Julgranen är klädd & -30 grader!!!

Upp tidigt, Göran hade möte med jobbcoachen 9.30 men eftersom det var så kallt som -27 grader så bestämde de att de skulle ta mötet över telefon i morgon i stället! jag hade ju möte med BM kl 11.30 och det hade blivit lite väl länge att vänta i Svensta i denna kylan!!! Så vi åkte helt enkelt lite senare, för till barnmorskan skulle jag ju i alla fall!!

Casper och Jonna ville stanna hemma och det var ju bra för då slapp hundarna följa med också, sen var det ju bra eftersom Casper kunde hälla lite koll på kaminen och hålla värmen igång! Vi klädde på oss och åkte närmare 10.30. Tog Dollar först, jag sprang in själv och handlade efter listan vi hade, sen en sväng på Svensta, köpa garn och handla kakao, glukos och pistagenötter på ICA. Tiden blev lite knapp men jag hann till BM i tid, hon var lite sen också så det gjorde ingenting. Son jag skrev i tidigare inlägg så var allt ok!

Sen blev det en kortis på apoteket för att inhandla lakritsstänger och försvarets hudsalva som numer heter Tass... vet inte varför. Sen in på Dollar en sväng till för att kolla om mini marshmallows hade kommit med varorna men de var tydligen restade...

M,M&H satt snälla i bilen hela tiden, Göran också såklart ;0). Mötte soc. tanten och gav henne kuvertet med kompletteringarna på Jonnas utredning och sen fortsatte vi hemåt!
Innan vi åkte ända hem så lämnade vi av meja hos farmor, hon skulle få sova där i natt och med tanke på kylan så är det ju bra om man inte behöver gå ut onödigt många gånger!

Väl hemma så värmde vi på pizzan som blev över sen igår, det blev dagens lunch. Casper hade vari snäll och packat vedvagnen när han var ut med vovvarna vid 12.00 tiden. temperaturen hade sjunkit ytterligare när vi kom hem.. -30 visade termometern!!! men vi har tydligen inte haft kallast, i Fotingen var det -36 grader!

Inne var det inte så vidare varmt heller, 14 grader i köket...

Till middag blev det också rester, bra att ha ibland måste jag säga! Jonna och Melvin har förresten lekt jätte bra tillsammans på eftermiddagen, de har sprungit och skrattat massor, så mycket att Melvin spillde några droppar i kalsongen, men bara lite! han har blivit så duktig med att gå på toaletten och pottan, i går kväll kom han ner när jag precis lagt honom för då ville han bajsa! Så av med blöjan, upp på toan, bajsa, på med blöja och sen upp och sova!!

Ikväll innan det var dags för Hilma och melvin att sova gick jag ner i källaren och vred på elkassetten... onödigt fast ändå inte då vi ska vara borta hela degen i morgon, lilla julafton i Hogdal och sen kan det vara bra att få lite härlig värme i hela huset!

Vi flyttade frysen från vardagsrummet idag också, så nu står den nere vid källardörren igen! kattmaten ovanpå frysen och mer plats för kattlådan på golvet! Och framför allt mer plats i vardagsrummet och granen! Göran hämtade in den idag och så klädde vi den efter middagen, så nu är det gjort också! Bara julgodis som ska kokas och janssons som ska göras sen kan julen komma!

Har pratat med mamma en sväng ikväll också, hon var också snart klar med julstöket, gjort egen rödbetssallad hade hon minsann gjort, bakat filbröd och gjort janssons! Knäck, lakritskola och rischoklad var fixat också.

Vi fikade lussebullar och pepparkakor med Jonna och Casper nu ikväll, kikade på tv och myste! Elementen börjar bli varma och det känns härligt varmt! Eldar fortfarande i kaminen också som lite stöd!

Nä nu ska jag besöka toaletten och göra mig klar för sängen, har blivit lite lite sömn d senaste nätterna känns det som så det behövs!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus