Ö-vik tur och retur...

Ja idag har vi suttit i bilen mest hela dagen!! Typiskt när det varit så varmt!

Klev upp strax för 07.00 och då stod det tre grabbar här ute på gården och lastade ur en släpvagn en massa bra att ha "skrot". Melvin kikade mest på men Göran och pappsen lastade och verkade nöjda och glada! Pappa hade tydligen anlänt vid 05.00 och då satt Göran fortfarande uppe, tur att pappa hade någon som väntade på honom ;0)!!

Jag och Melvin gick in, fixade frukost och väckte alla sovande och sen slevade vi i oss frukost allihopa innan det kläddes på kläder och packades in i bilarna och sen for vi ganska precis kl. 09.00. Pappa for hemåt och vi mot Ö-vik.

När vi åkte hemifrån så var det inte så väldigt varmt hemma men när vi klev ur bilen i Ö.vik så var det tryckande värme och 27 grader!!! Vi mötte upp köparen av Caspers gokart och sen när affären var över så tankade och fikade vi lite innan vi åkte vidare. Vidare tillbaka till Sundsvall för att göra ett super snabbt race på IKEA, säng till Patrik och lite stativ, korgar, plattor och batterier till oss. Barnen skötte sig jätte bra och väntade i bilen och vi var borta max 20 min.

Vi var hemma igen strax innan 19.00 så vi hann tillbaka för att återlämna vagnen som vi hyrt och det var ju tur det! Sen tog vi en promenad till Susanne för Göran skulle hjälpa till att lyfta upp en gammal panna på Kingcabben.
Väl hemma igen så blev det nattning av de två minsta och sen lite film och piroger till oss andra. meja frågade om hon fick somna i mitt knä och det fick hon, nu sover Casper också i soffan, Göran somnade nästan så fort han ätit upp pirogerna, men han har ju inte sovit något i natt så det var ju inte så konstigt... jag fick tom. köra i två omgångar idag för att han var för trött och det händer väldigt sällan!!

Nu ska Jonna och Casper i säng och sen ska jag försöka släpa med mig älsklingen upp till sängen så han får sova skönt åtminstone!

Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus