depp....

Ja idag klev vi upp lite tidigare för vi skulle få besök. Hasse, Liza och Emma skulle komma förbi ev sväng, dels för att fira de tre som fyllde år i juli.
Vi fikade och pratade en stund, en ganska lång stund innan de skulle fortsätta till staden, Emma skulle hem och behövde hjälp med något.
Casper ville följa med men ändrade sig och Jonna ville följa i stället och det gick bra! Hon kom hem nu ikväll och var nog ganska så trött för hon betedde sig som ja jag vet inte vad... men vi gjorde inte så stor grej av det, hon skrek och ville ha uppmärksamhet men det fick hon inte... sen blev det sängen!

Ja från dess att de åkte i förmiddags så har jag varit rastlös, deppig arg, slö och väldigt irriterad och när jag känner mig och är så så blir ingenting alls bättre för ingen vill vara i närheten, och ingen i detta fallet är Göran... När det gäller barnen så vill de klänga desto mer!!!

Hilma har lyckats rulla ner för trappan ute också, Melvin lämnade dörren öppen, Morris smet och Hilma smet hon med... allt detta bara för att jag slappade 3 minuter i soffan... Hilma slog av strängen under överläppen och blödde lite men annars gick det bra!

Det blev nypärer, köttfärslimpa, hemgjord gräddsås och kokta grönsaker till middag, och så får vi ju inte glömma svartvinbärsgelén också!!!

Ja och sen badade barnen, blev nattade och här sitter jag nu... Göran kom nyss hem efter att ha varit vid piren en sväng, Casper är med farmor och ska kanske sova där i natt... vet inte hur det blev..

Innan Göran kom hem och precis när barnen var klarnattade så sken solen ute, regnet slog mot rutan och allt här inne var tyst!! ingen tv och ingen radio och det var underbart!!

Ska försöka komma igång med crosstrainern också men det gäller att hitta de rätta tillfällena! Kvällen skulle ju vara bra men då vill man bara slappna av och njuta... får se hur det blir...

Puss puss så länge!!

Kommentarer
Postat av: Tess

Tar det aldrig slut på energi i dig kvinna ;) Så imponerad av dig o allt du har för dig =) Kram kram

2010-08-03 @ 22:31:23
URL: http://tessedholm.blogg.se/
Postat av: Farmor

Du har sådana massor med ork jänta så det skulle räcka till ett helt kompani..och man kan inte vara solen själv hela tiden..ett och annat åskmoln får man efterlikna ibland så det så...hoppas hela familjen haft dte bra idag,,,kram på er dårå<3

2010-08-04 @ 18:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus