Utan hostmedicin!!!

Klarade mig utan hostmedicin i natt, men har ändå hostat lite då och då... har sovit ganska oroligt i natt, hade ont i höfterna när jag vaknade... får ju det eftersom jag måste ligga på sidan och det blir fel vinkel, skulle egentligen behöva ha en kudde mellan knäna och jag tror jag ska ha det natten som kommer!

Jonna väckte tydligen Casper i morse, för att han skulle sätta på tv:n... dumt eftersom hon kan själv... Melvin vaknade 06.30 och gick ner, det var nog i samma veva som Jonna vaknade, de kikade i alla fall på bompa och Casper frågade ifall han fick sitta vid datorn, jag och Göran sov vidare till strax efter 08.00. Hilma vaknade så därför klev jag upp.

Gick ner, besökte toaletten, satte fart på kaminen, lagade frukost, mannagrynsgröt blev det idag! Göran klev upp vid 09.00, vi åt och alla barnen har fått på sig kläder och borstat tänderna, nu kikar de på film alla utom jag... hade tänkt gå ut men det både snöar och blåser så vi sparar det tills efter lunch.

Har kommit en del snö i natt också, mellan 5-10 cm så det ska skottas, men det sköter Göran, han vill ha det på sitt vis och så tror jag han tycker det är ganska skönt och rogivande förutom att snöscoveln är felvinklad, den gick av förra vintern och han svetsade ihop den igen!!

Har satt igång en maskin med tvätt som jag ska hänga senare, tror jag ska virka lite nu när det ändå är ganska lugnt... disken får vänta tills efter lunchen, bara att plocka i maskinen ju!

Puss och hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus