Måndag 27 December...

Meja kom till oss flera gånger under natten, eller snarare så hade hon svårt att sova igår, hon kom och sa:

-Mamma, min säng är inge skön att sova i...
*Nähä, vems säng är skön då?
- Din!!

Så hon fick gå upp och lägga sig i våran säng och somnade som en stock! Hon hade vid det laget redan legat i sin säng nästan 2 timmar och försökt somna!
Bar tillbaka henne när vi skulle sova, det dröjde någon timma så kom hon igen, lite senare när jag behövde kissa tog jag med henne ner igen, stoppade om och hon somnade... men när jag vaknade på morgonkvisten så låg hon där bredvid i alla fall! Däremot hade Göran klivit upp strax efter 06.00!!!

Hilma fick frukost först, sen åt vi andra. Göran kikade klart på ett program på tv:n, jag klädde på barnen en efter en och sen gick Göran och Casper ut för att påbörja skottningen!
När själva uppfarten var skottad stängde de grinden och hundarna fick komma ut och springa av sig! Hilma bäddade jag ner i vagnen, Jonna ringde en kompis och tog på sig skidorna och åkte dit. Meja ville också pröva sina nya skidor, så på med kläder och pjäxor även på henne, Melvin nöjde sig med att bara gå ut!

Jag gick ut jag också så småningom, väntade 4 minuter på att tvättmaskinen skulle bli klar, hängde andra maskinen med tvätt för i dag och sen gick även jag ut i frika luften!
När jag väl var ute så höll grabbarna på att skotta av taket på carporten, Meja och Melvin stod i tryggt förvar under taket och tittade på! Mejas skidor låg i bilen så jag plockade fram dem och hon åkte i ca 5 minuter, sen var hon nöjd! Melvin ville också pröva och han var nöjd efter ca 1 minut!!!

Vi var ute en ganska bra stund till, Casper och Tony åkte på grenarna på stora granen, kröp i gångar under buskarna... det är ganska då mycket snö på gräsmattan nu!!

Innan det var dags att gå in så plockade jag ut kartonger och julpapper som skulle till insamlingen, lika bra att ta det när vi ändå skulle på Grindes för att inhandla lite mjölk och panta lite flaskor! Meja och Melvin följde ed på affären, Tony och Casper var hemma och ute med Hilma som fortfarande sov!

Middagen blev lite tidigare, började med den strax efter 15.00, ringde hem Jonna innan det blev mörkt, köttbullar, makaroner och sås blev det idag och alla tyckte det var supergott!!! Tänk va fort man blir less på julmaten!!! Såg de hade extrapris på tacos produkter nu på Ica, ganska bra kontrast till alla julmat!

ja och sen har vi bara varit inne och tagit det lugnt, eldat och myst lite, Jonna och Casper har naturligtvis spelat på sina DS!!!! jag har faktiskt också spelat lite!!

Casper gick till Tony vid 17.00 för då skulle han hem och Casper hade ringt och kollat att han fick sova där i natt! Hilma och Melvin fick välling vid 18.30, Hilma har varit lite mindre gnällig idag och hon har inte fått ha nappen så mycket heller, kokade alla nappar i morse... hon har ju någon form av infektion i munnen som vi måste bli av med. Blandade bikarbonat och vatten och baddade med innan läggdags utifall det är någon form av svamp, år hoppas på att sprickorna i överläppen ger med sig också!

Jonna och Meja var uppe lite längre, så pass att de hann äta kvällsfika och sen var det sängen även för dem, 19.40 låg de i sina sängar!!!

Doris flyttade idag också, Maria ville gärna ta henne eftersom det inte riktigt fungerar med hundarna, de är ju så på och nyfikna! Maria hade velat ha henne ända från början sen hon blev återfunnen, men hon sa det inte riktigt rakt ut och vi kände ju självklart att vi måste ta ansvar för henne eftersom det är våran katt! men med tanke på att vi redan tingat en liten kattjej innan vi fick reda på att hon fortfarande fanns så var det lika bra att flyta på henne, speciellt eftersom Maria ville det också! Tack snälla!

Lilla kisse tjejen har fått ett namn, i alla fall smeknamn, Sötnos eller Sötis!? Får se vad det blir i slutändan! Hon har i alla fall varit framme mycket idag och är bästa kompis med Morris!

Ja det var den dagen, i morgon är det en ny!
Hur det blir med bebisen vet ingen, känns som att den kan komma när som helst men å andra sidan skulle det inte skada om det hann bli Januari!!?

Blir det inte i morgon den 28/12 så blir det nog på nyårsafton och då ska jag försöka knipa tills efter 12-slaget!!! Försöka går ju alltid ;0)

Puss och tack för idag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus