6 april och lördag...

Klockan stor ställd på 06.00 men jag fixk ligga kvar, denna helg är det Göran som jobbar, han åkte en stund efter 07.00 och då hade Minnah precis vaknat så vi myste ner oss lite extra under täcket. 

Några av barnen var vakan i vardagsrummet, de var relativt lugna och jag låg kvar i sängen till strax efter 08.00 då jag klev upp och gick ut i köket för att börja stöka med frukost och diskmaskinen. 

Har tagit det väldigt lugnt idag, hunnit en hel del men i lugn takt och en sak i taget. Tvättat 3 maskiner tvätt, handlat, gjort pizzasallad, tillverkat rischoklad till barnen som de ska få i morgon, bakat pizza, sorterat och lagt en hel del rensa kläder och blöjor på plats och ja det var nog det jag hunnit med av allt praktiskt. Sen har jag spelat kort med Casper och Isak samt myst lite med barnen. 

Nu ikväll har vi också spelat kort, efter att Göran kommit hem och ätit middags så åt vi godis och spelade kort istället för att se film. 

Hunden har varit ute och kissat en sista gång, tänderna är borstade och Göran har strax duschat klart och sen är det nog raka vägen i säng då han börjar tidigt i morgon med. 

(null)

(null)
Minnah gillar både pizza och pizzasallad 😍
Veckan hittills...

Förra helgen jobbade jag + måndagen. Var ganska trött efter 4 dagars intensivt jobb. 

Tisdag var vi mest bara hemma, jag försökte plocka lite, vi möblerade också om lite på övervåningen, flyttade så att Hilma och Towe får dela rum och Ninni fick flytta ner tills vidare, hon har en tendens att inte kunna låta bli de andras grejer tyvärr. 

Onsdag var vi till stan en sväng efter bvc med Lilly, skjutsade in Casper, fixk tillbaka bår S-max i väntan på delar och handlade lite kläder till Casper. Lillys r superglad över att få äta hamburgare på Sibylla. 
Eftet middagen fixade vi i ordning det sista på övervåningen så nu är det så gott som klart. 

(null)

(null)

Torsdag och jobb för mig, började 09.00 med 1 timmas städ och sen jobb till 19.00, hann blir 19.30 innan jag kom därifrån. 
Det var tänkt att jag skulle sova i stan hos Casper men jag kände mig orolig i magen och åkte hem, i efterhand så berodde det säkert på att jag inte åt någon riktig lunch utan en banan och kvarg. 
På vägen hem var vägen helt bar, temperaturen var +13 grader och strax hitanför Åsarna så blir det plötsligt spårigt, massor av snö som föll i enorma flingor och 0 grader!!! Blev att sakta ner rejält och köra 70km/h resten av vägen hem. På gården låt nästan 10 cm töslaskig snö. 

(null)
Alltid svårt att fånga snöfall på bild 🤔

Idag Fredag mådde magen bra och jag åkte mot jobb, möte från 09.00 och sen jobb till 19.00. 
Åkte förbi Ica Maxi för att handla lite innan hemfärd och stannade även och tankade. 
Zigzagade mellan en hjord renar på vägen hem också och det gick som tur var bra, mötte en bil precis, inget helljus och väldigt dunkelt ljus... renarna är överallt såhär års. 

Fick jättegod korvgryta till middag så nu är jag mätt i magen. 
Jag är ledig och Göran jobbar i helgen, sen jobbar jag måndag och har sen 3 dagars ledigt innan jag jobbar 4 dagar i följd sen 😅


Ett tidigt påskägg 😄

Vi hade tänkt vänta tills i påsk men för att inte barnen skulle avslöja oss innan vi hunnit dit så berättade vi för dem i lördags genom ett lite för tidigt påskägg. 

De 4 yngsta sov så de fick veta på söndag förmiddag, de förstod inte lika snabbt som de större barnen. 
Men på lördag kväll, när jag slutat jobba, hämtat Casper som kom med flyget från England efter 3 (!!!) veckor borta och kommit hem så passade vi på när alla satt i soffan. 
Jag ställde ägget på bordet och Meja fick öppna och det tog inte många sekunder förrän Jonna (tror jag det var) fattade och ropade rakt ut! 

(null)

Jo det är så att vi blir en till sent i höst ❤️ barnen blev glada och överraskade 🥰 och vi är så glada för detta ❤️. 

När de små öppnade så började de plocka runt med kläderna och napparna, de trodde först att det var till Minnah men med lite hjälp så listade de ut att Minnah var för stor för både kläderna och napparna som var för små bebisar och Theo knäckte det ❤️ han blev nästan lite generad. 

Vi talade om att det skulle vara en hemlis i några veckor till men när jag kom hem från jobbet igår och fick höra att Lilly redan sagt det rakt ut till farmor så bestämde jag att publicera det på både Facebook och instagram innan de idag skulle på förskolan... för då hade det ändå mest troligt inte varit hemligt längre ändå. 

Det var inte meningen men ändå lite extra skoj att det också var 1 April igår så ingen visste säkert om det var ett skämt eller inte!? Jag svarade inte på frågor utan uppdaterade bilderna idag om att det inte var ett Aprilskämt och fler gratulationer har trillat in under eftermiddagen och kvällen. 

Ja, jag trodde ganska länge att vi var klara efter Minnah, men jag har aldrig sagt aldrig, snarare att man aldrig vet och nu blir det en till i alla fall och vi är så väldigt glada ❤️. 

Jag har hunnit till vecka 13 och det har hittills inte synts speciellt men jag hade inte kunnat dölja det länge till, skönt också på ett vis att det nu är ute. Nu ser vi fram emot vår och sommar, vi ska njuta och ta hand om och ta vara på varandra och tide. Som ligger framför oss och lite senare inpå hösten glädjas åt ännu ett mirakel och fantastiskt litet knyte ❤️

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus