igår och idag + många bilder!!

Igår blev det äntligen kyrkis igen, har inte kunnat gå på två veckor för att Melvin varit sjuk men nu tyckte jag att han var så pass kry att vi kunde ge oss iväg! Meja hade verkligen längtat och hon var rätt trött när vi kom hem! Hon tog och somnade på soffan fastän vi försökte hålla henne vaken, kvällarna har en tendens att bli natt om hon får sova på dagen...


en utslagen liten hjälte!!!

Kvällen blev sen för tjejen hon somnade inte förrän efter 23.00 och då var det inte så länge sen Hilma somnade riktigt heller så kvällen var väl inte sådär superlugn som jag hade hoppats på... men natten blev desto lugnare även om det var lite stök men jag fick nog sova ganska bra ändå!

Idag så klev vi inte upp förrän 8.40, jag gick ut på en kortpromenad med vovven innan jag fixade frukost och efter en sen frukost så klädde alla på sig och gick ut. Melvin och Hilma fick sova, Jonna hade kompis här, Casper lekte i sandlådan och Morris fick springa fritt för nu har snön smält undan så pass bra att grinden går att stänga!!

Efter nästan 5 timmar ute så gick vi in och lagade lite tidigare middag, vårrullar från ICA blev det och de var förvånansvärt goda!

Stora godisskålen med resten av allt påskgodis åkte fram, det måste ju ta slut någon gång!!! Gladast var nog M&M!!!

Lite senare tog jag och Melvin oss en dusch, som Melvin för övrigt avslutade med att bajsa i vattnet... varför bajsar barn i vattnen när man badar/duschar??? Han blev själv lite äcklad av det.. tur att han gjorde det innan jag tvättat av honom!
Sen bäddade jag rent i våran, Hilmas och M&M´s sängar, lika bra att ta alla på en gång!

Efter vällingen som intogs vid 19.00 snåret var det dags för Göran och meja att inta duschen innan läggdags, Hilma badade efter frukosten då hon hade skitit ner sig lite lätt!

Jonna följde med kompisen Nikita till Värdshuset och åt lunch och sen har vi inte sett till henne, de skulle på Dollar Store och sen ringde hon och frågade om det var ok att hon stannade över natten! Och eftersom vi inte ska göra någonting speciellt i morgon så gick det ju jätte bra!

Casper är fortfarande vaken men jag tror att han börjar bli en aning trött så det är väl snart läggdags för honom också, i morgon ska jag bädda rent i hans och Jonnas sängar också!

Nu ska jag kika ifall jag hittar fler bilder att lägga in, ska bl.a. lägga in en på Hilma när hon sitter!! Sätter även in de bilderna i tillhörande inlägg!


Nyklippt Morris för 1 vecka sedan!


Det är gott med choklad/kokos/neger -bollar!!


En långhårigare Morris!!!


Jonna och Hilma!! Myser i soffan!


Min älskade älskling! Hur kan man älska någon så mycket så det gör ont när man tänker på det!!!?


Man kan laga mat på olika vis! Meja gör så här!


En långhårig Melvin!!!


Vår hund har liiite underbett!!!


Somliga vill vara med på kort och andra inte!!! M&M!!


Härlig bild även om den blev en aning suddig!


Vampyren Meja!!


Jag gillar egentligen inte att vara med på bild och ännu mindre att visa dem men här kommer några fler... här är jag och så ser jag ut, bara att acceptera!!!


Mor och dotter nr.3


Mor och dotter nr. 2


Engagemang!?


Myyyyyyyss!!


Kyrkis vecka 10: barnen bygger en borg!


Borgen rasar!!


M&M badar!!


Ja hon kan ju faktiskt numera sitta lilla Hilma!!!


Vilken blick!!!


Milla och barnen, alla utom Hilma.. Barnen bara älskar henne!!!! Här vänder hon Mejas pyjamasbyxor på rätsidan!


Ja det blev ju några blandade bilder från senaste tiden ur mitt och familjens liv!!

Puss å hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Milla

Meja trött och nöjd efter en dag på kyrkis, lilla loppan :o) Vilka härliga bilder... Men så är det ju ett härligt gäng oxå :o)) Ja sista bilden där jag är med hmmm... Man ser ju inte så glad ut. Men nog var det mysigt med alla goa ungar.... Och vad mer kan man säga än att jag älskar hela högen. Du blir ju väldigt bra på bild.



Många kramar till er hela högen + hund och katter.

2010-04-09 @ 23:39:39
Postat av: farmor

Oj vad kul med alla bilder på er allihop..och som vanligt har jag snott några ...kul att det var en bild pö Bubben oxå:-)...kram <3

2010-04-10 @ 16:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus