Fredag och Tina åkte hem....

I morse klev jag upp 06.15 för då var både Casper och Melvin vaken och Morris behövde gå ut och kissa! Melvin gick genast upp och väckte Tina!!!

Jag tog en liten promenad med hunden och var hemma igen strax innan 07.00 och sen lagade jag frukost! Casper hann också äta med oss idag!! det brukar han inte hinna då bussen går 07.30 men det tror jag att det kommer att bli ändring på framöver, fast å andra sidan så klarar han sig rätt bra själv på morgnarna!

Efter frukosten tog vi det mest lugnt, klädde på barn och myste innan det var dags för Tina att åka... Göran skjutsade henne till bussen som gick 08.35, hoppas hon kan stanna längre nästa gång hon är upp!

Igår tog jag med henne på kyrkis!

Restan av dagen har vi också tagit det lugnt, Hilma sov en bra stund på förmiddagen, ända tills vi ätit lunch och när hon vaknade så var det dags för Melvin att sova.

Jonna följde med farmor till Hogdal för att lämna av Tony, hon hann vara hemma en lite stund innan farmor ringde igen och frågade om hon skulle följa med henne och Patrik till stan för att handla!! Mysigt för henne att få lite egentid med farmor för det händer inte alltför ofta, blir liksom inte så många bra tillfällen..

Nu på eftermiddagen bakade jag sockerkaka och chokladbollar med barnen medan Göran gjorde i ordning räkningarna! oftast är det jag som gör dem men idag ville han göra dem själv och det är ju jätte bra att han blir mer insatt också!! Det gillar vi och jag får öva på att släppa på kontrollen!! Men vi skickade inte iväg dem, måste vänta på att alla pengar ska komma in först!

Nu kikas det på film och allt är lugnt, Hilma sover igen och Melvin har bajsat... så det är ju inga problem att veta vad jag ska göra när jag är klar här!! Sen ska jag nog montera in lite kläder i garderoberna så att de slipper ligga i högar överallt i badrummet! Ska vika det jag tvättade igår också och sen tror jag att jag ska tvätta någon maskin också, det fylls ju som på hela tiden!

Till middag blir det pytt i panna, gräddstuvad! Sen blir det nog en massa mys framför tv:n ikväll!

Puss å hej så länge!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus