Regn, regn, regn...

Idag har det regnat mest hela dagen! Och grått har det varit, sådär så att det nästan är mörkt inne så att man måste ha lamporna tända... gillar inte sånt ljus, eller mina ögon gillar det inte...

Det var jag som tog morgonpromenaden med vovvarna idag, sen tog jag och Meja en till promenad med dem vid 12.00 tiden, blöta blev vi!

Har ringt dagis och Meja får börja samma vecka som skolan börjar, och det är väl ingen ide att bråka om även om jag tycker att hon ska få ha inskolningen innan..

Ringde veterinären också, men hon i Åsarna har ingen utrustning att söva ännu så hon skickade mig vidare till någon som jobbar i både Hede och Sveg som i sin tur har semester och är åter på torsdag. Vi ska ha en tid för att kastrera Morris hade vi tänkt.

Behövde inte ringa försäkringskassan för pengarna är nu äntligen på väg!!

Ringde banken men fick inget svar... hoppas han hör av sig, lämnade ju ett meddelande i alla fall.

Läst på lite om surdegar och hur man bakar med dem så det ska bli spännande!

Jonna har hela eftermiddagen tänjt på gränserna och retats med alla så hon åkte i säng före 19.00 ikväll... och det var hon inte så nöjd över...

Hilma är vaken, hon har nog ont i munnen pga. tänderna och sen har hon blivit snorig, de andra barnen sover också lite oroligt... hoppas det rättar till sig snabbt!

Det verkar för övrigt som att det blir en tripp till Ö-vik på lördag, ska leverera Caspers go kart som någon vill köpa men han är från Skellefteå och tyckte att det var sååå långt att åka så vi kunde ju åka en bit var!

Det börjar kännas nu att jag är gravid, saker och ting blir lite jobbigare och man kan känna att det rör sig lite!! På måndag blir det nytt ultraljud...

Nä nu får det räcka för ikväll... hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus