-30 igen!!

Ja nu kan man säga att det är kallt! Kylan har slagit till igen och vi fryser, termometern visade -30 grader i morse, nu är det bar -27... Vi eldar för fullt men det är klatt i alla fall, tycker i alla fall jag, Meja springer omkring med endast trosor som vanlig och vill inte klä på sig! Men hon och Jonna vill gärna sitt precis framför kaminen och leka, så länge de är relativt tysta och lugna så är jag nöjd!

Melvin har sovit oroligt i natt, han vaknade vid 21.30 tiden i går kväll och det slutade med att jag fick krypa ner med honom i våran säng och där stannade vi hela natten, men han hade väldigt svårt att komma till ro, men mysigt var det!

Får se vad vi ska hitta på idag, vi blir nog helt klart inne i alla fall! Casper är på skolan idag, hoppas att det är slut på den här magsjukan nu, Hilma bajsar flera gånger om dagen och Melvin var dålig i magen i går och dagen innan men det beror nog på alla apelsiner han har stoppat i sig!

Nu åter till eldandet!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Låter som ni har det ganska mysigt i alla fall trotts kylan och så får man ju hoppas att veden räcker hela vintern, det har ju varit kallt ganska mycket i vinter så jag antar att det gått en och annan pinne :o)



Kram på era alla, å så älskar jag er :o)



Pappsen/Moffa

2010-02-22 @ 09:48:12
Postat av: Lina K

-30 är nog några snäpp FÖR kallt! Här har vi haft -20 de senaste dagarna, nu är det -10, så det går ju att stå ut med iaf ...

2010-02-22 @ 10:52:34
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus