Tall & gran...

Var lite segt att kliva upp i morse, Jonna var inte helt kry så hon slapp morgonpromenaden med vovvarna, Casper gick ut med båda på gården en stund så de fick göra både 1&2.

Blev en rätt så lugn och mysig morgon, frukosten var inga större problem heller!! Sånt gillar och uppskattar jag!

Efter frukost, tandborstning och påklädning så blev det film i soffan, Göran snarkade och jag var inte långt efter... vid 10.00 tiden fixade jag frukt till barnen, det blev dags för Hilma att sova så jag tog mig friheten att lägga mig jag också! Kröp ner i sängen och somnade sött... vaknade dock av att det blev ett himla liv här nere men kunde somna om, fast sen drömde jag bara att jag var arg så det var inte så skoj...

Göran kom upp och väckte mig (fast jag redan var vaken) när Hilma vaknat, han hade precis börjat fixa lunchen och jag fick duka! Tack älskling för att jag fick sova ca 2 timmar!

Sen blev det en liten utflykt, vi klädde på oss allihopa och åkte iväg, först till skolan och hämtade upp Casper där det för övrigt var väldigt lugnt. 12 st av eleverna var sjuka så bara 5-6 där på hela dagen!
Vår lilla utflykt för dagen vara att åka till skogen och leta oss en gran och en tall som vi sedan ställde vid fågelbordet, jättefint blev det! Det står utanför köksfönstret så att barnen kan sitta på kökssoffan och spana, Melvin är jätte fascinerad av fåglarna!

Vad har vi gjort sen då? Inte så mycket tror jag, barnen har lekt, kikat på tv och myst lite. Jonna har haft lite feber, runt 38.0 men ändå varit ganska pigg, nu ikväll var den högre, 38,5 så det blir nog ingen skola för henne i morgon... hoppas febern stiger till 39,0 så att bacillerna dör och hon blir frisk igen ganska snart! Lika bra att hon blir riktigt sjuk än att hon ska drass med bara lite feber i flera dagar.

Middagen blev lite senare än vanligt. Mössorna är klara alla 3 och namn är broderade på dem också, ända bekymret nu när de är klara är; vad ska jag nu göra??? Blir nog någon mössa till, Casper ville ha en ny så vi ska väl införskaffa garn på fredag då jag för övrigt ska till BM.

Nu ska jag slappa i soffan, lite fika är ju aldrig fel ;0)

puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus