Ännu en grå dag...

I morse vaknade Melvin och Hilma redan klockan 08.00, eller ja redan.... nu under sommaren har vi blivit lite bortskämda med sovmornar!!

Jag klev i alla fall upp och gick ut med vovven, klar blå himmel och strålande sol, ja i alla fall på mitten.... en timma senare så var allt bara grått och trist, och kvavt...

Nu på kvällen har det klarnat upp så man kan ju hoppas på sol i morgon så man kan fördriva tiden ute utan att bli deppig och så kanske man kan torka lite tvätt också, den torkar ju knappt inne nu under rötmånaden... men den är väl också snart över eller?

Har inte gjort så mycket idag, sydde dynorna till vagnen under förmiddagen och det blev väl inte så jätte vacker men förhoppningsvis praktiskt! En klick färg blev det i alla fall eftersom de som sagt var knallorangea.

Efter en sen lunch så fick M&M sitt godis som vi missade igår, Hilma smakade klubba också och sen blev det badet för hela högen! Jonna och casper följde med farmor till Hogdal, Manfred hade kalas, han fyllde år igår.

Vid 19.00 tiden åkte Göran, M&M till insamlingen med skräp, sen tog de tydligen en tur till piren för Patrik var där. Jag och Hilma gick ut så hon fick gunga en stund samtidigt som jag kastade boll med Morris, han var duktig och smet inte en endaste gång fastän grinden stod öppen!! Sen tog vi en promenad med vagn och vovve till campingen och hem igen.

Göran och de andra två kom hem strax innan oss, så det blev välling och natti natt på en gång. Melvin halvsov med vällingen i handen så vi bar upp honom utan att borsta tänderna ikväll, får borsta extra noga i morgon, Hilma var inte heller svårnattad.

Jonna och Casper kom hem strax efter vi nattat de minsta och Meja ville vara vaken tills de skulle lägga sig men det fick hon inte och det tog inte länge förrän hon sov. Hon somnar lättare när hon har musik på, det är därför hon inte vill ha det ;0)... smart liten tjej!

Nä nu åker Jonna och Casper i säng sen så ska jag försöka att inte sitta uppe tills mitt i natten.... får se hur det går!

hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus