Kallt och blåsigt!

Igår var vi också ute flera timmer, idag blev inte timmarna lika många för det blåste kallt och solen värmde inte så jätte mycket...

Klev upp strax efter 06.30, vaknade inklämd mellan M&M, Hilma hade sovit hela natten och var på strålande humör, dock lite hungrig! Åt frukost vid 08.00 tiden och sen lämnade jag Jonna på dagis strax efter 09.00. Hade med mig både Hilma och Melvin i vagnen så jag tog en rask promenad innan vi återvände hemåt. Stannade till vid församlingshemmet och morsade på Erika Svedberg en stund!
När vi kom hem var Meja och Göran redan ute, Morris lika så och han hade fått sällskap av Molly! Melvin vaknade strax innan vi var hemma så vi gick in han och jag och klädde på oss lite varmare kläder! Lunchen åt vi ute i garaget, jag var in och kokade lite tortellini för det går alltid hem hos barnen! Tänkte makaroner och korv först men korven låg i frysen så den åt vi till middag i stället!

Vi var som sagt inte ute lika länge idag, gick in vid 13.00 tiden, klädde av barn, matade Hilma, duschade vovvar och sen tog Göran ett bad och fick oväntat sällskap av M&M!!!! Vid 14.00 gick jag ner till dagis och hämtade hem Jonna, Casper kom från skolan en stund innan.

Korv och senapssås till middag, tvättat, vikt och hängt lite kläder, plockat leksaker samt läst bok med barnen innan det blev dags för välling och säng! Hilma verkar ha fattat det där med vällingen nu! Ända tills igår så har hon spottat ut hälften men nu spiller hon knappt en droppe!! Och det är ju väldigt bra att hon äter vällingen med tanke på att Helena ska passa henne på kvällen den 25:e när vi ska på Magnus Betner!!!

Nä nu ska jag mysa en stund till i soffan innan det är dags för sängen, får inte glömma att ta upp Meja och kissa sen, hon glömde göra det innan hon lade sig!

I morgon ska vi till Svenstavik, Göran ska till arbetsförmedlingen och sen far vi vidare till Oviken för jag ska försöka få min allergi botad!!!! Spännande!!!

Puss Puss

Kommentarer
Postat av: freja

jo, i efterhand kan man ju säga att det jag trodde var knorr i magen för att jag var nervös på jobbet osv var fosterrörelser osv.. men moderkakan låg i framvägg och då är det tydligen svårare att känna.



i denna graviditet kände jag inte rörelser förrän i vecka.. 24 kanske? så det var inte super tidigt för att vara andra barnet heller :)



vet inte hur mkt du läst men jag åt ju p piller under hela vegas graviditet och trodde helt ärligt inte att jag ens kunde vara gravid. min mens försvann nämligen i samband med att jag började med p piller så jag hade ingen mens att gå på osv :)

2010-04-13 @ 22:50:19
URL: http://stocktownstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus