Idol final!

Har suttit uppe med Jonna och kikat på Idol finalen, dock somnade hon redan efter 30 minuter, men hon fick ju vara uppe i alla fall! Hon var ganska besviken på att vi inte skulle äta godis i kväll utan i morgon, men det blev ju popcorn i alla fall!

Angående Idolerna så tycker jag att båda är bra och värdiga vinnare men det är något som är speciellt med JAY!!! Minnah började vinnarlåten väldigt bra men sen blev den bara tråkig, Jay höll den levande hela vägen! Vi får se em som vinner helt enkelt, men jag håller på Jay!

Annas så håller hostan i sig, fick nog för en stund sen och tog en dos slemlösande, får se om det hjälper!? Hostade tills jag spydde  nu i eftermiddag också, innan maten som tur var så det fanns inte så mycket att få upp... mest slem...

Hilma och Melvin hostar ganska mycket båda två, Hilma lite mer och det är mest på kvällarna när de ska sova... hoppas det går över snart och att vi får vara friska över jul och nyår!

I morgon ska Jonna uppträda i kyrkan med kören under luciauppträdandet. Tyvärr så vet jag knappt någonting om set än för hon missade ju förra träningen, har prövat ringa två av hennes kompisar för att få reda på lite mer men det var inget svar, får ringa i morgon förmiddag! vet ju inte om de också ska vara luciaklädde eller inte och om de ska träffas innan och repetera!? Annars börjar det kl. 16.00 i alla fall och sen bjuder kyrka på julbord! Vi har tänkt gå allihopa, fast försöka få barnvakt till Hilma och Melvin, de kan inte det där med att sitta tysta och stilla riktigt än....

Nä det får nog vara allt för ikväll... ja jag kan ju inte lova, kanske kommer det ett kort inlägg till!? Men puss och hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus