En slö dag...

Fick sovmorgon idag också! Göran klev upp 07.00 och skickade Casper till skolan, meningen var att Melvin skulle ligga kvar med mig och sova men eftersom Göran var lite svårväckt så lyckade jag störa honom så att han vaknade när Göran klev upp. Melvin hade sovit hos sen strax innan 06.00.

Jag fick som sagt en rejäl sovmorgon, 10.00 klev jag upp för då protesterade Hilma från sin säng, tyvärr så hade jag inte sovit vidare bra, vaknat hela tiden, legat obekvämt och hostat endel... men tacksam är jag ändå! Kände mig trött och tung i huvudet när jag kom ner.

Började med att byta blöja på Hilma sen fortsatte jag med att göra frukost, Göran kom ganska snart och hjälpte mig! Jag satte mig och gav Hilma sin gröt medan Göran dukade klart!

Blev en ganska långdragen frukost och klockan var närmare 12.00 när tänderna var borstade och kläderna på. Jag gick och duschade, blev en lång dusch och sen tog jag två Alvedon, vek lite tvätt, hängde upp ny, satte igång en maskin till och allt detta i snigelfart! Göran kom och stoppade in de vikta kläderna på sin plats, fanns en tvättkorg från förut också med vikt tvätt! handdukarna vek jag och la in i skåpet.

Vad gjorde vi sen??? Jag la Hilma, sen virkade jag lite, Göran och jag spelade kort, Casper och Tony kom hem från skolan, barnen lekte och kikade lite på film...

Sen blev det dags att börja med middagen, tidigare idag eftersom frukost blev lunch, Casper och Tony var på Caspers rum, Meja spelade spel med sig själv, Melvin gjorde lite allt möjligt, Hilma klättrade, Jonna och jag spelade kort... lite innan maten och lite efter.

Jag gjorde pizzadegen , Göran skar alla tillbehör, jag bakade ut degen och gjorde tomatsås, Göran garnerade och stoppade pizzorna i ugnen och jag hängde ännu mer tvätt... 4 maskiner blev det idag!

Sen när barnen kikade på bompa så virkade jag lite till, Melvin höll på att somna i soffan men lyckades piggna till! Han och Hilma fick välling strax efter 19.00 och var i säng vid 19.30, de andra 3 + Tony fick en varsin skål fruktsallad och vid 20.00 var det dags att sova även för dem, Tony gick då hem.

Göran nattade de större för jag hade satt mig med kompletteringarna av Jonnas utredning, ska lämna in den i morgon, tack snälla älskling för att jag fick sitta i "lugn och ro" och göra klart den!!! Blev ju bara 8 A4 sidor, handskrivet med sammanlagt 18 punkter...

Nu ska vi äta lite glasstårta!!! Mums!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Pappa

Fint att du fick tid att kompletera och glöm bara inte att du vill se den innan den arkiveras ... Man ska inte lita på att dom tar det du skrivit, SOM du skrivit det utan att dom ytterligare tolkar det du skriver i tillägget! Ska inte lägga mig i men så tycker din gamle far i alla fall :o))



Skönt med en lite slödag också, man behöver sådana med och ni har ju både Jul och Bäbis att ladda inför så det kan väl behövas skulle jag tro :o))



Ska packa vidare



Älskar er alla

Kram från oss :)

Papps med bihang ;o))

2010-12-20 @ 22:12:09
Postat av: Kimsan

Jo då jag bad om en kopia på den som jag kompletterade nu också samt på det jag skrivit! Så vi kommer att få se den nya också innan allt är klart!



Puss puss, love U to!!!

2010-12-20 @ 23:27:45
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Thomas

Bra det, man kan aldrig vara nog försiktig när det gäller sånt där :)

2010-12-21 @ 01:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus