En bättre dag!

En mysig frukost med mannagrynsgröt och smörgåsar blev det idag! Alla kom och åt samtidigt och alla skötte sig ganska så bra så det var inget att klaga på!

Efter frukosten röjde jag undan i köket, klädde på barnen och borstade gaddarna på dem, vet inte riktigt vad jag gjorde mer sen men tiden rullade på och blev 11.30. Både Hilma och Melvin var trötta så de åkte ut i vagnen en sväng för att sova.

Medan de sov så ställde jag mig äntligen på den där crosstrainern, tänkte att jag bara skulle köra lite lagom som jag orkade med och det blev 5 km på 20 min! Blev betydligt svettigare än jag först trodde att jag skulle bli, men jag skulle ju ändå in i duschen så vad gjorde det... fick sällskap i duschen av Meja också, hon skulle simma!!

Sen vid 13.45 blev det sen lunch, rester från igår och det var inte alls fel, hemgjorda färsrätter är så mycket godare än köpta!!

Strax efter 15.00 tog vi bilen och styrde vår kos till Svenstavik och Dollar Store!! handlade inför helgen ;0), vi brukar ha lite extra mys med godis, dricka och chips/ostkrokar ungefär varannan helg, man måste ju få unna och gotta sig rejält emellanåt!
Vi lyckades hålla Meja vaken både dit och hem!! hon skulle egentligen vara med Maria men skulle absolut följa med oss!! Så det blev hon och Hilma, resten stannade hos farmor.

Kokade rabarberkräm när vi kom hem, vi hoppade middagen eftersom det blev sen lunch samt att klockan redan var 18.00 när vi kom hem igen. De minsta fick välling vid 19.30 och Casper och Jonna fick smaka på krämen!

Göran har också kört ett pass på crossen och kom precis ut ur duschen så nu blir det väl kanske lite fika till oss i lugnet! Sen tänkte jag även ikväll försöka gå och lägga mig innan jag somnar i soffan ;0P.. igår gick jag ock la mig vid 22.30, Göran kom när klockan var närmare 04.00 så han hade nog sovit en sväng på soffan!

Jonna har haft en dålig dag idag, hennes humör har varit till helvetet och vänt och hon har trotsat och sagt emot så gott som allt och bara retats med allt och alla.... Tog ett snack med henne nu ikväll så jag hoppas att det blir bättre, det är ju för hennes egen skull!

Hej hopp, chokladsnopp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus