Regniga lakan...

Förmiddagen var varm men lite molnig, skönt tycker jag, blir lite för jobbigt med direktsol i flera timmar... Har tvättat sängkläder, blev sammanlagt 3 maskiner.
 
Efter lunchen blev det jätte varmt och stekande sol, maskin nr 2 torkade jätte snabbt och jag hängde ut maskin nr 3 innan vi gick till Svärmor för att fika.
 
När vi fikat i det fina vädret så börjar det plötsligt droppa från himlen! Vi kikar upp och ser gigantiska grå moln... Det kommer en liten skur, vi snabbar oss hem och nästan hemma så kommer en rejäl skur!
 
Göran tvättar bilen i regnet, mina lakan hänger fortfarande ute och Ninni hon vaknade av allt oljud, både regn, skrikande syskon och en maskin som sprutar vatten med högtryck (minns inte precis nu vad det heter)!
 
Och nu under tiden som jag försökt knåpa ihop dessa ynka rader så har jag fått minst 10 frågor om allt och inget + att Göran ville ha varmvatten i en hink... 
 
Det är typ alltid så att om jag väl ska göra något som jag behöver ägna all min uppmärksamhet på i någon minut så ska alla ha hjälp och fråga massor, men om Göran är upptagen med något så låter barnen honom vara ifred 9 ggr av 10!
 
Slutdeppat... efter regn kommer solsken heter det ju, så jag hoppas att lakanen torkar på och att jag slipper bli mer irriterad än jag redan känner mig!

Mycket bättre idag!

Natten var lugn, att hon fick tömma magen ordentligt igår genom att kräkas gjorde susen, allt slem följde ju som med upp.
 
Lite varm var hon i morse men är pigg och leker ute tillsammans med resten av skaran.
 
Läsa lite böcker är mysigt :)
 
 
Älskade Towe ♥

Stackars små!

Varje gång Sötnos fått ungar så har hon efter någon dag försökt flytta på dem, helst under vår säng...

Vi har haft dem i korgen stående på soffan där hon födde dem och har planerat att så småningom flytta dem och ställa under spjälsängen men det kändes inte som någon brådska... Tills nu!

Nyss sprang hon och gömde en av ungarna under vår säng och det värsta är att man typ inte kan komma åt under den på ett smidigt sätt då det bara finns en glipa på mellan 15-20 cm på ena sidan...

Göran fick försiktigt lirka ut den med bandyklubban och under tiden fick Sötnos snällt vänta ute på bron.

Ungarna har nu fått flytta under spjälsängen och vi har täppt för så att hon inte ska kunna komma in under vår säng. Förhoppningsvis förstod hon och vi slipper leta kattungar fler ggr.

Hör nu hur det tuttar i alla fall :).

Så här ser de små liven ut, tog denna bild igår.


40,1 grader!

Stackars Towe <3 40,1 i temp innan läggdags :(.

Kräktes pga slem och feber, duscha, Alvedon samt Ventoline och sen bad hon om att få gå och lägga sig.
Hon var så nöjd över att få tillbaka sin nytvättade snusar :)

Hon får sova i vår säng i natt.
Får väl se hur natten blir!?


Inte lätt att vara sjuk...

Towe är inte alls pigg idag :(...
Vaknade tidigt i morse/natt, krupphosta och feber...

Fick i sig lite välling vid 08.00 tiden samt Bisolvon men strax innan 09.00 kom både välling och slem upp.

Efter en längre dusch visade termometern 39.7 grader... Alvedon och Ventoline, kikade lite på tv och slocknade senare i vår säng <3

Vaknade när vi skulle till att äta lunch och Towe norpade nästan all min stekta potatis :). Nu är hon piggare, ingen direkt feber men ansträngd andning. Druckit saft och är ute och leker med pappan i sandlådan :)


Jag vill också ha hamburgare!!!

Det var Ninni ganska bestämd med igår och snodde Melvins. Hon ville då inte ha maten som jag tagit med och värmt till henne ;P


Tillväxtultraljud, vecka 31+3.

Idag var vi in och kikade så att moderkakan hade följt ned upp i samband med att magen och bebis växt.

Allt såg bra ut, huvudet ner, moderkakan ovanför huvudet, växer helt efter alla konstens regler samt bra med fostervatten :).

Kollade könet idag igen, bara för säkerhets skull och den pungen gick inte att ta miste på ;P.

Lille <3 vad vi längtar efter dig!!!


Sju nya familjemedlemmar :)

Tidigt i morse vid 03.30 så blev jag väckt av Sötnos som satt och jamade i fotändan på sängen.
Jag klev upp, gick på toa och hon följde jamande efter. Hon jamade, häsade med tungan ute och jag såg tydligt att hon hade värkar!

Jag väckte Göran som valde att sova på soffan då orolig och hostig Towe kom och lade sig hos mig precis när jag lagt mig.
Jag frågade ifall Göran kunde tänka sig att vaka lite över Sötnos, det verkar som att det är dags nu.

Jag ställde upp korgen som vi gjort i ordning i soffan bredvid Göran och sen kröp jag ner i sängen igen :).

Två timmar senare, vid 05.30 kikade Göran in och meddelade att det än så länge kommit 5 st :). Han hade fått hjälpa henne med en, bara flytta den då hon inte kommit åt navelsträngen pga de andra bebisarna som låg ivägen :).

Innan det var helt klart hann det bli 7 st små fina bebisar, barnen fick sig en överraskning när de steg upp, alla var lugna och nyfikna.

Korgen står fortfarande i soffan och Sötnos ligger nöjt kvar med sina bebisar.
Vi ska flytta på korgen i morgon, ställa den under spjälsängen i vårt rum, botten är höjd max så det blir bra med plats under samtidigt som de får vara ifred för barnen som förhoppningsvis inte ålar sig in under ;P.


Morsdag!

Ja det var igår och trots att familjen delade på sig så blev det en bra dag med fint väder, gott att äta och relativt glada barn :).
 
Göran tog med sig Casper, Meja och Melvin till stan på motormässan, Casper skulle sen vid 16.00 spela match och sist innan det blev hemfärd så skulle det storhandlas. 
Storhandla gör vi alltid tillsammans annars så det kändes lite konstigt att inte vara så delaktig men det gick ju toppen. Listan gjorde vi innan frukost samma morgon ;P
 
Jag tog med mig resterande bar och åkte till Svenstavik för att umgås med och fira mamma på självaste morsdag. Vi kom dit vid 10.30 och åkte hem närmare 19.00, stannade tills de andra kom från stan så samåkte vi sista biten.
 
Vi var ute större delen av dagen, var i lekparken, mötte upp My, em sväng på Ica, fikade glass och kaka på en filt i skuggan, lekte lite till, skjutsade hem Mys kanin och bur, tog en sväng på Dollar, tillbaka till mamma för att äta lätt middag bestående av tunnbrödsmörgås med ost, hamburgerkött, gurka och potatissallad.
 
Ninni var den som inte var på sitt bästa humör, sov bara 40 min ute i vagnen, en kortis till Svensta och sen hem på kvällen. Hon åt lite dåligt men drack ganska bra och sen sov hon hela natten och i morse fick vi till och med väcka henne :).
 
Väl hemma packade vi oss in, packade upp all mat, det mesta hamnade på köksbordet först, vi nattade barn, kikade en sväng på tv och sen gjorde vi sista rycket i köket och stoppade in all mat på sin plats.
 
Ja det var årets morsdag det, för oss, hur blev dagen för er?
 
Puss puss
 

Föräldragrupp!

Idag har jag varit på min första föräldragrupp, någonsin! Bättre sent än aldrig, kändes dock lite bakvänt att börja med barn nr 8 ;P
Skulle egentligen inte gå på denna heller men när Göran frågade om jag skulle iväg så tänkte jag, varför inte!? det kan ju vara skoj och trevligt!
 
Vi var 6 gravida kvinnor, 4 av oss hade papporna med och för alla utom mig är det första barnet :) och alla har bf inom loppet av ca 3 veckor, 11-29 Juli.
 
Hoppas och håller nu tummarna att jag kan gå och kommer iväg på resterande 3 träffar innan bebis kommer och sen får man se fram emot återträffen i höst när alla bebisar fått se lite av världen utanför magarna.
 
Träffen började 15.00 och innan den har jag/vi hunnit med att;
 
* Göran tog med Jonna till tandläkaren (i Svenstavik) för att dra en tand kl 07.50 sen gick han på möte vid 09.30.
* Jag klädde barn och gjorde dem klara för dagis, skjutsade dem och handlade lite på vägen hem.
* Jag och Towe började baka bullar.
* Göran kom hem och febrig Ninni hade saknat pappa och ville komma till honom direkt <3
* Vi bakade ut bullar, åt lunch, gräddade bullar, eldade, duschade, nattade Ninni i vagnen och hämtade barnen på dagis. Sen åkte jag mot Svenstavik :)
 
*Jag kom hem, åt middag, Jonna stack iväg på fotbollsträning, Casper åkte på träning innan middagen och sen har jag natta barn, slappat lite i soffan, plockat i diskmaskinen och sen hamnade jag här istället för att göra fika :).
 
Igår kväll tog Göran med sig Casper på bio, de kom hem sent och då hade jag redan lagt mig. Tror Göran är trött idag för han har sovit på soffan 1 timma nu, skulle se ett program och somnade efter 15 min ;) får se ifall han vill ha fika!?
 
I morgon ska jag ta med mig Jonna in till stan, vi ska tillsammans med Angelica som sällskap, äta och gå på bio, kanske hinna shoppa lite. Det var vad Jonna önskade sig i födelsedagspresent :D.
 
Puss puss

Barnvagnar!!!

Har alltid gillat barnvagnar och andra bebis/barn grejer, intressant och skoj liksom :). Skulle lätt kunna jobba i en baby butik!

Men jag har inte riktigt låtit mig kika och pröva så mycket som jag kanske eg har velat, typ bara i smyg då det är lite hysteri om kvinnor och barnvagnsintressen!

Har nyligen gått med i en grupp på fb som heter barnvagnar och jäklar va fort jag sögs in i träsket! Skitskoj ju! Men jag kan ju lova att det finns de som är galet barnvagnstokiga där in e ;P de som har typ 2 barn, äldsta 3 år och har ägt över 30 vagnar!!! Inget illa menat alls, men hur hinner man testa så många!?

Själv väntar jag ju barn nr 8 och har i dagsläget ägt 10 varnar, två av dem köpt helt nya. En Carena (1200kr om jag minns rätt!) till Casper, 3:e vagnen som även användes till Jonna och så den jag har nu, Babytravel Dublin som köptes när Melvin kom (6100 kr med liggdel och regnskydd) och den vagnen används ännu, snart 5 år senare!
De övriga vagnar jag/vi haft har vi antingen fått, köpt för 20 kr på auktion eller max köpt för 700 kr, förutom en som jag köpte för runt 4000kr men sålde ganska kort därefter med vinst :).

Nu är saken den att jag har beställt en ny vagn, en ganska dyr vagn som jag både längtar enormt efter samtidigt som jag har lite dåligt samvete eftersom jag egentligen har en fullt du vetande vagn och egentligen inte behöver en ny!

Denna vagn är egentligen inte så snygg men ändå fin, lite kantig och kanske inte så om ombonad men jag älskar O h ser fram emot dess funktioner och tillbehör :). Den största skillnaden mot den jag har nu är att sittdelarna är individuellt vändbara så man kan lätt välja att ha barnet ifrån eller mot sig.

Så klart så råkar det vara en vagn som är väldigt eftertraktad på dagens marknad och vissa ser den som den som en statusgrej, att folk har flera vagnar av detta märke osv. men jag ser mest funktionerna och att den förhoppningsvis ska uppfylla mina och barnens behov (de som kommer att åka den).

Jag ska sälja Dublin och sen har vi en Carena sulky som vi köpte för 200kr samt en Brio race som vi köpte för 400kr och dessa två får stanna som extravagnar.

Ja men till saken... Det snurrar massor med tankar om barnvagnar i mitt huvud dagligen och jag har insett att det är en ganska intressant värd och ett av mina intressen även om jag mest troligt aldrig kommer att kunna ha det som hobby mer än i tanken :)

Nu sova och förmodligen drömma om barnvagnar!

Ps. Den jag beställt är en Bugaboo Donkey från Holland och med alla tillbehör så sparar jag nästan 9000 på att beställa den där än att köpa allt här i Sverige (!!!)


TVÄTT!!!

Nattade barnen vid 19.00 men fick hjälp av Jonna, Meja och Towe med tvätten... Jonna fick vara uppe längre då jag behövde gå igenom alla hennes kläder och rensa ur tillsammans med henne. Hon har ju nyligen varit iväg och shoppat med farmor också så det behövdes plats för det nya.

Att tvätta en massa utan att ta reda på det direkt är ingen höjdare... Blir ju så väldigt mycket att ta tag i sen :/...

Det mesta var i alla fall redan vikt men inte sorterat... Två ovikta maskiner med mestadels underkläder och pyjamasar, sånt som jag kört i tumlaren.
Sammanlagt var det nog upp emot 7-8 maskiner som nu äntligen är sorterade och lagda på plats! Allt som ska hängas på galgar + alla strumpro hänger, ligger på soffan... fick inte med den bilden ;P

Ps, somnade ifrån publiceringen så tiden 03.43 var i natt när jag vaknade till :) Riktiga tiden var vid 01.00 tiden ;P


Ösregn!!!

Tidigt i morse började det störtregna på ett ögonblick! Sen höll det i sig några timmar.

Efter flera långa dagar ute i fint väder med sena kvällar höll vi oss inne idag. Barnen har både kikat på film och lekt, jag har lagat lite kläder, 16 plagg i alla fall :)

Nu eftermiddag/kväll kikar solen fram och det är lockande att gå ut... Men ingen idé med tanke på att jag snart ska natta barn.

Öppnat fönster och vädrar ut lite av den kvava luften som varit idag!

Göran tog med sig Casper och Tony till Orrviken, pojkarna har fotbollsmatch där nu ikväll.

Får se om barnen somnar i tid så kanske jag dyker in i klädkammaren och rensar lite senare!?...


Klar med veden och diskbänken full!

Idag blev den sista veden klar! Kan tillägga att själv gjorde jag inte alls många knop med den, hjälpte inte alls till lika mycket som jag brukar göra.

Dagen har jag i stället ägnat åt att passa tvättmaskinen :). 4-5 maskiner blev det och jag han i alla fall se botten på korgarna innan de började fyllas på igen ;P.

Vi har ju som varit ute HELA dagen idag och då blir diskbänken därefter också ;) dessutom, men den är omhändertagen nu.

Nu ska här sovas!
Puss puss
Jonna 9 år!!!

Idag fyller världens bästa Jonna 9 år!
Klockan 14.54 är det exakt 9 år sen hon kom flygande ut som skjuten ur en kanon! Minns läkarens min än idag, hahaha!!!

Bråttom har hon alltid fortfarande och envis som en oxe, lite för mycket för sitt eget bästa inland ;P men vi älskar hennes såklart lika mycket i alla fall!

<3 älskade unge <3


Årets första dopp!!!

Igår var vi till Sveg, Jonna hade fotbollssammandrag och medan pappan och Casper följde med henne så hälsade vi andra på pappa/moffa & Co.

Vi hade jätte mysigt och efter lunch gick vi ner till sandtjärn, var inte tänkt att barnen skulle mer än att kika på vattnet och ev doppa tårna... men det blev inte riktigt som vi tänkt ;P

Det blev årets första dopp! Ja för barnen så ;), 18 maj och barnen badade som galningar!
Till och med Ninni plumsade i, hon verkligen älskar vatten och även om hon kanske inte var beredd på att det var lite svalt så tyckte hon det var jätte skoj!
Även lillebror plaskade på mer än vad han vanligtvis brukar känna sig bekväm med :).

Supermysig dag i Sveg!

När vi kom hem så var vi ute ända till strax innan 21.00 när Eurovision festivalen började.
Vi monterade stora studsmattan, plockade fram alla sommarskor och bar ner lådan med alla sommarkläder.

Vid 09.00 på morgonen var det 18,3 grader i skuggan och det blev då inte kallare under dagen. Sommaren kom verkligen snabbt, bara typ en vecka sen isen försvann på sjön!


MVC vecka 29+4

Idag hade jag tid hos BM kl 10.00 så vi åkte direkt extra att vi lämnat barn på dagis.

Hade ökat på 1kg i vikt på 4 veckor, helt lagom tycker jag :). Blodtrycket låg på 110/60, magen mätte 29 cm och hjärtljuden var 133 om jag inte minns helt fel!?

Skulle ju börja äta järntabletter sen sig men det har väl Max blivit 5 st på dessa veckor... Så värdet låg på 113 och jag måste skärpa mig :).

Annars så mår jag bra, känns att magen växt och blivit tyngre, det är mer livat och huden börjar bli lite mer spänd om magen :) inte lika mycket sladder ;P.

Det enda som är jobbigt är när jag typ ska gå på en promenad och det bränner på en punkt i blygdbenet, aj och att jag fort blir stel i vaderna efter bara en bit promenad.

Har börjat bli mer varm i kroppen nu också, är nästan aldrig kall om händerna längre och måste hellre klä av mig än på.

Nu är det 4 veckor precis tills jag ska i äg nästa gång och då skulle jag vara glad om jag ökat i vikt ungefär som nu men att magen fortsätter att växa som den ska såklart :). Nu är det ju bara knappa 10 veckor kvar :O!!!

Puss å hej. <3


Tävling - Snack Tray!

Här kan du gå in och tävla:

Tävling – Bugaboo Snack Tray

Jag lottar ut 1 Bugaboo Snack Trey värde 450:- till en läsare här på bloggen.

För att vara med och tävla ska du:
1. Kommentera inlägget (glöm ej skriva med din e-post adress) och motivera varför just du ska vinna denna populära produkt.

2. Om du vill ha lite större chans att vinna kopiera detta inlägg i ett inlägg på din blogg, om du ej har en blogg så går det även bra att länka på facebook eller instagram. Det är självklart inget måste!

Avslutar tävlingen Fredagen den 17/5-13 klockan 20.00. Lycka till!

 

till drycker, mat och leksaker så att ditt barn kan njuta av dem i vagnen.

Oavsett vart din resa för dig, gör Bugaboo Brickan föräldrarnas liv lättare. Förvaring, transport, servering och rengöring efter ditt barns mellanmål blir hur lätt som helst. Det roterbara skjutlocket gör att barnet kommer åt maten, samtidigt som mugghållare håller drycken stilla. Båda garanterar en upprätt position, även när sittdelen är lite tillbakalutat för en tupplur efter middagen.

  • bugaboo brickan roterar 90 grader så barnet kan komma i och ur vagnen.
  • bricka och skjutlock som klickas på och av för en lätt förvaring, transport och rengöring
  • kompatibel med Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Cameleon, Bugaboo Donkey och Bugaboo Frog

 

produktegenskaper

  • Snack-brickan är lätt att göra ren (kan diskas i diskmaskin)
  • Mugghållaren är lätt att gör ren med en fuktig trasa

Vecka 29 (28+1)

I söndags bytte vi vecka och gick in i vecka 29, igår när jag tog bilden var jag alltså i vecka 28+1.
 
 
 
Magen växer och det sparkar och buffar rätt rejält nu :) så mysigt och jag har verkligen börjat längta nu! Ska bli så roligt med en bebis till och att det är en pojke gör ju inte alls det hela sämre då alla längtat extra mycket efter en lillebror :).
 

Besök i lördags!

I lördags fick vi besök av Tina och Märta. Pappa & co. skulle också egentligen komma men både lillebror och pappa var tussiga så det får bli en annan gång. 
 
Casper hade fotbollsmatch i Myrviken och åkte strax innan 10.00. Vi andra fördrev dagen på detta vis;
 
Först klippte jag Tina, sen blev det lunch och efter det utgång trots att det var grått och blåsigt :/... Barnen hade börjat bli rätt rastlösa så de behövde få gå ut!
 
Vi gick till lekparken och fördrev någon timma, var nog bara jag och Tina som tyckte det var lite kyligt ;P barnen klagade inte.
 
Första anhalt för dem alla blev klätterställningen! Förutom Towe som åkte rutschkanan först av allt men det hann jag inte få bild på :).
 
Sen tröttnade vissa ganska snabbt och gick ombord på båten i stället :)
 
Märtis försökte sig på klätterställningen hon också men det tog lite längre tid att ta sig dit för henne ;)...
 
Grimas i vinden <3 sötfisen.
 
Ninni hon sov i vagnen hela tiden...
 
 
Fina Tin <3
 
"Mamma, titta på mig! Jag flyyyger!" sa Melvin.
 
Gungorna intogs och vissa fick stå och vänta på sin tur :)...
 
Sen äntligen fick Towe också gunga! Hon ääälskar verkligen att gunga!
 
Det var vid gungorna som vi stod mest hela tiden! Putta på fart överallt så man höll sig rätt varm ändå!
 
När vi kom tillbaka såtog vi det mest lite lugnt innan det var dags att laga middag, det fick bli tacos!
 
Enkelt men gott!
 
Meja bildstrejkar...
 
Alla barnen var nöjda, ja alla utom Jonna som var tvungen att tjura i 20 minuter för 2 tsk yoghurt som lag lade i hennes bröd (precis som hos de andra barnen).
 
Vi åt, grabbarna kom hem, Tina och Märtis packade ihop och kte hem vid 19.30 och sen nattade vi trötta barn.
 
Tak fina Tina och Goa Märta för trevligt sällskap <3

Sommarväder!

...eller nästan, i alla fall riktig vår!
Igår var vi ute i 7 timmar(!!!), både lunch och mellis avnjöts ute i solskenet och den friska luften.
 
Isen ligger kvar på sjön fortfarande, varpå vindarna fortfarande kan vara ganska kalla så mössa, jackor och överdragsbyxor får vara på fortfarande... även fastän barnen LÄNGTAR efter att få ta av sig dem. men riktigt varmt var det faktiskt stundvis men jag hade själv också vindjacka, överdragsbyxor och mössa på så fööör varmt var det inte :).
 
Ninni var ute och lekte för första gången, jag rotade fram stövlar och en tunnare overall och hon blev så glad när hon fick inviga första leken i sandlådan :). Testade även att gunga och det var också jätte skoj, hon somnade till slut i den stackaren och jag luften över henne till vagnen där hon fortsatte sova.
 
 
 
 
 
 
 
Cyklar gör de alla för fullt, gungar, hoppar studsmatta (har bara tagit fram den gamla ännu) leker i sandlådan och är i garaget om vart annat. Tur det finns lite att pyssla med :).
 
 
När barnen lekt har jag passat på att vika lite mössor, är snart klar med nr 3 som blir Hilmas. Mejas gjorde jag igår och Melvins blev klar några dagar innan :).
 
Melvins mössa.
 
 
Även Towe gillar att gunga, hon kan sitta nästan hur länge som helst bara någon är där och puttar på lite fart då och då :).
 
När vi väl tog oss in så var klockan redan 17.30!
Jag ställde 4 av barnen i duschen och Göran lagade middag, vi var klara ganska samtidigt :).
Efter middagen var det bara till att borsta tänderna för barnen och sen bums i säng.
 
Towe som inte sovit på hela dagen var rätt redo för välling och sova <3
 
Idag är det Tisdag, det har inte varit fullt lika varmt men ändå skönt.
Meja, Melvin och Hilma var på dagis och hade tydligen tagit tillfället i akt och haft varken mössa eller jacka på sig (Meja och Hilma). Överdragsbyxorna hade de inte heller använt vilket resulterat i att Hilma hade ett hål i sina tights, mitt på knät. Har talat om för barnen att om de slarvar mer och inte gör som jag och fröknarna säger så får de vara hemma från dagis! Svårare än så är det inte...
 
Efter dagislämning så klippte jag Göran, Ninni satt och tittade på och åt kex, en bit hamnade där den kanske inte riktigt hörde hemma ;P
 
Men det kan ju vara bra att ha kex i örat ifall man blir hungrig!
 
Towe var ute själv och lekte efter lunch då jag plockade ur och i diskmaskinen, sen gjorde jag henne sällskap, Ninni sov i vagnen.
Efter drygt 1 timma började det blåsa rätt bra så då gick vi in en stund och kikade på film, hade hoppats att hon skulle somna en stund... men inte alls..
 
När jag hämtat barnen på dagis så ville Towe vara ute med de andra och sen var vi ute tills det var dags för middag.
Susanne fixade kokkorv med bröd, vi åt ilag eftersom Göran följde med Patrik på en längre biltur efter lunch och Susanne ändå skulle ta barnen till fotbollsträningen.
 
Nu väntar jag bara på att få lägga barnen så jag kan påbörja kvällens måsten... Ninni som inte sov mer än 1,5 timma idag är lite trött och gnällig...
Towe somnade på soffan efter middagen så vi får väl se om hon vill sova alls sen!? :/...
 
Ska försöka hinna uppdatera med bilder senare ikväll men publicerar nu ifall att jag inte hinner ;P...
 
Nattningen gick rätt bra, bara Towe som behövde vara uppe lite längre så strax efter 21.00 slocknade även hon efter att ha kikat när jag bäddade rent i vår säng.
 
Själv sitter jag och fika lite i detta nu, var meningen att jag och älsklingen skulle fika tillsammans men efter drygt 8 timmar i en bil och en hamburgare i Sveg innan de kom hem så var han tydligen rätt slut :), han sover nämligen på soffan...
Han var vaken tills att jag duschat men sen blev det natt, har försökt väcka honom men det går inget vidare ;P.
 
Nu ska jag bara fika klart och sen blir det sängen, bästa att försöka sova så man orkar med morgondagen :).
 
Puss å god natt!
 
Här är mejas mössa som blev klar i går kväll, fotade den i morse och Meja var nöjd med resultatet :)
 
Har under dagen kommit halvvägs på Hilmas, började igår kväll men något blev på tok så jag fick börja om i förmiddags...
 
 

1:a, 2:a, 3:e Maj!

1:a maj (onsdag)
Vi var ute, cyklarna togs fram, Melvin fick testa sin nya som vi köpte sist vi var i stan (förra veckan), Meja fick byta upp sig till Jonnas cykel och Jonna fick ta Caspers och Casper blev utan förutom sin BMX och hans ihopbyggen :).
Aramis flyttade :'( och vi var till lekparken en sväng innan det var dags att gå hem och laga middag.

2:a Maj!
Casper hade tid hos tandläkaren vid 15.00 så vi åkte till stan innan.
Kikade på Monkeyn på Barnens hus, fixade cykel till Casper samt nya däck till Jonna. Hämtade även hem bilstolen som Ewe testat till Freddie men passade tyvärr inte i bilen.

3:e Maj!
Lugn morgon med snälla barn och sen frukost. Ute i några timmar, barnen cyklade så klart och Hilma har lärt sig konsten att trampa framåt ;).
Det har snöat lite men inget som blev kvar som tur var!
Har gjort en stor beställning och sparat typ 7500kr!

Nu kissa (IGEN!) och sen sova. I morgon kommer Tina och Märtis, Casper har fotbollsmatch i Myrviken så han och pappan blir borta över dagen.

God natt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus