Fredag och Tina åkte hem....

I morse klev jag upp 06.15 för då var både Casper och Melvin vaken och Morris behövde gå ut och kissa! Melvin gick genast upp och väckte Tina!!!

Jag tog en liten promenad med hunden och var hemma igen strax innan 07.00 och sen lagade jag frukost! Casper hann också äta med oss idag!! det brukar han inte hinna då bussen går 07.30 men det tror jag att det kommer att bli ändring på framöver, fast å andra sidan så klarar han sig rätt bra själv på morgnarna!

Efter frukosten tog vi det mest lugnt, klädde på barn och myste innan det var dags för Tina att åka... Göran skjutsade henne till bussen som gick 08.35, hoppas hon kan stanna längre nästa gång hon är upp!

Igår tog jag med henne på kyrkis!

Restan av dagen har vi också tagit det lugnt, Hilma sov en bra stund på förmiddagen, ända tills vi ätit lunch och när hon vaknade så var det dags för Melvin att sova.

Jonna följde med farmor till Hogdal för att lämna av Tony, hon hann vara hemma en lite stund innan farmor ringde igen och frågade om hon skulle följa med henne och Patrik till stan för att handla!! Mysigt för henne att få lite egentid med farmor för det händer inte alltför ofta, blir liksom inte så många bra tillfällen..

Nu på eftermiddagen bakade jag sockerkaka och chokladbollar med barnen medan Göran gjorde i ordning räkningarna! oftast är det jag som gör dem men idag ville han göra dem själv och det är ju jätte bra att han blir mer insatt också!! Det gillar vi och jag får öva på att släppa på kontrollen!! Men vi skickade inte iväg dem, måste vänta på att alla pengar ska komma in först!

Nu kikas det på film och allt är lugnt, Hilma sover igen och Melvin har bajsat... så det är ju inga problem att veta vad jag ska göra när jag är klar här!! Sen ska jag nog montera in lite kläder i garderoberna så att de slipper ligga i högar överallt i badrummet! Ska vika det jag tvättade igår också och sen tror jag att jag ska tvätta någon maskin också, det fylls ju som på hela tiden!

Till middag blir det pytt i panna, gräddstuvad! Sen blir det nog en massa mys framför tv:n ikväll!

Puss å hej så länge!!!

Vilken dag!!! Jag är ur balans!!!

Ja idag blev det ingen bra dag, i alla fall så började den inte bra. Göran frågade strax efter frukost vad det var och varför jag var irriterad, då visste jag inte ens om själv att jag var irriterad! Men sen när vi skulle städa så blev det kaos och tjaffs, det lugnade sig lite tills lunchen och allt blev städat på nedervåningen i alla fall! Sen gick jag till skolan och hade kvartsantal med Casper och sen gick jag hem! Med mig hade jag Hilma och Melvin i vagnen och det är 2 km till skolan!

När vi väl var hemma igen så var även Jonna hemma så då var det bara övervåningen kvar att städa! Majsan hade ju blivit instängd i sängen under Jonnas säng så hon hade gjort sina behov där, luktade inte vackert kan jag lova... Tilde som råkade bli instängd i en skrubb förra veckan hade kissat på en ryggsäck, den åkte i soporna! Sen var det kattlådan och dammsuga och skura, samt byta sängkläder i barnens sängar!

Jag hade den bästa turen för jag var inte ens uppe och städade!! Det var Göran snäll och tog tag i tillsammans med Jonna och Casper för de ska ju såklart hjälpa till! Göran gjorde en stor rensning på Jonnas rum och kastade allt onödigt och trasigt som han kom åt! Jag var upp efteråt och bäddade sängarna, gick upp en sväng mitt under städningen men fick genast gå ner igen för det kliade så attans!

Jag tror att jag tyvärr måste meddela pappa och Milla att det inte funkar med katterna, jag tål dem verkligen inte... men vi ska försöka få dem att bli utekatter och då kanske det blir bättre så vi får försöka ett tag till! Får låta bli att gå dit upp helt enkelt!

Har nyss käkat popcorn i brist på annat och snart är det sängen. I morgon kommer Tina och mamma hit och mamma förväntar sig att jag snyggar till henne i håret och det ska jag väl kunna hinna med....

Har tjuvat lite bilder på lillebror också men jag lägger inte ut dem nu, det får bli en annan gång! Fick barnbidraget idag men det satte jag undan direkt så att det finns till räkningarna! Lite får vi ju använda men det blir nog ytterst lite om vi ska ha någonting att äta för på söndag då vi ska roa oss med Magnus Betner!!!

Puss å god natt!

Vaccinerade Hilma idag!

Kom på att idag var vi äntligen iväg på hennes 5 månaders vaccination, lite sent eftersom hon är över 6 månader nu!

Hon vägde 7935g, var 65 cm lång och allt gick jätte bra! Meja följde med mig in och hon rev under tiden ut alla leksaker på golvet, som tur var så var det inte så jätte mycket! Vi städade ordentligt innan vi gick!

Meja vägde sig också, hon var 17kg tung och var 95 cm lång!

Nu ett nytt försök att gå till sängen!

Bota allergi......!?

Ja i förra veckan var jag iväg och "botade" min allergi med hjälp av elektroniska frekvenser och annat jox, vet inte vad det heter men det har att göra med hjärnans frekvenser i alla fall...

Det verkade lite mysko för han sa att jag inte är överkänslig mot äpple, men jag vet att jag inte tål äpple, däremot så var jag tydligen känslig mot mjölk...

Han gick igenom delar av kroppen med en datorscanner, jag hade på mig ett head-set och han fick på så vis kontakt, han behandlade mig med elektroder och sa att nu ska jag kunna ta en tugga av äpplet och inte känna någonting... men visst kändes det likadant som innan, det kliade och sved.... han behandlade igen och nu skulle det vara borta, om inte så ordnar i det på återbesöket om ca 1 månad.

Däremot skulle jag undvika mjölk i en månad och jäklar va tråkigt det är, idag har jag fuskat lite... åt just ett äpple också men det kliar och luftrören drog nog ihop sig en aning... men jag ska pröva ett besök till, men jag ska ifrågasätta endel!

Pollenallergin har han "botat" också och det ska bli intressant att se!!!

När jag ändå skriver om allergi så var jag upp och letade fram våran nya något skygga katter, när Tilde väl var framme så var hon väldigt kelsjuk men det började tok klia under hakan och på halsen där hon strök sig.... har aldrig upplevt min allergi så förut...

Majsan hade blivit instängd under Jonnas säng, trodde inte att hon kom åt att lägga sig där, det är en utdragssäng under befintlig säng och troligtvis var den utdragen lite och så puttade någon in den.. hon hade visst kissat och bajsat där men det tar vi reda på i morgon när vi ändå ska storstäda! Har varit uppe flera gånger och lockat på henne men inte hört ett ljud... Hon mådde bra i alla fall och var väldigt kelig sa Göran!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, Göran som inte var trött sover på soffan så jag ska släpa med honom också!

Stoarn var här idag också så nu är det rensat!!!

Puss å god natt!

Lillebror är hemma nu!

Ja nu har pappa varit och hämtat hem den nyblivna mamman och min lillebror! Känns konstigt att inte vara där och träffa honom, det är inte som när jag fick småsyskon sist kan man säga men å andra sidan så är ju situationen annorlunda. Jag hinner ju träffa honom ändå, fast lite senare!

Puss puss på dig lilla Jacob!

Min lillebror Jacob!!



Här är min underbara lillebror Jacob säkert bara några minuter/timmar gammal!!
Han föddes den 17 april 2010 kl. 20.28, han vägde 3960 gram och var 51 cm lång!!

Tack snälla pappa för att du skickade bild och info, nu kan jag sova inatt!!!! Älskar er alla tre!!! Puss å kram

Lillebror har kommit!!!!!

Ja det blev en lillebror som ska heta Jacob, så mycket mer vet jag inte än.... skriver mer när jag fått mer info!!

Jag som inte förväntade mig någonting speciellt av denna dag, men det visade sig att den blev mycket speciell!! (igår eftersom klockan är över 00.00)

Jag är såååå glad!!!

Stadsbesök, klippning,håltagning och cyklar!!!

Ja idag drog vi till staden i brist på annat!! Fick en tid hos Kristina på jobbet och det var ju inte direkt igår jag klippte mig senast... snarare ca 10 månader sedan!!!

I alla fall så när vi kom till salongen så hade Kristina tagit lunch innan jag skulle klippas eftersom vi blev senare än tänkt och då passade vi på att ta hål i öronen på Hilma!!! Alla 5 barnen har varit runt 7 månader då de fått sina öronprydnader och jag vet att många tycker det är FEL!! Men jag tycker det funkar bra och de hinner läka i lugn och ro för de störs inte av dem och är inte där och pillar heller! Jonna passade på att ta ett till hål i ena örat också! Hon hade eventuellt tänkt ta två men efter första så tyckte hon det räckte!! HIHI!!

Sen var det min tur och det var skönt att bli lite ompysslad! Det blev en typ av kortare bobb, hade kunnat vara lite kortare än det blev men det tar vi nästa gång! Är nöjd i alla fall!

Sen blev det mat på Mc´donalds innan vi åkte och köpte glass som vi lovat baren som skötte sig bra på salongen! Alla utom Casper var med, han gick till en kompis efter skolan och ska för övrigt sova över där!

Vi var även till Djuraffären och inhandlade riktigt bra kattmat! 599kr för 15kg och det kommer att räcka länge och så vet man att de får i sig allt de behöver!

Sen blev det en sväng på Söder Sport, vi skulle kika på cykel till Meja men det visade sig att hon behöver 16" och inte 12" och eftersom Jonnas cykel är 16" så blev det Jonna som fick en ny cykel med 20" i stället! Melvin fick en cykel också en sparkcykel, ser ut som en vanlig fat utan trampor, skitbra att öva balansen med! Casper fick en sparkcykel också så nu har nästan alla fått sina födelsedagspresenter i förskott!

Melvin och Meja provade den lilla sparkcykeln när de kom hem, de får ha den inne ett tag tills de vet hur man använder den! Melvin är jättenöjd över den och VET att det är hans!!!!

Barnen somnade jätte sent ikväll men det var vi förberedda på eftersom alla sovit i bilen mer än en gång idag! Jag skulle också gå och lägga mig för mer än en timma sen men tänkte att jag var tvungen att blogga och kika på FB!!! Göran sover för övrigt i soffan!

Nu är jag isande kall om både händer och fötter och det är kallt inne så nu ska jag ta och gå ut men vovven innan jag ska släpa karln till sängen så att han får värma den åt mig! tar så lång tid om jag ska värma den själv, bra med ett extra element!!!!

Puss puss<3

Fakta om mig.... en hel lista!

Hittade en "ny" lista! (från en vän!)

Namn: Kim "Kimsan" Meyer
Kallas för: Mamma, Kimsan, Schimsan, älskling, skitunge mm....
Stjärntecken: Fisk
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: tre
Tatueringar: japp, två stycken!
Längd: 166 cm
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Rödblond
Fräknar: Massor
Motto: Lev livet som du vill, inte som andra vill att du ska leva det! Jag har nog ganska många motton men det var vad jag kom på just nu!
Kär? Jag är nog kär mer eller mindre hela tiden!!! Vissa dagar JÄTTEKÄR!!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja det ör man väl alltid ibland...
Tycker du att du är attraktiv? Nja, inte ja och inte nej...
Dricker du? Det är inte så ofta nuför tiden, har liksom inte hunnit börja med sånt...
Röker du? Nej!!! BLÄÄÄÄ
Vilket schampo använder du? Just nu ett skitdåligt!!!
Vilken parfym använder du? Victor&Rolf
Vad är du rädd för? Att göra fel...
Gillar du att tvätta? Ja ibland så gör jag nog det! Mest på sommaren när man kan hänga ute!
Gillar du berg- och dalbanor? Japp fast jag får nog ta åksjuketabletter först för säkerhets skull!

Senaste…

Låten du hörde
: Nån av låtarna som spelas på Rix
Låten du laddade ner? Gissar att det var där runt Melodifestivalen så, nån av dem  :)
Personen du ringde? Morsan
Personen som ringde dig? Det vet jag faktiskt inte..ingen som vill prata med mig  :P
TV-program du såg? Hmm..igår? 2½ Men i så fall
Person du tänkte på? En gammal klasskompis..

Favorit…

Låt: Det finns för många men en speciell är "When you say nothing at all" med Ronan Keating
Sak att göra: Pussas
Sport: Dans (typ jazz eller liknande)
Dryck: vatten eller cola med is
Kläder: Just nu tights och tunika
Bil: oj, oj, oj, är så less på bilar!!
Serie: Ingen speciell för tillfället

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja det har nog alla!!!
Gråtit över en flicka? Det har jag säkert!
Ljugit för någon? Ja tyvärr...
Varit i slagsmål? Inte vad jag minns, inte sen jag blev "vuxen" i alla fall
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Ja på sätt och vis...

Antal…

Gånger du varit kär? Många men på riktigt så är det nog bara 1!!!, kanske 2...
Gånger ditt hjärta brustit? Ja men kanske inte bara för kärlek...
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning, inget kan jag tro....
Tjejer du kysst? Det har nog aldrig hänt.... bara pussat
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några lite här och var, men många är det ju inte...
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Typ när jag blivit mamma!!!!

Senaste…

Boken du läste? Någon av Virginia Andrews
Personen du fick e-mail av? Farmor
Personen du fick brev av? Sverre när jag fyllde år!!
Personen du fick sms av? Svärmor
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Senast idag!
Saken du köpte? Mat.
Filmen du hyrde? Det var nog bl.a. "rallybrudar"
Filmen du köpte? "Män som hatar kvinnor" men har inte sett den än....

Vad har du gjort idag? Det är nog endel, Klivit upp, matat Hilma, duschat, ätit frukost, klätt på 4 barn, gått en promenad, varit ute och lekt, lagat lunch, klätt av barn, lämnat och hämtat på dagis, duschat hund, lagat mat, plockat i och ur diskmaskinen, tvättat, vikt och hängt kläder, suttit vid datorn, nattat barn, läst saga, plockat leksaker, ja listan kan bli hur lång som helst!
När stiger du upp på morgonen? oftast strax innan 07.00
Vad har du på dig? bh, trosa, strumpor, tights, tunika, huvjacka och foppa
Vad är du allergisk mot? Lite av varje...
Var har du ont? ingenstans just nu...
Använder du hårspray? Sällan, några ggr/år... i alla fall på mig själv!
Kan du stå på händer? Har kunnat i alla fal, länge sen jag prövade

Håkan Hellström eller The Ark?
Ja du, The Ark tror jag
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup?ja ibland
Är du glad nu? Ja det är jag nog, men nog mest trött, inte ledsen eller arg i alla fall..
Var du glad igår? Ja det var jag, kanske inte hela dagen men till största delen!
Vad dansar du till? Ja det får ju den jag dansar med avgöra!

Stockholm är… ? ingenstans jag vill bo
Göteborg är… ? inte heller något vidare att bo i tror jag

Kan du sjunga? Ja visst men bra vet jag ju inte om det låter, men det duger för barnen i alla fall!
Spaghetti eller makaroner? Makaroner, fast spaghetti är ju också gott!
Land du vill besöka? Vet inte riktigt...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Kallt och blåsigt!

Igår var vi också ute flera timmer, idag blev inte timmarna lika många för det blåste kallt och solen värmde inte så jätte mycket...

Klev upp strax efter 06.30, vaknade inklämd mellan M&M, Hilma hade sovit hela natten och var på strålande humör, dock lite hungrig! Åt frukost vid 08.00 tiden och sen lämnade jag Jonna på dagis strax efter 09.00. Hade med mig både Hilma och Melvin i vagnen så jag tog en rask promenad innan vi återvände hemåt. Stannade till vid församlingshemmet och morsade på Erika Svedberg en stund!
När vi kom hem var Meja och Göran redan ute, Morris lika så och han hade fått sällskap av Molly! Melvin vaknade strax innan vi var hemma så vi gick in han och jag och klädde på oss lite varmare kläder! Lunchen åt vi ute i garaget, jag var in och kokade lite tortellini för det går alltid hem hos barnen! Tänkte makaroner och korv först men korven låg i frysen så den åt vi till middag i stället!

Vi var som sagt inte ute lika länge idag, gick in vid 13.00 tiden, klädde av barn, matade Hilma, duschade vovvar och sen tog Göran ett bad och fick oväntat sällskap av M&M!!!! Vid 14.00 gick jag ner till dagis och hämtade hem Jonna, Casper kom från skolan en stund innan.

Korv och senapssås till middag, tvättat, vikt och hängt lite kläder, plockat leksaker samt läst bok med barnen innan det blev dags för välling och säng! Hilma verkar ha fattat det där med vällingen nu! Ända tills igår så har hon spottat ut hälften men nu spiller hon knappt en droppe!! Och det är ju väldigt bra att hon äter vällingen med tanke på att Helena ska passa henne på kvällen den 25:e när vi ska på Magnus Betner!!!

Nä nu ska jag mysa en stund till i soffan innan det är dags för sängen, får inte glömma att ta upp Meja och kissa sen, hon glömde göra det innan hon lade sig!

I morgon ska vi till Svenstavik, Göran ska till arbetsförmedlingen och sen far vi vidare till Oviken för jag ska försöka få min allergi botad!!!! Spännande!!!

Puss Puss

Söndag!

Ja igår var det söndag och det var en väldigt bra söndag för att vara just söndag för mina söndagar brukar aldrig vara bra men det var just denna söndag, bra alltså!!!!

Göran klev upp först av alla och gick ut med vovven, jag slumrade en stund till och klev upp strax innan 08.00 och då var bara Melvin vaken, Meja och Hilma låg och snusade i våran säng!

Medan det ändå var lugnt så gjorde jag ett ryck och ställde mig på crosstrainern i 20 min. 20 min kanske låter lite men det var alldeles lagom för mig! Sen tog jag en dusch innan jag gjorde frukost! Sen hängdes det lite tvätt, eller snarare så lades det i tumlaren, Meja kissade i sängen under natten och då tvättade jag sängkläderna på en gång! Att hon kissade i sängen var lite mitt fel för jag glömde ta henne att kissa en sista gång innan det var dags att sova....

Vid 10.30 ringde jag mamma, hon sov men jag tänkte att det var ju i alla fall inte för tidigt att väcka henne den tiden! Talade om för henne att vi hade tänkt åka till Svensta och frågade om det var ok att vi hälsade på! Och även om hon bara hade tänkt ha en slappsöndag och ligga i sängen halva dagen så gick det bra att vi kom, men hon förberedde sig på att hon fick skippa slappandet!!

Vid 11.30 packade vi in oss i bilen och åkte, var in på ICA och handlade korv och bröd till lunch och sen våldsgästade vi min mor!! Nä det var ganska lugnt ändå för varken Casper eller Jonna var med.. Jonna var kvar hos Nikita, de skulle grilla och Casper han ville vara med Farmor och Tony, de skulle också grilla!

Efter att vi fått i oss och mamma lite lunch och mamma ett par koppar kaffe så klädde vi på oss och gick ut i det fina vädret! Vi satte barnen i vagnar och så promenerade  vi iväg, vi gick för att hälsa på Mysan i hennes nya lägenhet! Melvin och Hilma somnade i tvillingvagnen, Meja höll sig vaken, mamma skjutsade henne i sulkyn och hon var så nöjd att hon också fick åka vagn!

Väl framme så var det ingen som öppnade, jag ringde och då var My på ICA... vi som nästan var säkra på att hon fortfarande låg och sov, hon har en tendens att sova länge på helgerna! Vi väntade kvar utanför och det dröjde inte alltför länge innan hon kom och då kunde vi gå in och inspektera!! Det var jätte mysigt, bara en soffa och ett litet bord som fattas!

Morris fick för sig att smita ganska snabbt och det var inte alltför lätt att få in honom igen, det var ju så många nya dofter som han ville sniffa på!! Sen smet han en gång till när Meja öppnade dörren men då var det ett par i huset bortanför som han var nyfiken på så de kunde ganska snabbt ta fast honom!!! Tack, Tack!!

Efter att ha hälsat på Mysan en stund så började vi gå hemåt igen, stannade till utanför ICA, mamma köpte glass och bananer och M&M åkte rutschkana!! Melvin åkte bara en gång, sen var han mer än nöjd!!! Meja åkte så många som möjligt!!!

När vi kom hem till mamma så lagade vi middag och den var klar ganska precis kl. 17.00, vi åt, dukade av, åt glass och sen klädde vi på oss för hemfärd! Under tiden vi var hos mamma så var Göran med Robert, så han kom och hämtade oss strax efter 18.00.

Jag lyckades hålla Meja vaken hela vägen hem och det var ju skönt! När vi kom hem var det välling, pyjamas och sängen!! Det tog lite längre tid att natta dem än vanligt men det måste ju få vara så ibland också, det tog ca 30 min innan M&M sov sött! Hilma var vaken lite längre och hon vaknade flera gånger under kvällen och grät så hon drömde väl någonting men själva natten har varit ganska lugn! Meja vaknade när jag hade lagt mig, hon hade svårt att somna om igen för hon hade ont i puppan... vet inte alls riktigt vad det var men efter mycket om och men så somnade hon, och hon var jätte duktig och försökte vara tyst så att de andra inte skulle vakna!

Nä nu är klockan 08.00 och det är dags att väcka resten av högen, dvs. Göran och Jonna, Meja tassade upp för en liten stund sedan.....

Lördag

Idag blev det sen uppstigning igen, eller ja klockan var strax efter 08.00, kanske inte är så sent!? i alla fall så tog jag en kort promenad med Morris innan det var dags att försöka få i Hilma lite gröt! Hon gillar helst inget annat än mitt bröst och det känns konstigt eftersom det inte varit svårt att få i det andra nya saker...

När Göran kikat klart på filmen som han påbörjade i natt så blev det även för oss andra dags för frukost! Den blev ganska så sen!! Efter frukosten tog vi det mest lugnt, jag vek lite tvätt, hängde ny, tvättade några fler maskiner osv... sen gick vi ut!

Var ute några timmar sen in och göra middag, även den blev lite sen, runt 18.00 åt vi tror jag och sen blev det film för småttingarna, de ville som vanligt se Shrek!!!

Sen blev det välling och sängtime! nattningen gick bra och nu är det bara Hilma kvar, hon ligger bredvid Göran i soffan som för övrigt spelar ett nytt spel.... väntar tills klockan ska bli 21.00 och då får vi hoppas att det finns någonting bra på tv:n att se!

Jonna ska sova en natt till hos Nikita och Casper sover hos Tony så förhoppningsvis så blir det en lugn kväll och även en lugn morgon men mysig frukost!!!

Nä nu vill Hilma att jag kommer till soffan, hon låter trött!!!

Puss puss

igår och idag + många bilder!!

Igår blev det äntligen kyrkis igen, har inte kunnat gå på två veckor för att Melvin varit sjuk men nu tyckte jag att han var så pass kry att vi kunde ge oss iväg! Meja hade verkligen längtat och hon var rätt trött när vi kom hem! Hon tog och somnade på soffan fastän vi försökte hålla henne vaken, kvällarna har en tendens att bli natt om hon får sova på dagen...


en utslagen liten hjälte!!!

Kvällen blev sen för tjejen hon somnade inte förrän efter 23.00 och då var det inte så länge sen Hilma somnade riktigt heller så kvällen var väl inte sådär superlugn som jag hade hoppats på... men natten blev desto lugnare även om det var lite stök men jag fick nog sova ganska bra ändå!

Idag så klev vi inte upp förrän 8.40, jag gick ut på en kortpromenad med vovven innan jag fixade frukost och efter en sen frukost så klädde alla på sig och gick ut. Melvin och Hilma fick sova, Jonna hade kompis här, Casper lekte i sandlådan och Morris fick springa fritt för nu har snön smält undan så pass bra att grinden går att stänga!!

Efter nästan 5 timmar ute så gick vi in och lagade lite tidigare middag, vårrullar från ICA blev det och de var förvånansvärt goda!

Stora godisskålen med resten av allt påskgodis åkte fram, det måste ju ta slut någon gång!!! Gladast var nog M&M!!!

Lite senare tog jag och Melvin oss en dusch, som Melvin för övrigt avslutade med att bajsa i vattnet... varför bajsar barn i vattnen när man badar/duschar??? Han blev själv lite äcklad av det.. tur att han gjorde det innan jag tvättat av honom!
Sen bäddade jag rent i våran, Hilmas och M&M´s sängar, lika bra att ta alla på en gång!

Efter vällingen som intogs vid 19.00 snåret var det dags för Göran och meja att inta duschen innan läggdags, Hilma badade efter frukosten då hon hade skitit ner sig lite lätt!

Jonna följde med kompisen Nikita till Värdshuset och åt lunch och sen har vi inte sett till henne, de skulle på Dollar Store och sen ringde hon och frågade om det var ok att hon stannade över natten! Och eftersom vi inte ska göra någonting speciellt i morgon så gick det ju jätte bra!

Casper är fortfarande vaken men jag tror att han börjar bli en aning trött så det är väl snart läggdags för honom också, i morgon ska jag bädda rent i hans och Jonnas sängar också!

Nu ska jag kika ifall jag hittar fler bilder att lägga in, ska bl.a. lägga in en på Hilma när hon sitter!! Sätter även in de bilderna i tillhörande inlägg!


Nyklippt Morris för 1 vecka sedan!


Det är gott med choklad/kokos/neger -bollar!!


En långhårigare Morris!!!


Jonna och Hilma!! Myser i soffan!


Min älskade älskling! Hur kan man älska någon så mycket så det gör ont när man tänker på det!!!?


Man kan laga mat på olika vis! Meja gör så här!


En långhårig Melvin!!!


Vår hund har liiite underbett!!!


Somliga vill vara med på kort och andra inte!!! M&M!!


Härlig bild även om den blev en aning suddig!


Vampyren Meja!!


Jag gillar egentligen inte att vara med på bild och ännu mindre att visa dem men här kommer några fler... här är jag och så ser jag ut, bara att acceptera!!!


Mor och dotter nr.3


Mor och dotter nr. 2


Engagemang!?


Myyyyyyyss!!


Kyrkis vecka 10: barnen bygger en borg!


Borgen rasar!!


M&M badar!!


Ja hon kan ju faktiskt numera sitta lilla Hilma!!!


Vilken blick!!!


Milla och barnen, alla utom Hilma.. Barnen bara älskar henne!!!! Här vänder hon Mejas pyjamasbyxor på rätsidan!


Ja det blev ju några blandade bilder från senaste tiden ur mitt och familjens liv!!

Puss å hej så länge!

Pappa och Milla hemma igen...

Ja igår strax före 21.00 körde de från oss, Pappa och Milla har varit här sen i onsdags kväll och tillbringat en ganska så lugn Påsk hos oss och det har varit jätte mysigt! De hade med sig sina katter som de lämnade här, de ska få bo här hos oss istället för i en trång liten lägenhet! Än så länge så vill de bara vistas på övervåningen men när de har fått bekanta sig lite mer så ska de även få gå ut och kika lite, men jag gissar att det dröjer ett tag, de är lite blyga och försiktiga!

Pappa ringde nu ikväll och berättade lite kort om hemresan, han hade både bitit sönder en tand och blivit kräk sjuk och som om inte det var nog så verkar det inte bättre än att han håller på att bli förkyld... hoppas det vänder snabbt!! Han var till läkaren idag och blev sjukskriven för lederna så nu får han ta det lugnt, vila och åta vaniljbullar som jag skickade med dem!!

Just nu brinner det i kaminen, alla barnen sover och jag njuter av lugnet, har varit extra ljudkänslig nu ikväll och det är ju alltid då som barnen ska låta lite extra..... men det är väl oftast så!? Veden är också snart slut så vi får njuta av de sista brasorna innan sommaren och jag hoppas att det blir varmt och fint framöver så i slipper frysa!

Vi tog en sväng till Östersund idag, tänkte handla lite kattsand samt gå på Djungelhuset med barnen, men där var det redan över 100 st när vi tänkte gå in så vi struntade i det, det får bli en annan gång i stället!

Det är skönt nu när det blir varmare och solen lyser om dagarna, det blir mer utelek för barnen och det är ju aldrig fel, men ett är ju säkert och det är att galonisar är väldigt användbara!!!! För alla vet ju att barn ÄLSKAR VATTEN och VATTENPÖLAR!!!! Ska bara införskaffa ett till par galonvantar och ett par överdragsbyxor till Casper när han ska krypa omkring i sandlådan!!!

Ja för sandlådan grävde han och Göran fram härom dagen, vi hade lagt en pressening över så det var BARA att gräva bort all snö och hacka bort all is så var det fritt fram att leka!! Casper älskar verkligen att leka i sandlådan och Meja sitter också gärna i ett hörn och gräver! Melvin han trivs bäst i garaget med pappa!!!!

Försökte få i Hilma välling ikväll igen men det gick inget vidare, hon vill helst bara ha bröstet men jag tjurade på och fick i henne va 50 ml i alla fall, tror att hon kommer att bli lite svår att få i annat än bröstet och det är någonting helt nytt för mig, det har varit så lättsamt med de andra! Men jag är jätte glad så länge hon vill snutta vid bröstet för det är så mysigt och det har än så länge är det Casper som jag ammat längst, han slutade när han var 1,5 år, Jonna när hon var 10 månader hon bara tvär slutade, Meja 5 månader och Melvin ca 10 månader vill jag minnas!!

Nä nu kanske man ska gå och lägga sig eller så kanske jag blir sittande i soffan en stund till!? Göran börjar andas tyngre så han halvsover nog redan, får se om jag får med mig honom till sängen eller om han ska tjuras på i soffan!? I morgon blir det i alla fall mycket utelek om det är fint väder!

Puss puss alla fina människor!

Hilma kan sitta!!

Ja det kan hon faktiskt, alldeles själv!! Jag upptäckte det nu ikväll, har inte tänkt på att pröva innan om hon kan men nu kan hon och riktigt stadigt också!!! Tiden går så fort så man blir ju mörkrädd!!!





Idag har vi varit ute i solen flera timmar och det har varit jätte skönt allra helst för barnen som har plaskat runt i alla vattenpölar!! Insåg att det är dags att plocka fram galonkläderna och lägga undan overallerna nu i alla fall!!

Det blev hemgjord pizza till middag idag, det gillades av alla!! Pappa och Milla var till Svensta en sväng och hälsade på Mysan, tog med sig bordet och stolarna som hon ska låna också och det blev tydligen perfekt i hennes lilla kök!!

Göran och pappa är ute och släcker i garaget, barnen hade godisfest innan läggdags och nu är allt lugnt för tillfället! Har även låtit Milla och pappa försöka förstå sig på bilstolen som de ska ha till Mini, jag tvättade klädseln igår och idag fick de montera tillbaka den! Basen satte jag fat i bilen också så nu är stolen helt på plats, bara att vänta på att Liten kommer ut!!

I morgon kanske jag ska ta och baka lite bullar, tänkte skicka med pappa och Milla några påsar!!!

Puss puss

Den glada Påsken!!!

Pappa och Milla anlände i onsdags kväll, de kom en dag tidigare än vad det var tänkt men det gör ju absolut ingenting, snarare tvärt om!

I onsdags var vi in till stora staden och handlade, vi hade bara Hilma med oss, svärmor var snäll och passade de andra barnen + vovve! Vi hade med oss Benny i bilan på vägen hem han och hans packning som tog upp mer än hälften av allt utrymme där vi hade tänkt ha maten vi handlade, det blev ganska trängt på hemvägen!!! Men det var Benny som fick sitta och trängas mest!

Nu har det redan hunnit bli lördag och det är påskafton, vi har ätit smördegsinbakad fläskfilé med ugnsbakade rotfrukter och det var kanon gott!

Har inte tagit några bilder alls under påsken förutom på Morris efter vi hade klippt honom! han blev en helt annan hund, lite hackigt blev det här och var men han var inte helt villig att stå stilla, blir väl bättre nästa gång!

I måndags beställde jag en ny klippmaskin, en för både grabbarna oh hunden, men jag kör givetvis med ett eget skär till hunden! Den hämtade jag ut i torsdags i alla fall och så här långt så är jag jätte nöjd! Jag klippte pappas skägg med den i dag och det gick jätte bra. Toppade även håter på honom och klippte av en rejäl bit på Milla!

My och mamma har flyttat grejerna till Mys nya lägenhet också, skönt att det blivit gjort så att de kan njuta av påskhelgen också! berättat mer om My och flytten i ett eget inlägg vid ett senare tillfälle!

Har även fått känna på Millas mage när Mini sparkade och hade sig!! Vet inte riktigt om jag har känt på någon annans mage än min egen, förutom när mamma väntade Tina och My! Men mysigt och lite ofattbart var det, tänk att jag ska bli storasyster!! Har tvättat klädseln till bilstolen idag, Pappa och Milla ska ha den till Mini och jag tänkte att det var lika bra att tvätta och göra i ordning den reda nu, det är ju snart dags!!!

I morgon vet jag inte vad dagen har att bjuda på, pappa och Milla ska väl åka en sväng till Svensta och hälsa på lite, det är väl det jag vet...

Ja nu har jag i alla fall skrivit lite vad som händer här, ska försöka uppdatera oftare men det är inte alltid det finns tid...

Glad Påsk alla!!!



Tänder!!

Igår vid middagen tappade Jonna sin första tand, hon bet i sin pannkaka, sen skrek hon att hon hade ont i tanden som Göran för övrigt hittade i hennes knä!!! Senare upptäckte vi att Hilma fått sin första tand och att Melvin äntligen fått sina två sista mjölktänder som vi väntat på!!! Med andra ord tänder hela dagen!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus