Loiii!!!

Lilly har hittills bara kallat sin lillebror för; Looo som i Louie eller Booo som (lille) bror men igår så lossnade det och hon kan numera säga Loiii och det har hon nu sagt ca 100 ggr idag om inte mer ;P.
 
Lilly har varit ganska gnällig nu några dagar, jobbigt blir det nog för både henne och oss men jag tror att det är hennes hörntänder som spökar, alla 4 kommer nog snart att bryta ut ungefär samtidigt, stackars lilla Lilly <3.
 
När vi kom hem från kyrkis idag så kom vi samtidigt som skolbarnen, Lilly och Louie sov ute i vagnen och Jonna var hemma och pasade dem när jag hämtade barnen på dagis, tyvärr så hade Louie vaknat och tydligen väckt Lilly också som bara hunnit sova en knapp timma... hon var ganska så grinig och jag kände att jag kommer ju inte kunna få ihop någon middag med det humöret på henne...
 
Jag stötte på svärmor när jag gick förbi hemmet tidigare, hon bad mig komma in lite så vi kunde kika på en kladd för inbjudan till Caspers och Tonys konfirmation...
Med denna arga Lill i famnen så chansade jag och skrev ett sms och frågade hur länge hon jobbade, hon ringde upp och svarade att hon slutade 15.30... jag frågade ifall hon hade planer eller kunde komma förbi här en stund och hjälpa mig så jag fick ihop någon middag och det var inga problem <3.
 
Jag satte mig i soffan med både Lilly och Louie i famnen, Jonna och Meja var med kompis och de andra slappade framför en film, Theo satt med sin platta.
Lilly lugnade sig och så småningom gick vi in i köket, tänkte att jag kunde ju försöka börja med middagen i alla fall... Svärmor kom, dock var barnen rätt lugna, hon häll mig sällskap, vi pratade lite om konfirmationen och annat, däremellan pratade hon med barnen och så småningom var bordet dukat och jag serverade köttfärssås och makaroner.
Så snällt av henne att komma förbi, brukar inte be om hjälp på det här viset men nu när Göran inte var hemma så kändes det som lite lättande att hon kom.
 
Vid nattningen fick jag lite hjälp av Jonna, hon satt en liten studn inne hos Lilly och Theo under tiden som jag bytte på Louie ióch matade honom, de andra hade redan lagt sig och kikade på en film.
Alla barnen sover nu, Louie somnade sist och Jonna lade sig nyss, Göran och Casper är påväg hem från stan, de har varit på bio.
 
I morgon ska det städas och fejas så jag ska nog göra mig klar för sängen strax.
Jo just ja, mensen kom tillbaka idag... tidigt som vanligt men är som sagt van...
 
Nu elda och sova... puss puss
 
Innan han tyckte att han skulle sova <3

En extra tur i onödan!?

Pjuh... nu har jag suttit och skrivit tråkiga papper, skönt att ha det klart...
 
Idag har det blivit två turer tillSvsnstavik, den ena helt i onödan kan jag tycka...
Efter att jag lämnat barnen på dagis så kom en fin kvinna hit och ville klippa sina toppar och efter det så klädde vi på oss och åkte den första turen till Svenstavik, vi hälsade på Robert en sväng och sen till apoteket för att köpa lite salva.
 
Theo var en dag lite röd vid snoppen och det blev värre när vi smorde och insåg att det var svamp han fått, precis på undersidan som ligger mot pungen, ett utsatt ställe som är svårt att lufta då han fortfarande har blöja, ska ta tag i det i sommar.
I alla fall så tänkte jag på morgonen försöka få tag på bvc för att dubbelkolla att man fortfarande behandlar med pevaryl som när Casper var liten... inget svar och till sist visade det sig att ingen jobbade på bvc denna dag... ingen hade någon koll.
När jag väl stod inne på apoteket och de inte kunde hjälpa mig så ringde jag 1177 som ringde Hc i Svenstavik som sa att vi måste komma och visa upp så de kan bedömma och skriva ut recept på det som behövs... för pevaryl ska man enligt fass inte använda på barn under 10 år (utan läkares ordination) det ska i vanliga fall hjälpa med inotyol men det hjälpte inte för oss...
Detta innebar att vi fick åka till Rätan, hämta Theo och åka tillbaka till Svenstavik för att visa för en sköterska som genast sa att det såg ut som svamp. Hon frågade en läkare som sedan sa att jo ni kan smörja med pevaryl! Så varför gick jag inte bara på min magkänsla och varför kunde de inte lita på vad jag sa?
Jaja nu är det gjort och vi kommer nog få bukt med svampen, lufta snorren ska han få göra i morgon både före och efter dagis.
 
Middagen blev sen, lagade ugnspannkaka, en med bacon och en utan och sen var klockan redan mycket och det var läggdags för barnen.
Oftast nuförtiden är det ganska rörigt vid läggning, eller innan läggning när det ska kläs av, kissas och borstas tänder... det har inte alltid varit så utan bara sista tiden och det pratade vi om nu när jag hängde tvätt inne i barnens rum när de lagt sig. Hilma påpekade att det inte alltid varit så, för ett tag sen var det lugnare och alla höll med. Bara förra veckan var en sån kväll då allt var lugnt och stilla, ingen bråkade och ingen blev osams och det var jätta skönt för alla.
Mycket nu är det att Lilly är orolig och stökig vid matbordet, Theo har lugnat sig och även Ninni som sista tiden har stökat på och testat alla gränser som går, har lugnat sig... alla blir trötta i huvudet och stöket följer med in i badrummet, men nog ska vi kunna fixa det här, snart blir det lugn och ro igen, bara alla hjälps åt <3.
 
I morgon är det sista kyrkis innan sommaruppehållet och jag tänkte att vi skulle försöka gå då Lilly inte är speciellt snorig längre, har missat de senaste gångerna pga det.
Har hamnat efter lite med tvätten de här två dagarna men tar nog igen det i morgon, 2-3 maskiner så är vi ifatt :). Har vikt och lagt undan ren tvätt nu ikväll och tumlaren går med ett gäng handdukar och lite underkläder.
Har räknat ut att ca 1 maskin om dagen, kanske 2 så håller sig tvättkorgarana näst intill tomma!
 
Casper var snäll och fixade avdukning och delar av disken i köket efter middagen, bara plätarna och det sista kvar som väntar innan maskinen ska köras igång och sen ska det eldas. 
Brukar oftast se till att allt sånt görs innan eller direkt efter att barnen lagt sig men ikväll prioriterade jag de där papperena och sen att sitta här en liten stund och skriva.
 
Igår eftermiddag var vi förresten ut en sväng, vi gick ut efter att jag hämtat barnen på dagis. De är så glada nu att de fått ta fram sina cyklar, dock lite tråkigt tycker de eftersom de mest bara får cykla på gården än så länge, svårt att hålla Ninni och Theo kvar på gården om de andra får cykla runt kvarteret men det kommer längre fram.
 
 
Idag däremot blev det ingen tid för att vara ute och det var inte väder för det heller... snöade inget natten som var men så klart nu på eftermiddagen istället...
 
Nu disken, eldning och sen sova tror jag.
puss puss

Vaken när man borde sova...

Jo här sitter jag i soffan, alla andra sover och egentligen borde jag också göra det men känner mig rätt pigg. 

Dagen har varit lugn, även i dag vaknade vi till ett snötäckt landskap, det har snöat flera nätter i rad nu men bara så lite att det sen hinner försvinna under dagen... Solen har dock inte tittat fram så mycket som jag hade önskat. 

Vi lagade pizza till middag igår och gjorde dubbelt så det skulle finnas lite tills idag och det räckte som middag till oss alla! Skönt att bara kunna värma 👍🏻. 
Efter middagen så duschade vi alla barnen och sen strax efter 19.00 fick de lägga sig. 

Louie var svårsövd ikväll, det har varit lite trögt med mjölken hela dagen, antar att han har en tillväxtperiod nu då det kan variera så mycket från dag till dag.., kommer nog att bli en spännande natt...!?

Ska nu plocka bort på bordet och borta tänderna innan det är dags att bädda fram sängen och lägga sig men först blåsa ut ljusen som svämmar över en aning 😊. 


Puss puss

Theo slog huvudet...

Idag är det lördag och ca 1,5 vecka sen jag skrev sist... så tråkigt att jag kanske inte prioriterar att skriva men ja så är livet ibland, familjen och barnen är faktiskt viktigare <3.
 
Idag så var oturen framme och Theo som klättrar och far mest överallt satte sig på soffryggen och vickade bakåt så att han slog huvuder i kaminen... ett litet jack blev det som vi fick åka till Svenstavik med för att tejpa.
Jag duschade av hans huvud för att kunna se bättre och sen ringde jag 1177... jourhavande sköterska ringde upp och vi bestämde en tid och sen klippte vi Theo innan vi åkte så att tejpen skulle fastna och att de skulle slippa raka och stöka med en rakhyvel där... tog med den kortaste precis över såret så det var klart för att tvätta av och tjepa när vi kom fram :).
Han var jätte duktig, köpte en glass till honom sen när jag sprang in på affären en snabbis innan vi åkte hem. Jag hade med mig Louie och Jonna, tänkte att det kunde vara bra om Jonna var med ifall Theo inte skulle vara så medgörlig som han var och om Louie då samtidigt skulle vara gneällig men de skötte sig finfint alla tre <3.
 

När vi kom hem så var alla ute och stökade på gården, eller barnen cyklade och Casper fixade med sin bil som han köpt, han har funderat på epa men nu bestämt sig för att köpa en liten bil att fixa med tills han får ta körkort och inte helt otippat så blev det en volvo ;).
Cyklarna fick barnen ta fram härom dagen.
 
Vädret har inte alls varit bra senaste veckan, det har snöat flera gånger och varit grått, trist och kallt på dagarna... någon lite solglimt men inte alls som det var för några helger sen... nu längtar vi verkligen på våren!
 
Louie blir snart 3 månader och han växer och gör allt som han ska, däremot har han nyss haft sin första lilla förkylning med feber, då var han verkligen ynklig och gnällig <3 men nu verkar han vara frisk igen men har ändå varit lite gnällig och velat ha närhet, kan tänkas att han har lite ont i magen, kanske en förlylning där också?...
 
Tiden går lika fort som vanligt, om än inte lite fortare!? I och med att våren kommer så börjar samtidigt en hel del stök och i år ska Casper konfirmera sig men innan dess ska han på läger, Jonna ska fylla år och sen ska det var stök och fix inför stundande skolavslutning och sommarlov... men allt har ju sin tid och vi vet vad som kommer.
 
Apropå förkylningar så har vi alla varit mer eller mindre snoriga, Göran blev jätte förkyld, dagisbarnen var hemma förra veckan, Casper var hemma i veckan som var och övriga inkl jag har också snorat men inte varit direkt sjuka kanske... Lillys näsa rinner dock hela tiden...
 
Ikväll var det tänkt att vi skulle sitta uppe med Jonna och Casper och kika på film eller spela spel men Göran lade sig här på sängen direkt efter att han nattat Lilly och Theo och han tvärsomnade så dår får han sova.
Casper har lagt sig ( med telefonen tror jag), Jonna sitter här brevid mig med sin telefon och jag, jag sitter ju här och skriver.
Får se om jag ska kika på något avsnitt av Sofias änglar och sen sova kanske... och sen sova...
Natti natt <3
 

Ute hela helgen!

I helgen har det varit jätte fint väder, sol och varmt, men ändå så pass att överdragsbyxor, jacka och mössa måste var på och även stövlar då vi har det både blött ocg geggigt här på vår gård...
 
Jag har packat bort alla vinterkläder och plockat fram vårjackor och överdragsbyxor samt att alla fått ta fram ett varsit par gympadskor att ha på skola och dagis, här hemma går det som sagt inte att ha dem ännu...
 
I fredags var vi till Svenstavik en sväng på förmiddagen och på eftermiddagen var vi ute, tror faktiskt att det var efter den tidiga middagen som vi gick ut och sen in strax innan läggdags men trötta och nööjda barn.
 
Laddade med lite frukt inför helgen, ekologiska bananer för 10kr/kg!
 
Polkabetor, gilbetor och gul lök rostades i ugnen och tillsammans med det åt vi baconlindad kyckling med ris till middag.
 
Lilly innan vi skulle gå in... trött stackarn men ändå så glad över att få vara ute, ingen av våra har gillat att vara ute så mycket som henne, inte denna tid på året och inte som i vintras vid denna ålder. Hon kommer att älska sommaren!
 
Försökte få en bild på alla... alla utom Louie som sov i vagnen och ja, alla blev ju med men om det blev så särkillt bra vet jag inte...
 
Titta in i kameran... eller not... ;P
 
I lördags var vi inne har jag för mig? kanske att det var lite kallare men njae, jag är inte säker... nej vi var nog ute, jo det måste vi ha varit. Jo det var vi, det var ju den finaste dagen till och med nu när jag tänker efter :D
 
Lite mellis...
 
 
 
Hilma solar...
 
<3<3<3
 
Ninni! Lek inte med sanden vid bordet är du snäll... eller?
 
Theo <3 traktorer
 
Precis som sin bror Casper, kanske ännu lite mer extrem och mer för just traktorer, casper ÄLSKADE bilar <3
 
Syskonmys när vi kommit in.
 
I söndags var vi i alla fall ute och sen i måndags och igår med. Dagisbarnen har varit hemma från dagis då de är ganska snoriga men lite friskluft skadar ju inte.
 
I söndags bakade vi bullar innan vi gick ut, barnen gjorde 4 plåtar med vanliga bullar och jag gjorde fyllda med mandelmassa och hallon.
 
Igår (tisdag) var en riktig städ och tvätt-dag! bäddade rent i alla sängar och tvättade upp alla sängkläder + lite annat, så det blev nog drygt 5 maskiner och för att inte ödsla bort det fina vädret på städningen så gick vi ut efter lunchen och städade sen på kvällen när vi lagt barnen.
Bädda rent i sängarna gjorde vi direkt efter middagen.
 
Nyvaken Lilly är redo för att leka <3
 
 
 
 
 
 
Idag däremot så har vi varit inne, det har bara varit någon ynka varmgrad och det har blåst isande vindar och knappt någon sol.
Innan lunchen byggde vi pussel med de små, inte det lättaste med en Lilly som ska slita och dra i allt... efter lunchen så blev det riktigt slappt, bernen fick efter många dagars uppehåll sitta med sina plattor och jag kunde sjunka ner i soffan en stund och sticka klart en mössa som jag försökt få klar länge, började med den innan Louie föddes...
 
Vid 15.00 kom skolbarnen hem och 30 minuter senare så åkte Göran och Meja till Svenstavik för att hämta Casper och Tony som haft konfaläsning efter skolan.
 
Till middag idag åt vi fransk fiskgratäng och eftersom middagen blev sen så var det läggdags för barnen direkt efter och när nu dagisbarnen är hemma denna vecka så har de fått lyxa till det med film om de kommer i säng senast 19.00.
 
Det blir så lätt smutsigt innen nu när det är så blött och lerigt ute så jag tänkte jag skulle hålla efter ordentligt med städningen... torkade golven även nu ikväll, så skönt med rena golv!
 
Blir nog inte så mycket mer än det här idag, ska slänga in lite bilder också och sen återkommer jag en annan dag :)

Veckorna går fort!

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag... snart har hela veckan gått och det är helg igen, tiden rusar verkligen!
 
Redan i måndags frågade Jonna om hon inte kunde får sita uppe med mig på kvällen så vi kunde måla i våra målarböcker och det tyckte jag var en bra ide... bara det att den kvällen somnade inte Theo och Lily förrän strax innan 21.00 och då kändes det för sent... Theo var så trött efter helgen så jag sövde honom i vagnen tillsammans med Lilly när jag tog en promenad till affären.
 
I tisdags kväll var jag mest nedstämd och ville lägga mig tidigt + att Louie hade svårt att sova så Jonna fick lägga sig och jag stökade undan lite disk och tvätt innan jag kröp ner i sängen tillsammans med Louie, han fick sova med mig hela natten <3
 
Igår så hann vi äntligen sätta oss, klockan blev nog 22.00 innan Jonna fick gå och lägga sig men vi hann både måla och fika. Jonna hade frågat om chokladpudding tidigare på dagen, hon ville göra det som efterrätt men det fanns så lite kvar. Hon frågade ifall hon kunde göra det tills på kvällen men jag föreslog att hon skulle gör brownie i en kopp i micron istället och vi gjorde en till Casper också då jag vet att han gillar dem.
 
Denna målade jag...
 
och denna målade Jonna <3
 
Idag var det kyrkis, Göran lämnade barnen på dagis innan han fortsatte mot Svenstavik, han hade tid för fyrhjulsinställning i Hackås på eftermiddagen och passade på att åka till Robert innan då jag, Lilly och Louie ändå inte skulle vara hemma.
Innan vi knatade iväg till kyrkis så tog vi en längre pormenad till "macken" för att hämta ut mitt paket med stickor som äntligen har kommit, wiii!!!
Sen vände vi och gick hemåt igen, stannade till på affären och köpte varsin banan till mig och Lilly som faktiskt höll sig vaken hela vägen och sen fortsate vi till kyrkan och församlingshemmet.
Det var bara vi som kom på kyrkis idag, men det gjorde inget, vi hade det mysigt och trevligt ändå.
 
Vi dukade vid lilla bordet...
 
Louie sov i fåtöljerna
 
Det var soligt och fint ute idag, det har varit varmgrader nu senaste tiden så nästan all snö är borta men det är väldigt blött och geggigt på gården, inte alls inbjudande att vara ute...
Lämnade dörren öppen när jag kom hem, så skönt att få in riktigt mycket friskluft.
Skolbarnen fikade när de kom hem och jag hämtade barnen på dagis, de var ute och lekte, galonisarna var på så de fick passa på att vara ute ännu mer när vi kom hem. Jag gjorde smörgåsar till dem och tog med ut sen lekte de i nästan 2 timmar innan jag ropade in dem.
 
Vi var inne en stund bara innan det var dags att ta på jacka, stövlar och mössa för att promenera över till svärmor som skulle bjuda på försenad födelsedagsmiddag.
Jag hade plockat undan disk och såg till att inget var tillstökat tills vi skulle gå, skönare att komma hem utan att det är 1000 saker att göra direkt.
 
När barnen var nattade så klippte jag Casper, han har ju sparat ett bra tag nu och ville klippa sig men ändå inte... jag rakad sidorna och lät det övriga i stort sett vara. han blev till en början missnöjd men efter att ha duschat och känt efter så var det bra.
 
Nu ska jag gå ner och kolla till pannan i källaren innan det är dags att sova, jag är rätt trött då Theo vaknade innan 05.00 i morse... suck...

Känslor som rusar...

Det är mycket nu... Lite här och lite där och allt blir en enda gröt att känslor och frustration... Tur det brukar gå över men ikväll går jag och lägger mig med en klump i magen och en och annan tår i ögat. 

Lilly härom kvällen när hon hade hög feber och fick komma och sova i vår säng. Mysigt att krypa ner brevid en varm liten kropp. 

I morgon är en ny dag ❤️


Louie, vår fina och underbara brunögde lille Louie <3

Jag har ju inte varit så aktiv här och har därmed inte skrivit så mycket om Louie, inte så specifikt om de andra barnen heller men de är ju inte i samma snabba utvecklingsfas heller som han är... den ljuva och underbara bebistiden går ju så fort!
 
Men i alla fall så går allt bara bra med honom, han sköter sig precis som en bebis ska göra och ganska likt hur våra andra bebisar har varit, lugna och snälla bara de får vara mätta, ha en torr och ren blöja och slipper ont i magen.
Just ont i magen får de ju ibland men det hör ju till med lite magknip då och då och speciellt om de är i en period då de inte bajsar varje dag och en just sån period har Louie haft nu i några veckor men det skrev jag nog om tidigare... hans bajs blev oranget... lite knip i magen har han haft men inget så han varit ledsen och otröstlig, han har bara velat ha lite mer närhet.
Nu senaste dagarna har det ändrats och han har fått en väldig fart på sin mage och bajsat flera, flera gånger om dagen och magen känns helt mjuk.
 
Han växer och ligger över kurvan på vikten men det är ju bara bra med lite hull ifall de blir sjuka och apropå det så är det snart dags för 3 månaders vaccin... vaccin är ju ett väldigt hett ämne nu och man får passa sig för sina åsikter...
Vi har i alla fall vaccinerat alla våra barn med detta basvaccin som man får på bvc vid 3, 5 och 12 månader följt av 18 månaders vaccinet mot mässling, påssjuka och röda hund men vi har inte tagit svininfluensavaccinet och kommer inte låta våra flickor ta gardasil mot livmoderhalscanser.
När det nu gäller Louie så har vi ett litet problem då de lagt till vaccin mot hepatit B i basvaccinet och det går inte att få tag på utan förrän vid årsskiftet... att erbjuda vaccin för hepatit B till bebisar har kommit de senaste åren men då har man kunnat välja och vi valde bort det för både Theo och Lilly, vet inte ens om vi blev erbjudna med Theo? minns inte... men i alla fall så måste vi nu ta ställning gällande Louie...
Jag har läst på lite men inte överdrivet men ändå så säger magkänslan att vi inte vill ha med hepatit B, så vad gör vi då? väntar? Att vänta tills han är 1 år är tydligen inget problem men ska prata med bvc hur man går tillväga då, om det ändå blir 3 sprutor och om det krockar med 18 månaders vaccinet?
Återkommer om det...
 
Jag har burit honom ganska mycket i sjal, inte alls mycket hemma men när vi varit i stan och om jag gått till kyrkis eller när vi var på gudstjänst i kyrkan nu i påsk, Casper ska konfirmera sig och behöver visst många gudstjänster i bagaget och jag tycker det är mysigt så jag följer gärna med.
Han trivs i sjalen och somnar nästan direkt och sover sååå gott och länge.
 
Har inte haft honom så mycket på mage och medvetet haft "magträning" för att han ska bli stark i nacken utan han ligger ofta på mitt bröst och då tränar han ju också och är faktikst ganska så stark redan tycker jag.
 
 
Här med babynetstet som stöd, gör att det blir lite lättare att komma åt att kika på mer grejer omkring.
Har inte heller tagit in babygymmet men ska göra det så han kan ligga där under och kika på alla förgglada grejer och så småningom börja försöka ta dem, längtar efter att få se hans koncentrerade miner när han kommer att ligga där och fäkta med sina små armar <3
 
Angående hans ögon så tror jag att jag nu vågar säga att de är och kommer att förbli bruna! Det kan ju så lätt ändras det där, han är inte lika tydlig som Jonna och Lilly men han är absolut inte blå så som de andra varit utan brun. Hans ögonfransar har också börjat växa med fart, kommer säkert bli lika långa och fina som sina syskons <3
 
 
Det har ju blivit en hel del bilåkande och så här glad var han sist när vi varit hos tandläkaren med mamman och syskonen <3
Han verkligen kniper ihop ögonen när han flinar som mest.
Det ska bli så spännande och roligt att få se dig växa upp vår 10:e lille skatt! Vi kommer garanterat ha våra stunder då vi är arga och du är ledsen men däremellan en massa glada, fina, mysiga och helt underbara stunder tillsammans. Du är så älskad, av både mamma, pappa och syskon, vi älskar dig precsi som dina syskon, helt otroligt så mycket kärlek man kan känna och den blir bara starkare med tiden<3
VI ÄLSKAR DIG!

En hel helg med vänner <3

I fredags jobbade Angelica här i Rätan, han hade tänkt prata med Robert i torsdags kväll ifall han och barnen ksulle vilja följa med henne från morgonen och vara här under dagen och sen äta middag när Angelica slutat jobba men det blev bortglömt då Göran hjälpte min farbor att montera ljud i hans bil...
Eftersom det blev bortglömt så ringde han på fredag efter frukosten och frågade ifall de ville komma ändå om Göran hämtade dem och så fick det bli.
 
Inte helt oväntat så stannde de över natten och vi satt uppe till efter 02.00 och spelade Alias och Monopol, det var jag och Robert som tampades på slutet (monopol) och han vann tillslut.
Barnen lekte och kivades om vart annat, vi åt frukost och middag och när kvällen började närma sig så frågade vi ifall de ville stannan en natt till eller om de hade andra planer... men det hade de inte så de stannade och det blev ännu en kväll med spel, dock bara till midnatt denna gång och Robert vann igen.
 
Göran jobbade söndag förmiddag, 07.30-12.30 och Robert han fick sovmorgon och klev upp när Göran kommit hem helt ovetande om att han sovit så länge!
Denna morgon/förmiddag var allt annat än lugn, trötta barn efter ett helt lov och en helg med sena kvällar så de kivades om minsta lilla småsak... det blev lite lugnade efter lunchen då några satt med sina plattor, någon selade tv-spel och någon satt vid en dator... lugnet lade sig och det var nog skönt för oss alla.
 
Lilly vaknade med feber denna dag, tog tempen vid frukost som visade på 38,9 grader och under dagen hann den stiga till 39,5 grader men hon var rätt pigg så jag gav ingen alvedon, inte heller till natten.
Då när lugnet lade sig så sov hon ute i vagnen en stund men vaknade tidigare än vanligt och när hon kom in så satt hon i soffan och mös med mig och Louie länge, länge <3
 
Besöket åkte hem strax innan middagen då de väntade besök.
Göran gick ner i frysen och kom upp med kötbullar och grönsaker, till det kokade vi gammeldags idealmakaroner och kokade en god gräddsås, det enkla kan iband vara så otroligt gott!
 
Innan barnen skulle sova så hämtade vi hem ett par Billys bokhyllor med dörrar som vi fick köpa billigt av en gullig tjej, nu ska vi äntligen få ordning på alla spel och allt pyssel!
 
Lilly somnade ganska snabbt denna kväll men febern gjorde att hon sov oroligt och tillslut fick hon komma upp och lägga sig i vår säng där hon somnade om inom 5-10 minuter. Jag och Göran hade just plockat fram pennor och målarblock, satt i lugn och ro och bara pratade, åt någon godis och färglade bilder.
 
 
 
Minns så väl när vi väntade Casper och hade ganska precis flyttat till vår lägenter på Timmervägen i Torvalla. På den tiden så låg barnens hus där uppe vi Jysk (men det brann ner) och vi hade bara några minuters gångavstånd så vi var dit och köpte målarblock och pennor och satt sen i timtal och målade <3<3<3 väldigt rogivande och ett bra tidsfördriv.
 
 
Lilly vaknade till någora gånger till under kvällen men somnade snabbt om, jag tänkte att hon garanterat skulle vilja   krypa fram till bordet som vi hade framför oss där vi satt på sängkanten men hon nöjde sig med att ligga kvar på kuddarna bara jag strök lite på henne handen emellanåt.
Hon fick sova med oss hela natten och sov bra, på det viset fick vi alla sova utan spring upp och ner, behövde bara kliva upp tidigt i morse för att hämta Louie som vaknade och var hungrig.
För övrigt så sover han ofta större delen av nätterna i sin säng och vaknar inte och vill ha mat förrän framåt morgontimmarna.
 
Idag vaknade vi till alarmet på telefonen igen och det var dags för måndag, ny vecka, vardag och rutiner igen efter en dryg veckas påsklov.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus