, lite trixigt men allt går!

Igår när jag skjutsade hem en kollega efter jobbet så var jag tvungen att snabbt hälsa på en fin, gammal vän när jag ändå var där och det blev mycket uppskattat ❤️. 

Nu ska jag efter att ha drömt mig bort bland husen på hemnet, göra mig klar för sängen och försöka få mig några timmars sömn. 

(null)
Så underbara färger!!! Från promenaden idag 😍

(null)

(null)
En av mina kunder från gårdagen, en riktig makeover 😃


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus