Oj vilken resa!!!

Det var en gång en liten familj som skulle åka till Leksand för att gå på sommarland! Ju närmare Leksand familjen kom desto sämre blev vädret... I samråd med barnens moster beslutades att de skulle besöka Äventyrsbadet i Borlänge i stället eftersom regnet vräkte ner. Det visade sig att badet var stängt på grund av service.... AJ AJ AJ, vad skulle de då ta sig till... Badet i Sandviken var också stängt så det blev tillslut Gustavsviksbadet i Örebro!!! Och det var det värt!!!

Vi hade verkligen inte turen med oss denna dag (onsdag 18/8) men resan slutade bra i alla fall, det blev sammanlagt drygt 40 mil längre att åka men med mycket billigare inträde så det jämnade ut sig! På vägen hem hämtade vi upp Caspers nya fyrhjuling också, han köpte den för pengarna han fick när han sålde gokarten och han är väldigt nöjd!!

Vi åkte vid 07.30 tiden hemifrån och kom tillbaka 02.30 så det blev som sagt en lång, lång resa men så kan det vara ibland, barnen skötte sig förvånansvärt bra! Vi hade med oss de tre äldsta + Tony och Tina då som vi hämtade upp i Borlänge! Tack syster det var mysigt!

Vi ska försöka börja besöka Storsjöbadet oftare för det är egentligen inte dyrt och barnen har himla skoj!! Vi vuxna också ;0)...

Det blev tyvärr inga bilder tagna, är svårt på ett sånt ställe....


Kommentarer
Postat av: Tina

Tack själv <3

2010-08-21 @ 10:56:39
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus