Flytten startar...

Pappas (med fam) flytt startar ikväll! Så snart bor de i Sveg, ska bli å skönt att ha dem närmare!

Klev för övrigt upp tidigare idag, strax efter 08.00 och det är ju rätt lämplig tid!

De större barnen har varit ute och lekt i flera omgångar idag, de små stannade inne och badade! Själv har jag stökat med lite tvätt och annat... dagen har gått ganska snabbt.

Meja följde med farmor till Klövsjö en sväng, lunchen blev rätt sen så det blev ingen middag utan ordentligt kvällsfika i stället! Det går ju det också! Är det lov och ledigt så behöver inte allt flyta på som det brukar...

Magen har putat ut en aning annorlunda idag, kändes lite tyngre men det behöver ju absolut inte betyda någonting... antar att det sätter igång under natten som det brukar, i alla fall att man känner att något är på gång när man vaknar och kliver upp på morgonen!

Pappa och Milla packar som sagt släpvagn i detta nu, pappa ska köra upp med det första lasset i natt, stanna här och sova en sväng och sen far han tillbaka en bit till Sveg och packar ur i morgon, antar att han lånar med sig Göran! Sen får vi se om Göran följer med hela vägen till bro och kör upp en av pappas bilar. Nästa etapp i flytten blir en stor liten lastbil 22 m3 som ska svälja resten av bohaget, kanske att de är uppe till nyår, beror på hur smidigt allt går! De behöver ju inte sitta i Sveg bland flyttkartongerna och fira det nya året, de kan ju faktiskt vara här om de kan och vill!

Funderar på om jag ska ta fram lite julgodis sen när alla barnen somnat ordentligt, längtar efter skumtomtar!

För övrigt så ser jag fram emot det nya året och allt som det kommer att bjuda på, läns som att det blir en ny start med nya förutsättningar och möjligheter, en ny fortsättning på vårt liv! Känns som jag verkligen ska ta vara på det som komma skall!

Hilma har fortfarande ont i munnen och det är rätt svullet i överkäken vid framtänderna... får se om det blir lite bättre tills i morgon annars måste jag nog ringa HC och se om det finns något man kan göra... men hon är piggare och har ingen feber i alla fall! Meja hade ju någon liknande inflammation förra året och det fanns inget att göra annat än att ge alvedon och vänta... vatten blandat med bikarbonat har Hilma fått lite då och då under dagen, nappen doppas i det också!

Maria var förbi idag också och det går bra med Doris, hon har varit på lådan flera gånger och hon är framme och gosar, går ganska bra med den lilla katten också! Det är bara att hålla tummarna!

Även om det finns vissa saker som tynger mig så känner jag mig ganska lätt och lycklig i alla fall, en sån där känsla av att saker och ting kommer att bli bra och lösa sig! och den känslan är det länge sen jag kände, har en förmåga att oroa mig och tänka för mycket på saker och problem... sån har jag alltid varit och kommer säkert alltid att vara men livet känns ändå härligt på något vis!

Bjuder på lite bilder:


Första riktiga dagen ute efter den isande kylan!! 18 december 2010!!
M&M leker i "boet" som de kallade det!!!






Vinterns första skidåkning för Jonna!!
Ser koncentrerad ut!


Caspers första skidtur också!!


Efter luciatåget på skolan!!


Casper gillar inte när mamma knäpper kort!!


Jonna (tredje framifrån) när de tågar in!!


M&M sitter snällt och kikar!!


Hilma efter vi kommit hem från det tidiga luciafirandet på dagis!! Tomteluvan fick inte sitta på så länge..


M&M pigga och glada!!


Himla gillar att pröva Jonnas mössa!!!


Det får räcka för nu!
Puss puss



Kommentarer
Postat av: Tina

Dom är så goa och fina era små skruttar <3

2010-12-28 @ 21:52:10
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja de är ju det! Ibland stannar man upp och ser hur mycket som händer och hur de växer och utvecklas! Underbart! <3

2010-12-28 @ 23:25:37
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus