Fladder ❤️

Gick precis och lade mig, kikar lite på telefonen och känner hur det fladdrar i magen. Tror jag kände det härom kvällen också men tänkte att det var inbillning... Men nu är jag ganska säker på att det var på riktigt! Första fosterrörelserna, så mysigt ❤️. Känns ju mer på riktigt när man börjar känna att det är någon där inne. 

Nu är det hög tid att sova, skulle ta upp Ninni för att kissa och det var lite för sent, blött i hennes säng... Dusch och nybadad säng, hoppas hon somnar sött igen och sover hela natten. 

Från i söndags eftermiddag. 

God natt. Inskrivning!!!

Idag har jag äntligen varit iväg till MVC och skrivit in mig hos barnmorskan, det betyder för den som inte redan vet att vi nu är gravida igen och väntar bebis nr 10!!! Om jag fick önska så skulle jag vilja att det är 2 bebisar som växer i min mage <3. Har alltid önskat mig tvillingar, varför kan jag inte riktigt svara på men har alltid drömt att få möjligheten att uppleva det, om min önskan någonsin slår in kan ingen svara på, det är bara att vänta och se.
 
Det var egentligen inget speciellt med denna inskrivning, kanske lite sen men det har varit lika med de senaste graviditeterna, jag är nu i vecka 16 och med Lilly skrev jag in mig ungefär i samma vecka.
Blodprover, urinprov och blodtryck togs och allt såg bra ut, frågor ställdes och besvarades och nu är det bara att vänta på att ett brev med tid för ultraljudsundersökning dimper ner i brevlådan :D
 
Vad det gäller magen så går det inte att dölja mitt tillstånd längre utan det är rätt uppenbart, men det blir ju så när musklerna i magen inte hunnit återhämta sig och jag heller inte gjort någon särskilld ansträngning för att påskynda det heller. Det blir som en balong, ju föer gånger man blåser upp den desto lättare blir det ;P
Min kropp kanske inte är vad jag helst av allt skulle önska utseendemässigt men jag är ändå stolt över den, det har burit 9 underbara barn och utan större krämpor dessutom och det skulle vara ganska konstigt om det inte hade lämnat sina spår. Brukar tänka att det kunde ha varit värre!
 
Som sagt så vet nog ganska många om det redan men för er som inte visste så vet ni också nu och vi är superglada!

Skolan har startat och sommarvärmen har kommit!

Skolan började i torsdags förra veckan, bra på ett vis att ha en kort vecka som start men Hilma som började förskolaklass blev lite besviken över att bara få gå en dag och sen behöva vänta ända tills tisdag, 5 dagar!!! innan hon fick åka till skolan igen.
Hilma och Towe fick en mjukstart på dagis också, vi hade ju kunnat vänta tills denna vecka men vi tänkte att det kunde vara bra att starta med en dag och de var inte lika besvikna utan fann sig i läget.
 
Igår var det måndag och man kan väl säga att skolan har startat på riktigt, ska bli så skönt att komma in i alla rutiner igen även om vi hållt dem ganska bra under sommaren eftersom vädret inte varit så tilltalande så det har inte blivit några lååånga och sköna sommarkvällar med långa utevistelser. För de enstaka gånger som vädret varit bra så har det varit massor med knott istället så barnen har blivit sönderbitna.
 
Värmen då? Jo den har äntligen kommit och nu i snart 2 veckor har det varit strålande sol och över 20 grader varmt så gott som varenda dag och vi har njutit för fullt och inte klagat en sekund! Min önskan om en lång och fin höst kanske kommer att slå in!?
I onsdags, dagen innan skolan började så var vi ner till sjön, vi gick ner nedanför campingen, och så badade vi. Barnen sprang som galningar och slängde sig vattnet, jag hade också med mig badkläder och bytte om när jag såg att Theo som oftast bara blöter fötterna också visade intresse av att bada på riktigt. Vi vadade ut en bit och jag blev ganska förvånad över att det inte var så kallt som jag hade trott vilket var bra såklart. Vi var där nere i nästan en timma, det var efter middagen och klockan var strax innan 18.00 när vi kom dit och innan vi åkte hemåt så hade både jag och Theo doppat oss! Theo tyckte det var jätteroligt att bada och jag simade lite med Meja, det vill säga att vi gick ut en bit och simmade in mot stranden där Thoe och de andra lekte i sanden mellan doppen.
Göran var inte med ner till sjön, han hade tagit med sig Casper, Tony och Jonna till Handsjöforsen för att bada där istället, Tony har frågat hela sommaren om de inte kunnat åka dit.
 
Om man kikar på väderkartan så ser det ut som att det ska bli några dagar med sämre väder nu men hörde att sommarens längsta värmebölja är på väg in så vi håller tummarna för att vi får ännu fler fina och soliga dagar som vi kan njuta av och kanske ev ta några dopp till i sjön. 
Det känns faktiskt ganska skönt att jag i alla fall badat en gång i sommar.
 

Drog sig upp till stående...

Ja det gjorde vår Lilly i måndags (10/8) och inte vid ett bord, en soffa eller en stol som kanske är det vanligaste utan i badkaret!
Jag hade klivit ut efter en dusch tillsammans och stod alldeles intill och torkade av mig lite innan jag skulle ta upp henne. Då sträckte hon sig upp och fick tag på badkarskanten som tydligen var i perfekt höjd och där kämpade hon en kort stund tills hon stod upp. Det är ju tur att vi alltid har halkmattan i när de små barnen är i badkaret. 

För övrigt så har hon blivit väldigt rörlig och aktiv den senaste tiden, hon ålar omkring överallt för att kolla läget. 
De andra barnen har ju mest haft den tekniken att de skjutit ifrån med ena benet men Lilly hon kör varannat så det ser ut som hon är ute på någon form av militärövning där hon far fram 😊. 

Hon är ju snart 9 månader vår lilla Lilly, dom egentligen aldrig varit speciellt liten 😜. 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus