Dan före dan!!!

Idag sov jag länge igen!!! Strax efter 09.00 var jag uppe, fixade frukost och körde igång dagen.

Har tagit det ganska lugnt men ändå fått endel gjort, tvättat lite, kokat lakritskola igen, gjort janssons, kokat chokladkola och så blev det lite snickers också strax innan lunch, doppade dem i choklad på eftermiddagen och med chokladen om blev över gjorde jag rice crisp godisar! Dammsög gjorde jag också, skura golvern är ingen mening för det lär ju vara knäck och liknande överallt i morgon! Med detta så är julen välkommen, allt är klart och i morgon kan vi bara mysa!

Ute är det fortfarande kallt så elkassetten är på i källaren någon dag till... vill egentligen inte men man vill ju inte frysa heller... -31 grader visar termometern!!

Jo apropå kyla så har jag faktiskt hunnit med en promenad med vardera hund i dag också, brukar gå med dem samtidigt då jag väl går men idag tog jag dem en och en och då var det -28 grader, men med rätt kläder på så var det uppfriskande och skönt!

Hilma och Melvin har nyss lagt sig, Hilma har fortfarande närmare 40 graders feber, en rejäl torrspricka i läppen och ont i munnen, misstänker att det är massor av gaddar på gång. Hon har nyss fått kindtänderna uppe och nu är det hörntänderna på tur. Tur att det finns alvedon, sovit och druckit bra har hon gjort och det är ju huvudsaken, fick truga lite med vällingen ikväll men tillslut hade hon fått i sig så gott som allt.

Vi andra ska väl försöka oss på någon form av uppesittarkväll, beror ju helt på barnen hur det går med den saken! För övrigt så längtar de väldigt mycket tills i morgon och jag hoppas på att de inte tjatar alltför mycket om klapparna, vi har flera gånger förklarat ungefär hur dagen kommer att se ut och att klapparna delas ut närmare kvällen. ja en på morgonen ska de ju få men annars...

Nä så mycket mer vet jag inte om jag har att skriva ikväll...

Men jag öskar er alla en riktigt god jul och hoppas att ni slipper sitta och frysa!!
Puss Puss

Kommentarer
Postat av: Monika Weisten

Idag, julafton så ska du bara sitta på soffan och ompysslat o serverat. Du far o flyger hemmma med en raketfart. En riktig god jul på dig, gubben o alla dina troll =)

2010-12-24 @ 00:57:27
Postat av: elena

God Jul :)

2010-12-24 @ 12:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus