Pappa på snabbvisit & Göran i sthlm.

Göran har varit vaken hela natten, det brukar han alltid vara när pappa är på väg hit av någon anledning... jag sov i alla fall!

Pappa ringde på min mobil vid 06.30 tiden och undrade ifall jag kunde öppna dörren, det var lite kallt att stå ute! När jag kom ner hade Göran redan öppnat...

Meja vaknade, satte sig och kikade på film, pappa bäddade ner sig i soffan och Göran följde med mig upp, la oss och sov en stund till! Göran som varit vaken somnade som en stock!

10.30 klev vi upp, då hade barnen varit vakna en stund men det var väldigt lugnt! Hilma hade nyss vaknat så jag tog med henne ner och kokade gröt till henne, plockade ur diskmaskinen samt kokade kaffe till pappsen, sen fick både han och Göran lov att också kliva upp!

Blev en väldigt lugn förmiddag, Hilma spillde ut en hel kopp kaffe men annars så hände inget speciellt, pratade och umgcks lite bara.

Någon gång mellan 14-15 tiden gav sig pappa och Göran iväg, först för att stanna i Sveg och lasta ur vagnen, hämta papper på lägenheten och sen fortsätta neröver, lika bra at Göran följde med ner så han kan åka upp med en av pappas bilar sen, han har ju 4 bilar som ska med upp när de flyttar!!!!

Ja, så jag lämnades ensam med barnen men det kändes helt ok, Göran undrade ifall jag var ledsen eller nåt men det är lika bra att det blir gjort nu än sen, för risken att bebisen kommer nu är nog mindre än att den kommer om han skulle åka om några dagar!

Barnen var upp efter väggarna när Göran åkte så jag befarade det värsta men kors i taket så har vi lyckats hålla humöret uppe allihopa och det har gått jätte bra!

Vi åt lite julmat till middag, skar upp nästan all skinka och den åt de gladeligen av, skinka och lite makaroner, Meja och Jonna åt bara skinka, Casper tig lite janssons också och det gjorde även jag.

Efter vi ätit badade Jonna i över 1 timma, Melvin och Meja lekte, Hilma strosade omkring och jag spelade lite DS med Casper. Vek lite tvätt och hängde upp ny gjorde jag också.

När klockan närmade sig 19.00 frågade meja efter kvällsfika, hon ville ha smörgås och smörgås blev det, smörgås med leverpastej! Hilma fick sin välling plus en liten smörgås hon också, Melvin åt så jag trodde han skulle spricka och så delade de på den sista mjölken, får köpa ny i morgon.

Efter kvällsfika hjälptes de åt att städa ihop alla leksaker innan jag tog med mig de tre minsta in på badrummet och gjorde dem klara för sängen, Jonna och Casper satt snällt med sina DS i soffan och fotade och gjorde om bilder!! Jag hade tänkt att om det verkligen skötte sig så skulle de få vara uppe längre!

Meja blev klar först och jag bad henne lägga sig i sin säng så skule jag komma så fort jag var klar med de andra två! Hon låg där snällt och filosoferade och sjöng!
Melvin satte jag på toaletten och bad honom försöka bajsa också eftersom det var någon dag sen och han klämde ut en hel del!!! Gjorde i ordning Hilma under tiden och gav henne lite alvedon samt vatten med bikarbonat och det har blivit bättre i hennes mun tack och lov!

Gav Meja nappen innan jag gick upp med Hilma och Melvin, som i sin tur somnade på stört tror jag, sen sjöng jag lite för Meja som också somnade på en gång! Kikade till Jonna och Casper som fortfarande satt snällt i soffan, gick ut med hundarna en sväng och sen tog jag fram lite godis och tände lite ljus! Vi kikade på Nanny Mc Phee som Casper fick i julklapp och myste! En riktigt mysig och härlig kväll, Hilma vaknade några gånger för att hon tappat nappen och Meja en gång och hennes napp hittade jag inte å hon fick ta en reserv.

När filmen var slut vid 21.30 fick Jonna och Casper gå och lägga sig, Jonna protesterade lite men det gick över, ingen ide att bråka för det blir ju inte bättre...

Filmen var i alla fall väldigt bra tycker jag, ett bra budskap var det också och ett stort plus var att man kunde välja svenskt tal, är ju så mycket lättare för barnen att hänga med och förstå då!

Göran skulle höra av sig när de var framme, det lär vä vara snart antar jag och sen får vi se om Göran åker hem på en gång eller om han stannar där en stund!? Han lär i vilket fall som helst vara trött i morgon!!

Pratade med Susanne också om hon ev kunde passa barnen en sväng i morgon ifall Göran inte hunnit hem, tror att jag måste ringa och se ifall det finns någon tid hos tandläkaren i alla fall så jag får spola vid tanden... det vill inte ge sig och om det blir värre så kan jag åka på att få äta penicillin ock det vill jag inte... så det kanske blir en kort sväng till Svensta i morgon...

Med magen är det lugnt! På fredag har jag ått 39 veckor och då börjar det verkligen närma sig! Längtar så mycket, det gör vi nog allihopa och det ska bli så spännande!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Anki

Hur gammal är Meja?Tänkte bara hon ser ju rätt stor ut för att ha napp.God fortsättning :)

2010-12-29 @ 23:13:39
Postat av: carina

Jag vill bara säga att du är en duktig mamma,sen undrar jag var får du all ork ifrån?

Mvh carina

2010-12-30 @ 01:09:58
Postat av: Kimsan

Ja jag vet inte vart jag får orken ifrån men jag är väl bara en sån person antar jag! Försöker i alla fall mitt bästa för att vara en bra mamma och fru, man får ju inte glömma sig själv i det hela heller!



Meja är 3 år och vi ska sluta med nappen till sommaren, vet att hon kanske borde ha slutat redan men den är väldigt viktig för henne och när vi tvingade Jonna att sluta för tidigt så blev det jobbigt! Tandläkaren säger att det inte är någon fara och hon har den endast när hon sover för natten!



God fortsättning på er också! Roligt att ni kommenterar!

2010-12-30 @ 01:29:30
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Tina

Va skönt att allt gick smidigt då du var ensam med barnen! Moster längtar också efter bebisen men knip så de hinner bli nyår! Kanske det kan bli jämtlands första knodd ;) puss på er <3

2010-12-30 @ 09:54:34
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

ja det vore ju bra om det fick bli nytt år nu när det ändå inte är så långt kvar! ingen höjdare att vara född sist på året kanske...

Du får komma upp och snusa sen när bebisen är ute!!

Puss puss

2010-12-30 @ 17:16:26
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Tina

Ne precis bättre med att vara född först på året då :) ja det är klart, sätter mig på taget då ni åker in på BB ;) Nej då men jag får åka upp så fort jag kan :) puss

2010-12-30 @ 23:03:35
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja först på året är bättre och det verkar ju som att det hinner bli nytt år i alla fall!!!

Du är så välkommen när du vill Tina! Puss puss!!

2010-12-31 @ 19:00:59
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus