Bak med Jonna!!

Ja medan Jonna var på dagis idag så bakade jag två limpor, tvättade lite, plockade i ordning i köket och fixade med annat smått och gott!

När jag skulle hämta hem henne från dagis så var hon inte på alltför bra humör först, men när jag lovade att i skulle baka när vi kom hem så blev det fart!

Meja hade följt med farmor hem en stund, Melvin låg i vagnen och sov och Hilma satt med pappan så då var det ju bara att hålla det man lovat!

Vi hittade ett recept på "Nillas kaka" som vi tänkte att vi kunde pröva och så fick det bli. Jag läste upp ingredienserna och hon plockade fram, sen mätte hon upp och knådade och fixade, allt tog ju lite tid men jag försökte att inte stressa på henne, vi hade ju gott om tid!

När kakan var bakad så fick hon diska undan efter sig också och det tyckte hon var minst lika roligt och efter det så ville hon skölja potatisen till middagen!

Jg sa till henne att det var ju bra att hon var så duktig att hjälpa till för då kan ju jag göra annat och det gör ju ingenting för du tycker ju ändå inte om att leka... Nej det gör jag ju inte fick jag till svar!!

Jag visste ju att hon gillar att hjälpa till men att det skulle vara så effektivt visste jag inte ;0)



Kommentarer
Postat av: Pappasen

Hon är riktigt söt emellanåt denna dära... hon må vara en argbigga ibland och kanske ganska ofta, men det är kanske bara vi vuxna som inte förstår henne och vad hon egentligen vill... hon kanske bara vill vara som sin mamma :o)



Puss & Kram

Pappsen/Moffa

2010-02-11 @ 13:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus