Ibland tjafsar man, det är mänskligt...

Alla skolbarn på Rätans skola skulle på utflykt till skolskogen idag och igår bakade både Melvin och Meja så de hade fika att ta med sig. 
Alla i årskurs mellan 2-5 fick cykla om de ville och härifrån var det Towe och Melvin som valde att göra det. 

Skolbarnen gick till bussen, jag stökade undan i köket och sen klädde vi de 3 barn som fortfarande var hemma och sen lekte de lite och såg på tv tills det var dags att åka till dagis. 

När vi lämnat på dagis så åkte vi till Åsarna ich hämtade paket med underkläder som vi beställt och sen blev det raka vägen hem och börja tvätta, men först var jag tvungen att vänta på att den tvätt som redan var i maskinen blev klar. 

Under tiden skrev jag ut lite kvitton på arbetskläder och även lönespecifikationer som ska lämnas in inför ansökan om föräldrapenning.
Klockan gick och det blev daga för lunch. 

Efter lunch var det dags för Minnah att sova och jag bpde hängde och vek undan lite tvätt under tiden som Göran kikade lite efter vinterdäck som vi kommer att behöva till den stora bilen inför vintern då det inte följde med några när vi köpte den. 
Sen blev det lite stickning i soffan innan skolbarnen så småningom kom hem och det var dags att hämta barn på dagis. 
Göran hämtade Casper vid bussen när han ändå hämtade på dagis, han ville hem och hämta bilen så att han kan åka hem direkt efter att de slutar skolan i morgon och  slipper vänta på någon buss. 

Eftermiddagen kändes lugn men blev inte den bästa... vissa saker i vårt liv ser vi väldigt annorlunda på och anser olika men ändå lika men så uppstår det heta diskussioner och det är aldrig roligt att vara osams men ibland behöver luften rensas också. 
Barnen hörde att vi diskuterade och höjde rösterna mot varandra och undrade så klart vad som hände men höll sig lite på sidan av... alla grälar vi ibland och det behövs och jag anser att det inte gör något att barnen får se att även vuxna kan tjafsa och sen bli sams men såklart under kontroll så att det inte spårar ur. 
Vad tycker ni? Ska man bara tjafsa och bråka när barnen inte ser? Eller är det som jag tycker nyttigt för dem att se att man kan vara osams och sen bli sams igen? 

Vi skulle äta middag hos Susanne och Patrik vid 18.00. Vi diskuterade och pratade fortfarande när det var dags att gå dit så barnen klädde på sig och gick och vi kom hand i hand en stund efteråt. 
Utan att gå in på detaljer så handlade det mest om mitt jobb, ett ganska infekterat ämne som vi i perioder har många diskussioner om. 
Att jag har alla dessa gravidhormoner i kroppen gör ju att jag är extra känslig och reagerar därefter. 

Nu är vi hemma och barnen sover sen en stund tillbaka, Casper åkte ju tillbaka till stan efter middagen och Jonna sitter fortfarande uppe med oss. 

Jag bör väl snart duscha och göra mig klar för att sova, lika bra att försöka få så mycket sömn som möjligt då jag ska upp och jobba i morgon och ytterligare 4 dagar efter det. 

Önskar alla en trevlig helg ❤️

Fick bilder från en lärare idag när barnen var i skolskogen 😊 

(null)
Ninni kikar på småkryp 

(null)
Theo klättrande på stenar som vanligt, tänk att han har börjat förskoleklass nu! 🙈

Sommarvärmen dröjer sig kvar...

Inte sovit speciellt bra i natt, somnade sent, vaknade 03.30 av att Minnah drömt och blev väldigt ledsen, var lugn så länge jag satt bredvid hennes säng men jag var sååå kissnödig... därför när jag försökte smyga därifrån so ställde hon sig upp och jag tog ett beslut som jag kanske får ångra, jag lade henne i vår säng! Jag sa att jag skulle kissa och hon låg kvar bredvid pappan, sen fick hol sova kvar hos oss, men det tog ganska länge innan hon somnade och strax efter 05.00 behövde hunden ut och Ninni vaknade så hon lade sig i soffan. Sen hann jag knappt somna innan Meja skrev sms, de kliver upp strax efter 06.00 och jag närmare 06.30 tydligen... så ja en aning trött idag. 

När morgonbestyren var avklarade och barnen redan var på skolan så tog vi andra en promenad för att hämta ut ett par byxor som jag beställt, de kom till macken. Sen förbi Tempo på vägen hem, handla till dagens middag som blev korvgryta. 
Louie och Minnah åkte vagn större delen av vägen, Lilly både gick och åkte stepbräda men bytte även med Louie på vägen hem så han fixk stå på brädan och hon åkte vagn. 
Älsklingen hade den minsta familjemedlemmen i koppel, Tyra skulle ju såklart också med på promenad. 

Förberedde middagen innan lunch, sen efter att vi ätit lunch så skulle Minnah sova och Louie och Lilly lekte både inne och ute, jag slappade med stickning och ljudbok i soffan en stund då de såg på "Lotta på Bråkmakargatan" sen gick jag också ut, 24 grader varmt ute och en gnutta kvavt, som att regnet var påväg och senare så föll en skur. 

Det blev bestämt att vi i morgon ska äta middag hemma hos Susanne och Patrik, grillat tror jag det blir. 

När skolbarnen kommit hem så blev det en minisalong här ute. Theo ville snagga sig och Louie med, sist ville Ninni göra en "sidecut" och Lilly ville toppa sig. Lika bra att köra på!
Jag är ju inte jätte nöjd över att pojkarna ville ha maskin över hela huvudet men jag tog i alla fall en längre längd uppepå och betydligt kortare på sidorna, blir "lite" mer frisyr då, i alla fall när det börjat växa lite, men viktigast att de är nöjda ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

För övrigt så var det som rubriken säger väldigt varmt och skönt, 24 grader trots att det inte var stekande sol. 

Minnah älskar också att vara ute och leka. 

(null)
Stenar kan vara skoj...

(null)
Louie älskar traktorn och en plastpåse på ratten blev tydligen bra, ett tag...

(null)
Åka dockvagn funkar ju...

(null)
Idag fick jag även tummen ur att ta en ny bild på mig och magen, det är ju bara ca 7 veckor kvar nu ❤️

(null)
Stor, men inte lika stor som sist, inte än i alla fall, vecka 32+5 idag. 

I morgon blir det dagis/förskola för Lilly ich Louie. Jag, Göran och Minnah ska nog ta en sväng till Åsarna för att hämta ut paket, har beställt och uppdaterat barnens strumpor, kalsonger och trosor. 

Kanske blir en sväng till Svenstavik med när vi ändå åker, men efter i morgon är det 4 dagars jobb som sagt så jag ska försöka vila lite också. 
Som nu tänker jag slå mig ner i soffan och bli kvar där tills det är dags att sova 😊

Jobb i dagarna de två...

Igår jobbade jag också likaså idag, men nu är jag ledig i 2 dagar innan jag går på inför helgen och kommer jobba 4 dagar i rad, sen är det bara 2 veckor kvar med sammanlagt 6 arbetspass innan långledighet! 
Ska bli både skönt men också lite sorgligt då jag har ganska många kunder som är ledsna över att behöva vara utan mig ett tag, men jag kommer ju tillbaka, om ett år eller så 😅. 

Hur mår jag då?
Jo kroppen känns tyngre och fötterna är ömma efter en dag men jag klarar det nog någon vecks till. 
Är nu i vecka 33 och har inga krämpor än så länge och det är ju toppen!

Jag sov över hos Casper och Tony i lägenheten natten tills idag. 
Louie kräktes igår så inget dagis för han och Lilly idag + att jag behövde avboka tandläkartider för 3 av barnen idag, kan ju inte ta med någon som kräkts dit så de får skicka nya tider. 

När jag kom hem så åt jag middag, vi pt även lite onyttigheter och kikade på Idol innan vi tig tag i att betala räkningarna, skönt att ha det gjort. 

Nu äntligen sova, i morgon är det upp tidigt trots ledigt då skolbarnen ska iväg som vanligt nu när vi åter så smått kommit in i vardagen igen. Söndag..

Det är slutet av Augusti, efter en sommar som inte haft så många varma dagar men idag har det trots ganska mycket vind och inte mycket sol ändå varit ca 22 grader. Vi har haft ytterdörren öppen hela dagen, takfläktarna på och nästan alla fönstret öppna nu på kvällen och ändå  är det varmt fortfarande, termometern ute visar på 19 grafer fortfarande och klockan är 20.00!
Vad jag vill säga med detta är att om jag får som jag önskar så blir det en lång, varm och fin höst och just idag verkar det väldigt lovande 🌸

Hur har vi förstrött oss under dagen då? 
Jo vi åt frukost vid 10.00, mannagrynsgröt och hårdbrödsmörgås. 
Ingen av barnen verkade tro att det var varmt ute, kanske pga molnigheten så de flesta sysselsatte sig inne, spelade spel, ritade och några med elektronik men så fort jag öppnade dörren för att gå ut med en soppåse till soptunnan så kom flera ut. 

När Minnah skulle sova vid 12.30 så delade jag upp det sista av godiset som fanns kvar efter helgen, blev max 10 godisar var men de var nöjda. 
Louie gick ut direkt när hans skål var tom och jag som var lite rädd för att Louie skulle få för sig att gå och störa Minnah när hon sov ute i vagnen så tog jag med mig stickningen ut och höll honom sällskap ute när han först körde traktor, hoppade studsmatta, åt bär och sen lekte i sandlådan. 

(null)

(null)

Allt eftersom de andra barnens skålar också blev tomma kom de ut och Göran lekte först med dem i sandlådan och spelade sen lite boll. Bäst att ta vara på de här fina dagarna även om man bara har en lugn och slapp dag hemma. 

(null)

Jag var ner en sväng i källaren också och startade frysskåpet efter 3:e avfrostningen på en och samma månad... jo lite väl ofta men så blir det när någon/några, kanske olika personer varje gång, råkar vara lite slarvig och inge stänger dörren ordentligt... tur att vi har den stora frysboxen också så det "bara" är att slänga ner allt från skåpet i den när det händer. 
Kackade bort och gjorde rent hela boxen också i tisdags innan jag lade ner allt nytt vi köpt när vi storhandlat tidigare på dagen. 

Tvättade en maskin med handdukar som jag och Meja hängde ute för att ca 30 min senare behöva ta ner pga en störtskur... tvätten slängde vi in i tumlaren istället. 

Casper tog bilen och åkte till stab ganska tidigt idag, strax efter 12.00, han tog med sig en väska med kläder, pizzabitar sen gårdagens middag att ha till middag i veckan och så sin dator som gan haft hemma och formaterat och fixat. Fler matlådor tar jag med till honom i morgon när jag ändå ska jobba. 

Göran lagade renskavsgryta med potatis och grönsaker till middag, alla åt massor, tur jag tog undan till matlådor innan för när bordet dukades av så var allt slut, till och med alla potatisar och vi kokade 3 kg. Potatis brukar alltid bli över, barnen tar ungefär en var och idag var ändå varken Casper eller Jonna hemma till middagen. 

Lite mer utelek för barnen efter middagen under tiden som jag fixade undan i köket, tänkte att de slapp hjälpa till med det idag, Towe hade plockat ur diskmaskinen redan, hon fick göra det efter att hon bakat en tigerkaka samtidigt som middagen tillagades. 
Kakan åts upp efter middagen😄

Efter tandborstningen fick barnen varva ner framför tv:n med "Lilla Jönssonligan" som jag lovade Louie redan igår att de skulle på se idag och 19.30 fick de lägga sig och jag gjorde sen klar Minnah för sängen och lade henne innan jag satte mig här inne med de andra som jag lovat att göra om de inte stökade som igår. 
Har har suttit har i 18 min och det är nog bara Lilly och Theo vakna nu, de har svårt att ligga stilla men är i alla fall tysta. 

Jag skar upp bitar av honungsmelon när jag väntade på att Minnah skulle dricka upp vällingen i sin säng, tänkta mumsa på det sen när vi ska försöka se en film, igår somnade vi innan filmen var slut 🙈. Men jag somnar aldrig dock aldrig speciellt hårt i soffan utan slumrar mest så både jag och älsklingen gick och lade oss i sängen innan 00.00 i alla fall. 

Flickorna där ute gick ut strax efter 19.00, de ville hinna se en film innan de ska sova, Melvin spelar lite dator med Göran. 

I morgon ska jag som sagt jobba, och även tisdag, får se om jag sover över i lägenheten eller om jag åker hem. 
Det är 12 arbetspass kvar för mig innan jag ska vara ledig, utspritt på 3 veckor. Kan inte bestämma mig för om det känns länge eller inte, kommer jag orka eller blir det för jobbigt? Det är ju så svårt i slutet av en graviditet hur snabbt det kan slå om från en vecks till en annan men jag tror jag klarar det 👍🏻. 

Nu vill Lilly att jag ska sitta och hålla hennes hand en stund, hon är mest arg på mig på dagarna men saknar mig bär jag är på jobbet, kan inte vara helt lätt med alla känslor i den åldern, 4 år och en massa känslor och trots som bubblar inom henne ❤️. Lördag och "att göra" lista...

Göran hade somnat på soffan igår när jag lade mig, gjorde som jag alltid gör, väcker honom, säger god natt och frågar om han också kommer och lägger sig snart och sen lägger jag mig, ibland kommer han och ibland blir han kvar på soffan hela natten, i natt blev han det.
 
Lilly kom smygande till vår säng under natten, hon har blivit bättre på att sova i sin säng men kommer fortfarande smygande ibland. Louie kom tidigt i morse, han blir otroligt irriterad på om hans näsa kliar eller är lite snorig vilket denna morgon resulterade i att han ramaskri... jag försökte hjälpa honom att gnugga näsan men när det inte fungerade så bad jag honom gå och snyta sig varpå han väckte pappan med ett tjut och sen vaknade Lilly som råkade väcka Linnah och sen var hela karusellen igång...
 
Vi alla var lite irriterade och griniga fram till frukost och jag kände mig lite smågrinig en stund efter det också men jag visste inte varför...
När jag förberedde frukosten skrev jag också en "att göra" lista, det brukar engagera hela familjen och blir snabbt avklarad och idag funkade det klockrent, enda som inte blev klart var gräsklippningen då den slutade fungera efter en stund men annars blev blommor vattnade, insamlingen körd, tvätten sorterad, undanlagd och ny hängd, chokladbollar bakade, de gjorde även microkola och så var det säkert något mer som stod på listan.
 
När jag och Jonna varit iväg med insamlingen och en kort sväng på Tempo för att handla så var det väldigt lugnt hemma. Ninni, Theo, Lilly och Louie hade gått till farmor en sväng då hon lovat dem att komma och Minnah sov i vagnen så då tog jag tillfället i akt och satte mig i mitt rum, i min fåtölj, med min stickning och ljudbok och njöt av stunden.
 
Vid 14.00 kom barnen hem från farmor för då skulle de åka iväg och sen vid 15.00 började jag med middagen, pizza stod på menyn.
Jag fick faktiskt stå i köket själv och relativt ostört så gott som själv hela tiden så jag fortsatte lyssna på ljudboken och vid 17.00 stod middagen på bordet och då hade jag även plockat ur diskmaskinen och plockat undan på bänken och förberett så att disken efter middagen skulle gå smidigt.
 
Chokladbollarna och microkolan fick barnen äta efter middagen fortfarande vid köksbordet och sen hann de sitta med sina telefoner en stund innan det vid 20.00 var dags för dem att borta tänderna och lägga sig, det tog sin tid innan de kom i säng plus att de inte riktigt kommer till ro, men operation "natta seig själva" när vi sitter i rummet intill får fortgå ett tag till, har funkat bättre och bättre så ett litet bakslag en helg kanske inte är så konstigt...
 
Casper körde Jonna till kompis efter middagen, passade på att leverera en bas/sub till Robert på samma gång, han har nu efter några åt köpt tillbaka den av oss/Göran då vi inte använder den så flitigt.
 
Minnah var jätte trött och ville verkligen gå och lägga sig när jag lade henne vid 21.00, hon är numera van att lägga sig vid 20.00 tiden och så fort de här andra 4 mindre barnen somnat så ska vi nog kika på film eller nåt, Casper köpte med sig lite gott när han ändå var till Svenstavik.
 
I morgon är det ju söndag och Casper packar ihop för att återigen flytta in i lägenheten och börja skolan på måndag, tänk att han ska börja sista året på gymnasiet nu, sjukt konstig känsla när ens barn blir "vuxna", kanske man vänjer sig så småningom...?
 
Chokladboll och microkola lämnar sina spår... 
 
Undrar om denna lilla donna också kommer att bli frisör, hon övar i alla fall genom att kamma dockan...

Sovrummet...

Som jag skrev tidigare så tog vi återigen tillbaka det större sovrummet som vårt, testade att de mindre barnen skulle få ha det men set stökades mest ut en massa saker bara för att, det hoppades i sängarna och nattningarna gick inte så bra + att Minnah som också sov där inne med dem var tvungen att vänta tills de somnat innan hon kunder lägga sig. Nu sover hon kvar i vårt rum och då kan vi natta henne tidigare än som varit och det begövs med tanke på att hon bara sover 1 gång/dag nu och vi åter ska in i rutiner med tidigare morgnar, även om det inte direkt varit sovmorgon på sommarlovet...
 
Ny sänggavel,  2 spjälsängar, flytt av kallaxhyllor så de får hänga under tv:n, skåpluckor till dessa samt fåtöljen med tillhörande fotpall och den stora korgen som ropades in på auktionen. Massor av grå nyanser och så några färgklickar här och var samt en massa fjärilar och jag älskar det.
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna tog jag så fort det mesta var på plats, inga perfekta och arrangerade bilder men verkligheten är ju inte perfekt så detta får helt enkelt duga och är ju närmast sanningen. Vad tycker ni?

Auktionsfynd...

Vi har även hunnit vara på 2neller 3 auktioner i sommar, på den första så hann jag inte vara med så mycket då jag kom direkt från jobbet men Göran hade ropat in en stor korg åt mig och ett gammalt tråg, dock med en spricka i men det gör ingenting.
 
Andra vändan var jag med hela tiden och bland annat ropade jag hem en söt teservice med lite större koppar, gamla kaffekoppar är ju så väldigt små.
 
Dessa pryder nu tehyllan i köket och nu ikväll (när jag laddade upp bilderna till förra inlägget) har jag provdruckit en av kopparna.
 
Söta tycker jag, gillar ni gamla ting eller föredrar ni nya? Jag själv gillar att blanda både gammalt och nytt.
 
 

Sommaren 2019!!!

Jag avskyr hur jag alltid lovar att bli bättre på att vara aktiv och att det sen håller i sig bara några veckor (om ens det) och sen blir jag lika oaktiv igen! Fy på mig!
 
Sommaren 2019 är nu så gott som slut, hösten börjar komma och barnen har hunnit gå 2 dagar i skolan, Casper börjar på måndag.
 
Sju glada barn till skolan i Torsdags, Theo som börjar förskoleklass är nu yngst i skaran med skolbarn
 
KLARA, FÄRDIGA, GÅ!!!
Vad har vi då gjort i sommar!?
Jag har jobbat på så gott som vanligt och Göran har varit och är fortfarande ledig, som jag kanske skrivit tidigare så har han kombinerat pappaedighet och semester och därför kunnat vara ledig hela Juni, Juli och Augusti!
 
Men sommaren började med skolavslutning för barnen, sen har jag och Maria haft möhippa för Agneta som sen gifte sig med sin Sebaztian på midsommar, jag hade äran att få göra bruduppsättningen.
 
Nu Herr och Fru!
 
Vi har varit och badat både här i sjön, nedanför Campingen men också i Nästeln och på Rätansbadet. Dock blev det inte alls lika mycket bad som förra sommaren då denna sommar varit betydligt svalare, men många har tyckt det varit skönt utan hettan också.
 
Cykeltur med hela familjen till sjön nedanför Campingen
 
 
 
 
Vid Nästeln, härligt bad och sen gott fika som vi hade med oss.
 
Ännu en badtur nedanför Campingen, men denna gång åkandes i 3 st Volvo 240 med diesel (D24) motorer som ryker lite extra, själva grejen tydligen ;P
 
 
 
 
Ännu en tur till sjön nedanför Campingen men denna dag bara Jag, Casper, Melvin, Ninni, Lilly. Minnah och Tyra, resten var på folkrace i Hede.
 
 
Vi har sålt den 7-sitsiga S-maxen som vi hade och köpt oss en 9-sitsig bil igen och denna gång av märket Ford.
 
Tack för tiden med dig men tyvärr var du för liten...
 
Välkommen hem till oss!
Meja och Melvin har fyllt år, Melvin fick en pilbåge i present och Meja ville ha en dag med mig på stan, hon handlade lite och vi sov över i lägenheten med Casper.
 
Middag på Vezzo
 
Jag har bakat både bröd och bullar, vi har hittat löss och därefter kammat och kammat och lyckats råda bot på problemet endast med den fantastiska kammen "Nit Free", köpte sen hem lusmedel ändå så att det ska finnas om vi får fler invationet och inte får ordning på det.
 
 
 
 
Ninni har bytt frisyr, Louie har kikat närmare på en stor traktor, vi har kikat på en insäkt som jag aldrig sett förut och det har lekts massor på gården. Det har grävts i sandlådan, hoppats studsmatta, cyklats, trampats traktor och bogserats. Gungorna har också fått sin beskärda uppmärksamhet och repen behöver nu bytas ut.
 
Theo och Louie har smitit in i garaget så fort det blivit tillfälle, hissa traktor med donkraften har varit en favorit.
 
Bogsera varandra har som sagt också varit skoj
 
Lek i sandlådan för både barn och djur...
 
Stackars Minnah var förkyld några veckor också med rinnande näsa men annars pigg, feber fick hon först för någon vecka sen och då bara hög (40 grader) feber, inga andra symptom.
 
Casper har också fyllt år och fick bidrag till ljudet han köpt till son älskade bil och han har äntligen tagit sitt körkort, bara 1 vecka efter att han fyllde år.
 
Alltid något som kan fixas till det bättre så ett evigt skrivande och fixande
 
Han är så otroligt driftig vår stora lilla son <3
 Theo har också fyllt år och fick hänga med till stan för att inhandla en ny cykelhjälm och en ryggsäck till skolstarten, alla barn har fått köpa en ny ryggsäck när de ska börja skolan.
 
  
Hemma från stan så hade Jonna svängt ihop tårtor som Theo såklart fick garnera.
 
och strösslet måste ju smakas på..
 
Blått blev temat!
 
Vi har varit i lekparken och lekt, bara en sväng dit blev det, en varm dag då Göran var med de större barnen på Folkrace i Hede, de var där 2 dagar och andra dagen fick både Theo och Louie också följa med. Men den första dagen var de hemma och därmed med till lekparken.
 
 
Casper har fått en stålflisa i ögat som vi fick åka till HC och plocka bort, tack och lov så behövdes inget större ingrepp trots att den satt ganska ordentligt.
 
Jag har handlat lite tyg och sytt en sovorm till bebis samt ett matchande set med sängkläder! Ett sånt tjockt och brett spjälskydd som man slipper knyta har jag också lyckats få tag i för en rätt billig peng så nu är bebis säng klar.
 
 
 
Det har regnat en del och Louie har i brist på annat badat i den stora vattenpölen som blir vid infarten, vi måste absolut lägga igen den tills nästa år, eller året efter det... någon gång i alla fall.
 
 
Vi har ätit många middagar utomhus och då ofta sallad av olika slag, den med mathavre eller matvete i har varit en favorit oavsett vi haft lycking, skinka, kebab eller annat i, samt en basav sallad och grönsaker så klart.
 
Vi har åter möblerat om, varit i Hudiksvall och köpt en sänggavel och i Sundsvall på Ikea för att handla lite nödvändigt och äntligen har jag köpt mig en fåtölj med fotpall som lämpligt fanns på annons på blocket samma dag som vi var i Sundsvall.
 
Vi har besökt Teknikland med barnen, ätit en del snabbmat när vi varit ute och åkt, varit till badhuset i Sveg samt hittat på lite extra med de större barnen.
Med Jonna och Meja var vi på Pinchos och åt mat, Casper och Melvin fick följa på bio i sändags och Hilma och Towe följde med när vi storhandlade i tisdags, då åt vi en lyxig lunch på BBQ Garden innan själva handlingen.
 
Vi har kört några vändor med skräp till Brånan och äntligen rensat och städat ur skrubben där uppe som belamrats med en massa saker som vi bara stuvat dit. 
Jag upptäckte att pälsänglar börjat äta på min filt som jag vävde som specialarbete i gymnasiet, den har aldrig blivit använd och det var inte så många larver där och den är på sanering i frysen nu innan tvätt. Jag ska låda den tina 1 vecka innan jag fryser den igen och sen får en tvätt avgöra om de små hålen går i hop nog mycket för att filten inte ska börja repas upp, tror det kommer att gå bra då det är ull.
Så skönt också att jag inte hittat dessa "änglar" någon annan stans än på filten och att den stått ganska isolerat i mörkret, filten räckte bra som gämställe med gratis "mat".
 
Minnah har jag klippt luggen på och Casper bestämde sig äntligen för att klippa av det långa håret som han sparat och sparat.
 
 
 
 
Första klippet satt hon stilla och sen fick jag försöka ta kanterna på luggen så gott det gick men nu ser hon ju i alla fall <3
 
Hur har vi upplevta sommaren då!? Jo det bar bråkats och gnabbats barnen emellan, alltid i något hörn och nattningarna har känts ganska hopplösa vissa dagar men det är ju sånt som är ganska normalt i en familj med barn och syskon och allt går ju både upp och ner. Jag tycker att vi faktiskt i det stora hela haft en bra sommar men jag tror att vi alla är ganska glada nu när hösten, rutinerna och vardagen kommer tillbaka och så längtar ju alla efter att bebis ska komma så klart!
 
Jag har nu försökt ladda upp lite bilder från allt jag i korthet beskrivit men det vill sig inte riktigt så jag får försöka lite senare, alternativt att jag gör det från mobilen när jag har tid en annan dag... men ni som saknat mina inlägg har nu i alla fal lite att läsa om vad vi som sagt i korthet hunnit med i sommar och nu är vardagen åter tillbaka och om en knapp månad går jag på semester följt av mammalediget! Då hoppas jag få tillbaka både tid, lust och ork att skriva mer.
 
Nu finns här lite bilder...
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus