Vad gör jag för fel???

Ja vad är det egentligen som går fel när man försöker göra allt rätt men ändå går det åt pipan?? Man verkar inte vara någon intressant människa att umgås med heller för det är aldrig någon som hör av sig, men alla har väl sitt att göra och jag mitt... kanske är det så att mitt liv är alltför komplicerat för att andra ska vilja ha med det att göra?

Nä hur jag än gör så blir det fel och alla blir missnöjda, även jag eftersom jag ofta gör tvärt emot vad jag vill för andras skull.... kanske är det så att jag tror att jag gör rätt men i själva verket gör fel...

Nu är det i alla fall trist att leva mitt liv men det lär väl gå över så småningom... tänk bara om man hade kraften och motivationen till allt som skulle behövas ta tag i!!

Nä nog med depp, det är ju ändå inget som någon vill läsa om, det får jag skaffa en dagbok för, ja alltså för att skriva om allt deppigt...


Kommentarer
Postat av: Erika

Det är nog inte att ingen vill umgås med dig, utan som du skriver, att alla har nog med sitt! Du ska se att det blir bättre så fort kyrkis sätter igång igen ;)

2010-08-03 @ 21:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus