Lite uppdatering!!! (onsdag)

I onsdags morse så for jag och meja fram på andra sidan och hämtade Tina vid bussen innan vi åkte till dagis, Tina följde med in och lämnade Meja och det var inga större problem, trodde nästan helt säkert att hon skulle vilja fökja med hem eftersom Tina kommit!

Hemma igen så bekantade sig Hilma lite med Tina, hon minns nog inte riktigt henne från i somras, däremot Melvin visste på en gång vem hon va ;0) och lillan är inte att förglömma (Tinas lilla vovve).
Hilma fick en försenad födelsedagspresent innan det var dags för henne att sova förmiddag!

Hade lovat att försöka hinna klippa Tina också, det var ett helt år sen sist!!! Så jag tänkte att vi tar det på en gång då när det ändå var lugnt, Melvin kikade på Pippi!!!

Sen ringde Ira och ville ha hjälp med håret också och det passade ju bra att hon kom nästan på en gång! satte i lite färg åt henne också som hon sen sköljde ur själv hemma! det är ju som svårast att lägga i den och få färg överallt!

Susanne kom vid 13.00 när hon slutat jobba, det var försäljning av täcken och kläder på Norsgården så vi var dit och kikade en snabbis... men det var så dyrt tyckte jag så det blev ingenting handlat... behövde inget heller så det var ju bra det!

När vi kom tillbaka så åt vi lite lunch, hade fikat lite på förmiddagen innan klippningen så det gjorde inget att lunchen blev en aning sen.

Dagen fortsatte, barnen kom hem från både dagis och skola, Tina sysselsatte sig och barnen med lite lek, jag och Göran fixade lite mat och annat som dagligen görs.

En stund innan läggdags satte jag igån och drog slingor på Tina, hann precis sätta i blekningen innan det var dags att natta, vilken timing!!

Göran åkte på bandy vid 20.00 och vi pysslade klart med håret, kikade på tv och sen duschade jag, alla barnen sov hela tiden!! Göran kom hem, duschade även han och sen gjorde vi fika och mös en stund till i soffan... ända tills det verkligen var dags att sova, både jag och tina slumrade i soffan så tillslut föreslog jag att vi skulle leta oss varsin säng!!!

Kyligt hela dagen, temperaturen låg runt -25 hela dagen, kanske något varmare mitt på dagen.... kaminen brinner dygnet runt och luftvärmepumpen står stilla när det är under -20 grader... men vi överlever!!!

Puss puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus