Igår...

Igår klev vi upp tidigt, vid 07.00 tiden, Göran gick en sväng med vovvarna och sen väckte vi alla barnen (utom Jonna som sov borta) till frukost!

Jag bakade en kladdkaka, medans de andra var ute! Den blev lyckad den här gången!

Efter en tidigare lunch tog vi alla en promenad till Nikita för att hämta hem Jonna innan vi skulle till Susanne, Görans mormor och hennes bror skulle dit och hälsa på så då gjorde vi också det!

Efter några timmar där så var det dags att gå hem och äta middag, ugnspannkaka blev det. Medans maten var i ugnen så var vi ute i det fina vädret, varmt och lite kvavt var det.

Efter middagen åkte vi alla och badade, alla utom Hilma som fick vara med farmor en stund. Det var inte varmt men ändå inte iskallt i vattnet så det var ganska så skönt!

Sen var det läggdags tidigt för trötta barn, 19.30 för de tre minsta som slocknade på några minuter, Jonna, Casper och Tony var vakna till 21.00, då satt både jag och Göran och halvsov i soffan...

Tog en bit kladdkaka och piggnade på men strax innan 23.00 stupade jag i säng! Göran sonade åter om på soffan och kom och la sig i sängen någon gång under natten!

Jobbigt för samtliga att kliva upp tidigt på morgnarna, men det behövs lite träning för snart börjar skolan, allvaret och vardagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus