Dollar Store...

Idag efter en slapp förmiddag åt vi en snabb och sen lunch innan vi satte oss i bilen och åkte till Svenstavik. Vi åkte dels för att gå på Dollar store och dels för att besöka Byggvaruhuset. På Byggvaruhuset kollade vi priser och mått på Mineritplattor som vi ska sätta runt torpargrunden då de befintliga plattorna spruckit och lossnat. På Dollar Store skulle vi handla godis tills i helgen, blev lite annat också...

Vi kom hem sent på eftermiddagen och vi var ute en stund och insåg sen att vi kanske skulle ha lagat middag, men då var klockan närmare 18.30 redan så då var vi ute lite till innan vi gick in och gjorde fika till M&M, Hilma fick välling... sen var det borsta tänder och sova. Meja som sov i bilen hade svårt att somna så hon gick nyss och lade sig, samtidigt som Casper. För oss stora blev det hamburgare med bröd (franska), Göran stod för kockandet!

Bäddat rent i sängen har jag gjor också så nu gäller det att försöka få Morris att sova på golvet så att det inte blir en massa småsand där igen... men det lär nog inte vara så lätt..

Surdegarna ser bra ut, på söndag ska jag baka!!!

Nu blir det promenad med vovvarna och sen sängen!

Pratade med Tina ikväll förresten, hon ringde strax efter 20.00 då Hilma och Melvin precis hade somnat! Pratade en dryg halvtimma i alla fall, sen vaknade Hilma och var ledsen, Göran prövade lägga ner henne men det dög inte, hon var snorig.. men när jag väl kom dit så blev hon tyst!

Hoppas natten blir lugn... inget samtal från Banken idag heller... :0(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus