Lördag...

Trodde barnen skulle vara glada över att det är helg! Men de verkar rastlösare än någonsin och allt ska ske på en gång, ingen lugn start med andra ord och det är ju lite påfrestande för humöret.

Trots städning igår så börjar man se smutsen komma tillbaka på golven, men som tur är så är det ju bara ytligt och kan åtgärdas med dammsugaren ikväll! Skönt i alla fall att veta att Hilma inte är grå efter att ha krupit på golven!

Jonna ska på kalas idag, 12-15, lagom tid för ett barnkalas både för barn och föräldrar!

Ute är det fortfarande gått och trist, Göran börjar känna att det är dags att göra höst ute på gården, montera ner studsmatta, plocka undan utemöbler, parkera bilar inför vintern osv.

Själv har jag nog inget speciellt på schemat idag, har tvättat lite, torkat, vikt och klart! Hemgjord pizza blir det till middag, bra helgmat! Senare ikväll är det tänkt mys med chips men det får vi se, beror helt på barnen. Jonna är inne i ett race nu igen, men det kanske är alla nya intryck efter första skolveckan som satt sina spår!? Det konstigaste är att det finns två tjejjer i klassen som är precis lika som henne, full fart och uppmärksamhet hela tiden och de älskar Jonna men hon hatar dem!!!! kanske hon har något att fundera över där! Vi brukar hänvisa till hur de är mot henne och om vad hon tycker om det för hon gör lika mot sina syskon!!!

Melvin springer nakenfis, ska försöka få på honom lite kläder... svårt för de små att förstå att hösten är här och att man då måste ha lite kläder på sig!!! Det blir annat sen när vi eldar, då kan man åter igen vara naken!!!

Apropå elda, vi får väl se hur det blir, om vi får låna pengar av banken till att koppla in pannan som vi införskaffat eller om den förblir oanvänd och vi får fortsätta elda i kaminen... det värsta är att den är så dumt placerad och det är lätt för barnen att bränna sig på den... och nu när de är så många och ofta ska passera den alla på samma gång så är ju risken ännu större för allvarliga brännskador... men tydligen så har banken inget överseende med detta....

Ja vi får väl se, både vad banken säger och vad dagen har att erbjuda... puss puss så länge!

Kommentarer
Postat av: farmor

Hej ..



Hoppas det går vägen med banken så ni får ett varmt hus i vinter...inte kul annars..annars får ni kanske sätta upp ett kaminskydd så inte barnen bränner sig...det är ju fruktansvärt med brännsår..

Hoppas ni får en skön söndag ...här är det fortfarande hostigt och snorigt..kram <3<3<3

2010-08-29 @ 09:23:23
URL: http://tantans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus